MacLife.gr
iPhone_________________________4G_iOS.4.2.1
Mac User__________________________S.L 10.6.7
Από Apple store λίγο δύσκολο.....πάντως είδα κι εγώ παράλογες τιμές και εννοείται ότι θέλει ψάξιμο.
...once you go Mac, you never go back....
Το διαβαζα και δεν το πιστευα,αλλα τωρα το ζω!
Μετά από 3 μέρες χρήσεις είμαι ικανοποιημένος σε ότι αφορά το πάχος που δεν προσθέτει στο σύνολο, και την χρήση της σαν Stant!
Είναι όντως ευαίσθητη στο να λερωθεί εύκολα αλλά με την απαιτούμενη προσοχή μπορείς να το αποφύγεις αν και διαπιστώνω και εγώ ότι καθαρίζει πολύ εύκολα. Προσωπικά έχω μία τσάντα από Netbook για την μεταφορά του.
Η ραφές δεν με ενόχλησαν τόσο διότι παίρνουν το κατάλληλο σχήμα όσο την χρησιμοποιείς και δεν αποτελούν και τόσο πρόβλημα.
Όσο αφορά και την θέση για να γράψεις είναι στην σωστή κλίση και ύψος, και μπορείς να γράφεις πολύ άνετα και απροβλημάτιστα!!
Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή αγορά, και συμφωνώ με τον επίλογο σου!
MacLife.gr
iPhone_________________________4G_iOS.4.2.1
Mac User__________________________S.L 10.6.7
Κλασικά ακριβό σχετικά με αυτά που προσφέρει κατά τη γνώμη μου. Παρόλα αυτά είναι ένα προϊόν με όμορφο ντιζάιν και είναι ό,τι ακριβώς περιμέναμε από την Apple. Προσωπικά θα προτιμούσα κάποια θήκη δερμάτινη και ας μην είναι της Apple και είμαι σίγουρος ότι θα την έβρισκα περίπου στην ίδια τιμή, παρότι σαν υλικό θα ήταν πολύ καλύτερη. Είπαμε... Ή θα έχει πάνω το μήλο, ή θα είναι καλύτερη ποιότητα χωρίς το μήλο... Μιλάμε πάντα για το συγκεκριμένο προϊόν φυσικά και όχι για όλα...
Για γνήσια μιλάω. Την έχω από το καλοκαίρι κι τον περισσότερο καιρό την είχα στο βουνό με σκόνη κι αρκετή βρόμα κι άμα την δεις τώρα είναι σαν καινούρια. Θέλει απλό πανί βρεγμένο κι να το στύψης λίγο. Όχι μωρομάντιλα κι τέτοια.
"Buddha's paradox: To become aware of suffering is to find freedom from it."
Bookmarks