Μια βοήθεια στα γρήγορα,αν ξέρει κάποιος οτιδήποτε, μιας και είναι Κυριακή και δεν μπορώ να επικοινωνήσω με service.
Έχω τον iMac 27'' i5. Χτες μπήκα σε Bootcamp για μερικές ώρες, και όταν ξαναγύρισα σε OSX, άρχισε να κολλάει συνέχεια και χωρίς λόγο. Το bootcamp μου έκανε checkdisk, αλλά μόνο στο δικό του partition, οπότε δεν ξέρω αν έχει σχέση. Έχω ήδη κάνει Repair Disk, Repair permissions, safe mode, αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Κάθε φορά που δίνω λίγο αυξημένο input, κολλάνε ένα ένα τα προγράμματα που έχω ανοιχτά και αναγκάζομαι να το κλείσω από το κουμπί. Εχει κολλήσει από το Activity Monitor, από το Force quit, από το άνοιγμα του Finder στα Applications ή στο Trash, από τα Stacks του Dock κλπ.
Δεν τρέχω κάτι ιδιαίτερο, τουλάχιστον όχι σε σχέση με την πρότερη χρήση. Μέχρι χτες ήταν ανοιχτός με τις μέρες, και έτρεχε μtorrent, Mail, Google Chrome, iTunes, EyeTV και MagicPrefs, AirVideo server, Dropbox, Total finder στην menu bar.
Αν ξέρει κανείς τι άλλο μπορώ να κάνω, αν μπορώ να κάνω τίποτα, ας βοηθήσει... Το επόμενο μου βήμα είναι clean install (έχω Time Machine backup από πριν το πρόβλημα), και μετά αν δεν πιάσει ούτε αυτό, βόλτα στην Elite... Την οποία βόλτα θέλω να αποφύγω γιατί το χρειάζομαι το μηχάνημα ψιλο-άμεσα...
Bookmarks