+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 3 1 2 3 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 22

Θέμα: Αγορά ραδιοCD και iPhone

1. Top - #1
    MacLifer idnik's Avatar
    Όνομα
    Κώστας

Προεπιλογή Αγορά ραδιοCD και iPhone

Καλησπέρα.
    Θα ήθελα να ρωτήσω τους ειδικούς σχετικά με την αγορά radiocd για το αυτοκίνητο.
    Έψαχνα για μια φτηνή λύση η οποία όμως να έχει και υποστήριξη με το iPhone μου. Βρήκααυτό της KENWOOD.
    1) Για να καταλάβω το οτι υποστηρίζει ipod που λέει σημαίνει οτι θα μπορώ να συνδέω το κινητό μέσω USB για να παίζει μουσική μόνο (δηλαδή δεν θα είναι αναγκαίο να το συνδέω στο AUX
    2) Επίσης το οτι διαθέτει bluetooth αποτι ξέρω θα μπορείς να χρησιμοποιείς το ηχοσύστημα σου σαν hand-free. Αλλά απο μουσική τι χαμπάρια; Θα παίζει κανονικά μέσω bluetooth;
    3) το Α2DP τι είναι;

Αυτά προς το παρόν

Αν έχετε κάποια πηγή να μου προτείνεται που έχετε εσείς ευχαρίστως
    Ένα APPLE την ημέρα . . .

2. Top - #2
    MacLifer WolfRathmA's Avatar
    Όνομα
    Αποστόλης Α.

Προεπιλογή Απάντηση: Αγορά ραδιοCD και iPhone

Υποστηρίζει ipod και όχι iPhone. Δε θα σου παίζει το τηλέφωνο μουσική πάρα μονό με το aux. Θα πρέπει να βρεις στερεοφωνικό που να υποστηρίζει και iphone. Δες για pioneer, έχω βρει ένα που θέλω να αγοράσω και εγώ άλλα φυσικά είναι για 2din (με οθόνη δηλαδή)

Το bluetooth κάνει αυτό ακριβώς που λες. Προφανώς όταν θα χτυπήσει το τηλέφωνο θα κόβετε η μουσική και θα ακούς μονό τον συνομιλητή σου.

Το άλλο δε ξέρω τι είναι :P

3. Top - #3
    MacLifer Spiros P.'s Avatar
    Όνομα
    @Nickname@

Προεπιλογή Re: Αγορά ραδιοCD και iPhone

Google!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Bluetooth_profile

Sent from my iPhone using Tapatalk
    MacLife.gr
    iPhone:____________________________4S_64GB_iOS.5.0
    Mac:MacBook Pro 15.4" 2.2 GHz i7 / Mac Pro 2.93GHz 12-Core

4. Top - #4
    MacLifer idnik's Avatar
    Όνομα
    Κώστας

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Υποστηρίζει ipod και όχι iPhone. Δε θα σου παίζει το τηλέφωνο μουσική πάρα μονό με το aux. Θα πρέπει να βρεις στερεοφωνικό που να υποστηρίζει και iphone. Δες για pioneer, έχω βρει ένα που θέλω να αγοράσω και εγώ άλλα φυσικά είναι για 2din (με οθόνη δηλαδή)

Το bluetooth κάνει αυτό ακριβώς που λες. Προφανώς όταν θα χτυπήσει το τηλέφωνο θα κόβετε η μουσική και θα ακούς μονό τον συνομιλητή σου.

Το άλλο δε ξέρω τι είναι :P
    Μάλιστα κατάλαβα... βρήκα κάποια που λένε works with iPhone. Δηλαδή αυτά που λένε μόνο για iPod δεν θα δουλεύουν αυτό είναι στάνταρ; Παρα μόνο με το AUX.

Επίσης ρώτησα για το bluetooth γιατί στο site της kenwood προτείνει κάτι συσκεύες σαν και αυτή και έλεγα μήπως χρειάζεται υποχρεωτικά αυτό για να χρησιμοποιήσεις το bluetooth με το iPhone.

5. Top - #5
    MacLifer djarte's Avatar
    Όνομα
    Αρτέμης Διακογιάννης

Quote Originally Posted by idnik
    Καλησπέρα.
    Θα ήθελα να ρωτήσω τους ειδικούς σχετικά με την αγορά radiocd για το αυτοκίνητο.
    Έψαχνα για μια φτηνή λύση η οποία όμως να έχει και υποστήριξη με το iPhone μου. Βρήκααυτό της KENWOOD.
    1) Για να καταλάβω το οτι υποστηρίζει ipod που λέει σημαίνει οτι θα μπορώ να συνδέω το κινητό μέσω USB για να παίζει μουσική μόνο (δηλαδή δεν θα είναι αναγκαίο να το συνδέω στο AUX
    2) Επίσης το οτι διαθέτει bluetooth αποτι ξέρω θα μπορείς να χρησιμοποιείς το ηχοσύστημα σου σαν hand-free. Αλλά απο μουσική τι χαμπάρια; Θα παίζει κανονικά μέσω bluetooth;
    3) το Α2DP τι είναι;

Αυτά προς το παρόν

Αν έχετε κάποια πηγή να μου προτείνεται που έχετε εσείς ευχαρίστως
    Λοιπόν φίλε μου επειδή τυγχάνει να έχω ένα ράδιο cd pioneer θα σου πω τα εξής. Η υποστήριξη iPod ταυτίζεται με αυτή του iPhone με αποτέλεσμα όταν συνδέσεις το iPhone στην σχετική υποδοχή θα το αναγνωρίσει σαν iPod και θα μπορείς να προσπελασεις την βιβλιοθήκη σου κανονικά μέσα από το μενού της συσκευής. Όσον αφορά τώρα το Bluetooth , το iPhone από την έκδοση 3.0 και μετά υποστηρίζει ασύρματη μετάδοση ψηφιακού στερεοφωνικου ήχου μέσω του πρωτοκόλλου a2dp. Να σημειώσω εδώ πως εάν συνδέσεις την συσκευή σου μέσω Bluetooth τότε θα πρέπει να χειρίζεται την βιβλιοθήκη σου από την συσκευή και όχι από το radio cd. Κατα τα αλλά όταν θα λαβεις μια εισερχομενη κλήση αυτόματα κλείνει η μουσική η οποία και επαναφερεται μόλις ολοκκληρωθει η συνομιλία. Πολλά ράδιο cd υποστηρίζουν και φωνητική hands free ομιλία μέσω bluetooth και για αυτό το λόγο περιλαμβάνεται και ένα μικρόφωνο μέσα από το οποίο μιλάς χωρίς να χρειάζεται να αφήσεις τα χέρια σου από το τιμόνι.

Πιστεύω να βόηθησα.

6. Top - #6
    MacLifer idnik's Avatar
    Όνομα
    Κώστας

βοήθησες και πάρα πολύ μάλιστα.
    Άρα συνοψίζοντας.
    Πηγές που βρίσκω που λένε μόνο made for ipod σημαίνει οτι υποστηρίζουν και iPhone απλά δεν θα βλέπεις στην οθόνη του radiocd την βιβλιοθήκη σου π.χ.; Θα πρέπει οτι κάνεις να το κάνεις με το iPhone.
    και δεύτερον σε αυτά που έβλεπα εγώ λέει bluetooth optional. Μάλλον πρέπει να χρειάζεται και κάποιο επιπλέον εξάρτημα για να δουλέψει το handfree; Κάτι σαν αυτό που έδειξα στο προηγούμενο ποστ μου;

7. Top - #7

Φιλε μου εχω το ιδιο ραδιοcd,KENWOOD,με ενα καλωδιο απο τα mediamark θα λυσεις το προβλημα σου.Την ιδια διαδικασια κανω ακριβως,και παιζει τελεια..
    Ενα καλωδιο λοιπον το οποιο αξιζει 8-9 ευρω το πολυ!

8. Top - #8
    MacLifer idnik's Avatar
    Όνομα
    Κώστας

Quote Originally Posted by bmxas View Post
    Φιλε μου εχω το ιδιο ραδιοcd,KENWOOD,με ενα καλωδιο απο τα mediamark θα λυσεις το προβλημα σου.Την ιδια διαδικασια κανω ακριβως,και παιζει τελεια..
    Ενα καλωδιο λοιπον το οποιο αξιζει 8-9 ευρω το πολυ!
    το πρόβλημα με το να δουλεύει και το iPhone εννοείς;

9. Top - #9
    MacLifer djarte's Avatar
    Όνομα
    Αρτέμης Διακογιάννης

Quote Originally Posted by idnik
    βοήθησες και πάρα πολύ μάλιστα.
    Άρα συνοψίζοντας.
    Πηγές που βρίσκω που λένε μόνο made for ipod σημαίνει οτι υποστηρίζουν και iPhone απλά δεν θα βλέπεις στην οθόνη του radiocd την βιβλιοθήκη σου π.χ.; Θα πρέπει οτι κάνεις να το κάνεις με το iPhone.
    και δεύτερον σε αυτά που έβλεπα εγώ λέει bluetooth optional. Μάλλον πρέπει να χρειάζεται και κάποιο επιπλέον εξάρτημα για να δουλέψει το handfree; Κάτι σαν αυτό που έδειξα στο προηγούμενο ποστ μου;
    Όχι θα την βλέπεις κανονικά την βιβλιοθήκη σου στην οθόνη του ράδιο cd. Στην οθόνη του iPhone δεν θα βλέπεις τίποτα παρά μόνο το ότι έχει συνδεθεί σε iPod mode. Τώρα όσον αφορά το Bluetooth optional ναι σε αυτήν την περίπτωση απαιτείται εξωτερικός Bluetooth receiver. Με λίγα λόγια δεν είναι built in στην συσκευή. Υπάρχουν και λύσεις με built in bluetooth και επίσης μπορείς να καταφέρεις το adressbook σου μέσω Bluetooth στην συσκευή για να πραγνατοποιεις κλήσεις κατευθείαν από το ράδιο cd. Ρίξε μια ματιά και στα pioneer πάντως. Εγώ το δικό μου το είχα φέρει από Αμερική. Να έχεις το νου σου όμως πως εάν το φέρεις από Αμερική το ραδιόφωνο δεν θα συντονιζεται σε όλους τους σταθμούς αλλά μόνο σε αυτούς με Μονή συχνότητα. Την πάτησα για αυτό το αναφέρω.

10. Top - #10
    MacLifer idnik's Avatar
    Όνομα
    Κώστας

απλά αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί κάποια να λένε made for ipod μόνο και άλλα και αυτό και works with iphone.
    ποια είναι η διαφορά;

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 3 1 2 3 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Αγορά Imac
    By PacManIsBack in forum iMac
    Απαντ: 98
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-06-2010, 18:24
  2. Ερώτηση: iPhone! Αγορά από που;
    By TasosK in forum Συσκευές (iPhone)
    Απαντ: 73