παιδια σκεφτομαι να παρω ενα 3G router και να συνδεσω πανω του το usb modem της cosmote. το ipad wifi θα μπορει λογικα να συνδεθει στο router και να μοιραστει την 3G συνδεση μου?
παιδια σκεφτομαι να παρω ενα 3G router και να συνδεσω πανω του το usb modem της cosmote. το ipad wifi θα μπορει λογικα να συνδεθει στο router και να μοιραστει την 3G συνδεση μου?
Αν έχεις Jailbroken iphone μπορεις να διανέμεις internet στο ipad σου με την εφαρμογή MyWi η οποία μετατρέπει το iphone σε wifi HotSpot εκμεταλλευόμενη τη 3G/HSDPA συνδεσή σου. Σε περίπτωση που δεν έχεις Data Packet Acces στο κινητό σου μπορείς πχ στη Cosmote να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία Internet on the Phone. Την εφαρμογή MyWi τη χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό και μπορώ να πώ οτι δουλεύει άψογα.
Εχεις κάποιο συγκεκριμένο υπόψιν σου?
Γιατί και εγώ ψάχνομαι, και προχθές έκανα wifi spot το λάπτοπ μου, ώστε να μπαίνω παντού με το iPad.
Apple Lover For Good :-)NOW:iPad 2 3G 64GB - MBP Retina 2.6 GHz 15'' - MB Air 13'' i5 - iPhone 4S 16GB
Μία καλή πρόταση έπεσε το πρωί από ένα φίλο σε άλλο forum και σας μεταφέρω το δημοσιεύματα του όπως είναι..
Μιά πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή για iPad που δεν διαθέτουν το κύκλωμα 3G αλλά και για να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα με σύνδεση σε 3G internet ως wi-fi router μέχρι 5 συσκευές σε χώρο που δεν υπάρχει κλασικού τύπου σύνδεση ή και παροχή ρεύματος (π.χ. εξοχικά, camping ... μια που έρχεται και καλοκαίρι.
via:kkalog
MacLife.gr
iPhone:_____________________________5_64GB_iOS_6
iPad:________________________________32GB_4G_iOS_6
Mac: MacBook Pro 15.4" 2.6 GHz i7 (Retina) / MacBook Pro 13.1" 2.7 GHz i7 / Mac Pro 2.93GHz 12-Core
Πολύ ενδιαφέρον.
Apple Lover For Good :-)NOW:iPad 2 3G 64GB - MBP Retina 2.6 GHz 15'' - MB Air 13'' i5 - iPhone 4S 16GB
Οσονούπω θα βγει παρόμοια συσκευή και από εταιρείες κινητής στην Ελλάδα. Υπομονή να δούμε τιμή.
Πολύ καλό Gadgetaki ομολογώ . Τώρα για το 3GS σου , αν είναι Jailbroken πας Cydia , κατεβάζεις την εφαρμογή MyWi , την τρέχεις και είσαι κομπλέ , δωρεάν.. Αν δεν βρίσκεις την εφαρμογή MyWi , κάνε στο Cydia "add source" και βάλε: *********** . Εκεί υπάρχει σίγουρα. Αν δεν έχεις Jailbreak καλα θα ήταν να το κάνεις!
Τελευταία επεξεργασία: 24-05-2010 στις 22:09. Αιτιολογία: Repo με παράνομο υλικό.
Bookmarks