Αν έχω γεμίσει και τις 10σελιδες με εφαρμογές και έχω εγκαταστήσει περισσότερες εφαρμογές που δεν φαινονται υπάρχει τρόπος από την σελίδα της αναζήτησης να όλες τις εφαρμογές;
Αν έχω γεμίσει και τις 10σελιδες με εφαρμογές και έχω εγκαταστήσει περισσότερες εφαρμογές που δεν φαινονται υπάρχει τρόπος από την σελίδα της αναζήτησης να όλες τις εφαρμογές;
Ναι νομίζω ότι αυτό πλέον είναι δυνατό. Αν και με την έκδοση 4.0 θα μπορείς να βάλεις χιλιάδες εφαρμογές.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Ναι πως γίνετε όμως;
Πώς γίνεται τι?
Πως μπορώ να δω όλες τις εφαρμογές σαν λίστα.... Εγώ δεν θυμάμαι όλες τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει ούτε τα ονόματα....αυτές που δεν φαίνονται πως θα τις δω;
Αυτές που δεν φαίνονται δεν θα μπορείς να τις δείς. Μόνο αν τις θυμάσαι μέσω του search.
Αυτό ρωτάω αν υπάρχει τρόπος στο search να μου εμφανίσει όλα τα προγράμματα σαν λίστα για. Παράδειγμα *apps ώστε να εμφανιστούν η κάτι τέτοιο.
Απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει τρόπος.
Απλά σύνδεσε το iPhone με το iTunes και κανε ένα έλεγχο σε ποιες έχει τικ στο κουτάκι.
Απορία: τόσες εφαρμογές το τις θες;προλαβαίνεις και τις χρησιμοποιείς όλες;
Sent from my iPhone using Tapatalk
wWw.GrDevelopers.Metrelenis.Gr
Get 2GB Free Space
1.Apple Mac Mini MC238GR/A 2.Apple MC184GR/A Wireless Keyboard Greek 3.Apple iPhone 3GS 16GB White 4.Apple iPhone 3G 8GB Black 5.Apple Apple Desktop iMac MB952GR/A (επιθυμητό μελλοντικά) 6.Apple Macbook Air Aluminum MC233GR/A (επιθυμητό μελλοντικά)
Bookmarks