Nαι με πιστωτική από Αγγλία και ήταν εδώ ακριβώς μετά από 24 ώρες! Εκπληκτικό! Πήρα το κιτ με 2 μνήμες των 2GB και κόστισε 110 ευρώ με τα μεταφορικά αν δεν κάνω λάθος.
Nαι με πιστωτική από Αγγλία και ήταν εδώ ακριβώς μετά από 24 ώρες! Εκπληκτικό! Πήρα το κιτ με 2 μνήμες των 2GB και κόστισε 110 ευρώ με τα μεταφορικά αν δεν κάνω λάθος.
Once U go mac...U never go back!
εγώ θέλω να πάρω τα 8gb (4gbx2) λογικά θα μου βγει 300 ευρώ. φοβάμαι λίγο να βάλω πιστωτική.. γίνεται να βάλω χρεωστική? την δέχεται?
Apple iMac MB953GR/A with Core i7 Plus
MacBook Pro 2.4Ghz
iPhone 4 16GB Black
Ipod 160GB
Δέχεται χρεωστική, αλλά και προπληρωμένη αρκεί βέβαια να διαθέτουν το απαιτούμενο ποπσό.
Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !
ωραία
όταν λες προπληρωμένη εννοείς paysafecard από τα περίπτερα ή χρεωστική με συγκεκριμένο ποσό?
έχεις κάποια συγκεκριμένη τράπεζα κ κάρτα στο μυαλό σου που σίγουρα δέχονται?
Apple iMac MB953GR/A with Core i7 Plus
MacBook Pro 2.4Ghz
iPhone 4 16GB Black
Ipod 160GB
Όλες οι τράπεζες εκδίδουν διεθνώς αποδεκτές προπληρωμένες κάρτες, με μια πολύ απλή
διαδικασία. Προτού λοιπόν προβεί κανείς σε κάποια αγορά, θα πρέπει απλά να την «γεμίσει»
με το απαιτούμενο ποσό.
Αυτές οι κάρτες δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, ή ημερομηνία λήξης.
Προφανώς ο Γιώργος εννοεί ότι το πόσο που θα βάλεις στην κάρτα για να τη γεμισεις, δεν χάνεται μετά την λήξη της κάρτας... Περνάει στην καινούργια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μάκη, εν τάξει μπορεί η κάρτα της Eurobank να έχει ημερομηνία λήξης, πάντως ανεξάρτητα
από αυτό τυχόν υπόλοιπο δεν χάνεται με την λήξη της αλλά μεταφέρεται όπως επεσήμανε και
ο Γιώργος στην καινούργια, (ανανέωση της παλιάς).
Υπάρχουν πολλά βίντεο οδηγοι στο ιντερνετ για να δεις, όπως αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=Fb_B3K1Za5Y
Bookmarks