εγω κραταω επιφυλαξεις ακομη μεχρι να το παρω την δευτερα βραδυ στα χερια μου και να το τεσταρο official-unofficial και μετα θα εκφρασω την γνωμη μου.
εγω κραταω επιφυλαξεις ακομη μεχρι να το παρω την δευτερα βραδυ στα χερια μου και να το τεσταρο official-unofficial και μετα θα εκφρασω την γνωμη μου.
(24' iMac Core 2 Duo 2.93GHz ) (MacBook Pro 13.3" Dual Core i5 2.3GHz HDD 320GB )
Εγώ έχω το iPad περίπου ένα μήνα. Βρέθηκα με αυτό λίγο τυχαία, καθώς ένας φίλος είχε φέρει κάποια κομμάτια από Αμερική για κάποιους που του είχαν παραγγείλει, και ο ένας από αυτούς "στράβωσε" και το αγόρασα από το φίλο μου τελικά εγώ.
Ότάν το αγόρασα, το πήρα πιο πολύ επειδή το έβρισκα πολύ ωραίο "μηλο-gadget", παρά επειδή θεωρούσα ότι το έχω πραγματική ανάγκη: Είχα το MBP μου το οποίο το κουβαλούσα όπου ήθελα, κι έκανα τη δουλειά μου μια χαρά...
Πόσο έξω είχα πέσει...! Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, το iPad έχει γίνει καθημερινό μου εργαλείο διασκέδασης και (λιγότερο) δουλειάς, με το MBP να έχει περιοριστεί σε ρόλο "εργάτη" για τις βαριές δουλειές. Διαβάζω βιβλία, σερφάρω, βλέπω τα mails μου, παίζω παιχνίδια, παρακολουθώ το calendar / tasks μου, δουλεύω λίγο στο Office, κλπ: Όλα αυτά με απίστευτη άνεση και ευκολία, είτε είμαι σε καρέκλα είτε στο... κρεββάτι μου! Και εννοείται ότι μαζί μου δεν παίρνω πλέον σχεδόν ποτέ το MBP εκτός σπιτιού, με αποτέλεσμα να έχει γίνει κάτι σαν... iMac πλέον!
Πραγματικά θεωρώ το iPad το απόλυτα χρηστικό και ωραίο εργαλείο, κάτι που όπως είπα πριν, δεν φανταζόμουν με τίποτα προτού το αποκτήσω. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Όσο για μένα, όταν με το καλό βγει το επόμενο version του, θα φροντίσω να το πάρω όχι πάλι κατά τύχη, αλλά πλήρως οργανωμένα!![]()
Ζακ
Συσκευές: MacBook Pro 15'' i7 - iPhone 4 32GB - iPad 2 64GB 3G
Bookmarks