Καλησπέρα παιδια. Έχω εναν iMac 21,5 που ειναι με 4αρα μνημη και θελω να κανω αναβαθμιση σε 8..Εχετε να προτείνετε κατι συγκεκριμενο για αγορα απο Ελλαδα? Και περιπου αν ξερετε ποσο θα μου κοστισει?Ευχαριστω εκ των προτερων.
Καλησπέρα παιδια. Έχω εναν iMac 21,5 που ειναι με 4αρα μνημη και θελω να κανω αναβαθμιση σε 8..Εχετε να προτείνετε κατι συγκεκριμενο για αγορα απο Ελλαδα? Και περιπου αν ξερετε ποσο θα μου κοστισει?Ευχαριστω εκ των προτερων.
απο ελλαδα παρε απο madmacs.gr αλλα με τσιμπημενες τιμες περιπου 90 ευρω τα 2 γιγα.
Αν θες απο αγγλια και καλυτερες τιμες απο εδω
http://www.crucial.com/uk/store/list...&pl=Apple&cat=
imac 27 i7--8GB--ocz ssd--digital avertv Volar M--ups eaton 510-- epson 710 wifi--draytek vigor 2700-- logitech mx revolution + z2300/akg headset k530
ipad wifi 16 GB
iphone 3gs 16 GB black
apple remote
Παιδια, απο 4gb αν ανεβει σε 8 εχει μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις ο imac??
It's ShowTime...... APPLE
Γενικα η μνημη ram πανω απο 4 gb χρειαζεται κυριως σε οσους ασχολουνται με επεξεργασια εικονας και video. Εκτος αν βεβαια εχεις και μεσω bootcamp τα windows και τα χρησιμοποιεις και για παιχνιδια. Εκει θα δεις καποιες διαφορες σε επιδοσεις οπως επισης και μεγαλυτερη διαρκεια του συστηματος στον χρονο.
Αν τρεχεις μονο το snow leopard και κυριως για απλες διαδικασιες οπως microsoft office η iwork και ιντερνετ δεν θα δεις (εμπειρικα το λεω αυτο) καμια ουσιαστικη διαφορα. Τωρα αν τρεχεις καποιο virtual machine εκει η επιπλεον μνημη θα βοηθησει. Αλλα για να τρεχεις καποιο προγραμμα σε parallels κτλ παει να πει οτι δεν χρειαζεσαι το μεγιστο των επιδοσεων του, οποτε σκεψου το αρχικα αν αξιζει να δωσεις αυτα τα λεφτα.
εξαρταται τι κανεις. Εαν χρησιμοποιεις virtual machine εχει μεγαλες. Εαν τωρα απλα μπαινεις ιντερνετ οχι δε θα δεις τιποτα σοβαρο κτλ κτλ
imac 27 i7--8GB--ocz ssd--digital avertv Volar M--ups eaton 510-- epson 710 wifi--draytek vigor 2700-- logitech mx revolution + z2300/akg headset k530
ipad wifi 16 GB
iphone 3gs 16 GB black
apple remote
Σωστα,απλα ελεγα οτι και με το snow μπορει να εχει καλυτερες επιδοσεις δεδομενου οτι εκμεταλλευεται σωστα και τη μνημη που εχει...ομως δεν ξερω και να εχω 8 gb εαν θα τα χρησιμοποιει ολα!!!
It's ShowTime...... APPLE
Παιδιά πρόκειται να αναβαθμίσω τη μνήμη του imac μου από 4 σε 8gb και σκέφτομαι να την πάρω από αγγλία και συγκεκριμένα από εδώ http://www.crucial.com/uk/store/mpar...D4A74FA5CA7304
Είδα και το λινκ ενός παιδιού παραπάνω, απλά θα ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει προμηθευτεί μνήμη από το εν λόγω κατάστημα για να μάθω αν λειτουργεί οκ.
Ευχαριστώ.
Once U go mac...U never go back!
Λειτουργει μια χαρα. Ολοι απο εκει αγοραζουμε :P
Παρήγγειλα χθς το μεσημέρι την τις μνήμες και πριν μια ώρα ήρθαν και τις έβαλα! Βλέπω αισθητή διαφορά στα parallels,1 τους έχω δώσει 3GB από τα 8, μπορεί να δώσω και λίγο ακόμα...
Once U go mac...U never go back!
Bookmarks