Μου εχουν μεινει τα ηχεια της creative 5.1 απο την πρωην χρηση PC. Το θεμα ειναι αν μπορω να τα συνδεσω σε mac mini. Χρειαζονται drivers οπως γινοταν με τα windows η οχι? Υποστηριζονται η καθολου?
Ευχαριστω
Μου εχουν μεινει τα ηχεια της creative 5.1 απο την πρωην χρηση PC. Το θεμα ειναι αν μπορω να τα συνδεσω σε mac mini. Χρειαζονται drivers οπως γινοταν με τα windows η οχι? Υποστηριζονται η καθολου?
Ευχαριστω
Καταρχήν θα χρειαστείς μία εξωτερική κάρτα ήχου για να τα συνδέσεις εκτός και αν έχουν οπτική ίνα και χρειάζεσαι μόνο έναν αντάπτορα. Δεν ξέρω αν θα σου δουλέψει ο 5.1 ήχος όμως κάποιος που έχεις δοκιμάσει ας μας πεί.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Νομιζω οτι εχουν οπτικη ινα αν και δεν ειμαι 100% σιγουρος γι αυτο...το μοντελο ειναι creative desktop theater 5.1 DTT2200.
Ευχαρισω και παλι για την βοηθεια
αν έχουν οπτική ίνα τότε χρειάζεσαι έναν τέτοιο αντάπτορα και θα είσαι μια χαρά πιστεύω.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Δυστυχώς, δεν έχουν οπτική ίνα. Για να ακούσεις 5.1 ήχο, πρέπει υποχρεωτικά να πάρεις εξωτερική κάρτα ήχου. Αλλιώς, συνδέεις μόνο το ένα καρφί στην έξοδο ακουστικών του Mini και ακούς μόνο από τα μπροστινά και το woofer.
Την ίδια ερώτηση / απορία είχα και εγώ όταν το πρωτοπήρα , ρίξε μια ματιά και σ' αυτό το θέμα για να βρεις λύσεις![]()
1.Mac Mini (late 2009) | 2. iPod Nano 4th Generation 8GB | 3.iPhone 3G 8GB Black
Bookmarks