Αγόρασαν από vodafone το πακέτο mobile broadband on demand. Έκοψαν την κάρτα sim γύρω γύρω και άφησα μόνο το τσιπακι . Έβαλα την κάρτα στο iPad αλλά δεν την βλέπει. Τι πρεπει να κάνω για να δουλέψει;
Αγόρασαν από vodafone το πακέτο mobile broadband on demand. Έκοψαν την κάρτα sim γύρω γύρω και άφησα μόνο το τσιπακι . Έβαλα την κάρτα στο iPad αλλά δεν την βλέπει. Τι πρεπει να κάνω για να δουλέψει;
Μάλλον την έκοψες παραπάνω απ' όσο πρέπει ή έκοψες και λίγο τσιπάκι. Θα έπρεπε να την βλέπει.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Έχεις κάτι κάποιο άρθρο η φωτός για το πως πρέπει να ναι;
Την έκοψαν τόσο όσο για να χωρέσει...
Ορίστε υπάρχει και σχετικός οδηγός.
Macbook Pro i7 & Magic Mouse, iMac 21.5'' & Magic Mouse, Macbook White, iPhone4 32GB, iPad 3G 64GB
εγω παντως που το εκανα.... (με την αντιστοιχη της cosmote) δεν ειχα κανενα προβλημα.... μια χαρα δουλευει......
μηπως την εχεις βαλει αναποδα ??? :P
Εκοψα και εγώ σήμερα μια sim της WIND και όλα κομπλε. Μάλιστα πρέπει να είναι η πιο συμφέρουσα λύση αυτή την στιγμή για Ίντερνετ στο iPad. Και έναν ανταπτορα για να την βάζεις σε απλό κινητό και να ενεργοποιείς το Ίντερνετ κάθε μήνα. Με 10 ευρώ 1 GB.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Πάντως η Voda διαθέτει MicroSIM κάρτες, για όποιον δεν είναι πολύ δεξιοτέχνης στη χαρτκοπτική!
Εγώ έβαλα μια τέτοια, και δουλεύει κανονικά.
Ζακ
Συσκευές: MacBook Pro 15'' i7 - iPhone 4 32GB - iPad 2 64GB 3G
Μόνο που της Vodafone είναι μόνο για σύνδεση και όχι για καρτοκινητό![]()
Bookmarks