+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 11

Θέμα: Άνοιγμα του Mac χωρίς την θέληση μου !!!!

Hybrid View

1. Top - #1

Προεπιλογή Άνοιγμα του Mac χωρίς την θέληση μου !!!!

Τώρα τελευταία παρατηρώ με έκπληξη ,ότι ο iMac μου (Mac OS x 10.63 27''), ανοίγει μόνος του χωρις την θέληση μου ! Τον έχω περίπου 8 μήνες και στην αρχή δεν μου παρουσίαζε αυτό το πρόβλημα! Τώρα άν όχι κάθε μέρα αλλά μέρα παρα μέρα είναι σίγουρο ότι θα ανοίξει μόνος του !!!Υπόψη ότι κάθε βράδυ τον κλείνω με shut down !!!
    Μήπως επειδή τώρα τελευταία τον έχω συνδέσει με ένα UPS , ή μήπως επειδή έχω συνδέσει περιφερειακά ένα EyeTv Hybrid ? το οποίο όμως το έχω απο την πρώτη μέρα που αγόρασα τον υπολογιστή.
    Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με το πιο πάνω πρόβλημα μου , θα το εκτιμούσα πολύ άν μου έλεγε την λύση
    Ευχαριστώ Jomario

2. Top - #2

Προεπιλογή Απάντηση: Άνοιγμα του Mac χωρίς την θέληση μου !!!!

Δές εδώ: System preferences > Energy saver > Schedule... και ξετίκαρε το "Start up or wake"

3. Top - #3

Quote Originally Posted by Πέτρος View Post
    Δές εδώ: System preferences > Energy saver > Schedule... και ξετίκαρε το "Start up or wake"
    Σωστός ο Πέτρος! Σε κάθε περιπτωση πάντως μην ανησυχεις, ειναι θέμα κάποιας ρύθμισης και οχι βλάβης!

4. Top - #4
    MacLifer Nemesis1975's Avatar
    Όνομα
    Χρηστος

Και εγω ειχα το αυτο προβλημα
    εκανα αυτο που αναφερεις σαν λυση
    αλλα παλι τα ιδια μου κανει αλλα μονο οταν εχω τον μακ σε κατασταση ναρκης
    ποτε απο shut down!
    Το μονο που υποπτευομαι ειναι το UPS οταν η ταση πεφτη κατω απο την επιτρεπομενη
    τιμη ξυπναει τον μακ...
    Αλλα ο φιλος το παθαινει οταν ειναι κλειστος ο μακ περιεργο και αυτο..

5. Top - #5

Quote Originally Posted by Nemesis1975 View Post
    Και εγω ειχα το αυτο προβλημα
    εκανα αυτο που αναφερεις σαν λυση
    αλλα παλι τα ιδια μου κανει αλλα μονο οταν εχω τον μακ σε κατασταση ναρκης
    ποτε απο shut down!
    Το μονο που υποπτευομαι ειναι το UPS οταν η ταση πεφτη κατω απο την επιτρεπομενη
    τιμη ξυπναει τον μακ...
    Αλλα ο φιλος το παθαινει οταν ειναι κλειστος ο μακ περιεργο και αυτο..
    Αν το κάνει όταν είναι σε sleep απενεργοποίησε αυτό: System preferences > Energy Saver > Wake for network access. Πρακτικά όταν αυτό είναι ενεργοποιημένο, ο Μακ ξυπνάει για να μπορούν οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο να επικοινωνήσουν μαζί του.

6. Top - #6

Πέτρο σήμερα είδα την συμβουλή σου και σε ευχαριστώ κατ΄αρχας .Ανοιξα το Energy Saver και παρατήρησα ότι ήταν τσεκαρισμένο το Wake for network access , το ξετίκαρα και τώρα πιστεύω ότι θα ληθει το προβλημα !!! Αν όχι τότε θα δούμε τι άλλο θα φταίει!!!
    Όσον αφορά το ζήτημα άν έχω συνδέσει το UPS μέσω ethernet , όχι έχω συνδέσει τον iMac μου μόνο ηλεκτρικά ,δηλαδη συνέδεσα το UPS σε μία πρίζα της ΔΕΗ και μετά συνέδεσα επάνω στο UPS την πρίζα του iMac!!!!Δεν γνωρίζω εάν έπραξα σωστά αλλα με αυτόν τον τρόπο τον συνέδεσα!!
    και πάλι ευχαριστώ Πέτρο.
    jomario

7. Top - #7

Δυστυχώς Πέτρο , σήμερα διαπίστωσα ότι πάλι άνοιξε μόνος του ο iMac μου ,χωρίς την θέληση μου !!!! Δεν ξέρω τι να υποθέσω! τι είναι εκείνο που φταίει τελικά.
    Αναγκάζομαι λοιπόν κάθε φορά που θα λείψω απο το σπίτι ,για μέρες να κλείνω το UPS απο το ρεύμα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
    Όποις φίλος γνωρίζει κάτι σχετικά με το θέμα ,θα τον παρακαλούσα να μας το πεί.
    Ευχαριστώ jomario

8. Top - #8

Quote Originally Posted by jomario View Post
    Τώρα τελευταία παρατηρώ με έκπληξη ,ότι ο iMac μου (Mac OS x 10.63 27''), ανοίγει μόνος του χωρις την θέληση μου ! Τον έχω περίπου 8 μήνες και στην αρχή δεν μου παρουσίαζε αυτό το πρόβλημα! Τώρα άν όχι κάθε μέρα αλλά μέρα παρα μέρα είναι σίγουρο ότι θα ανοίξει μόνος του !!!Υπόψη ότι κάθε βράδυ τον κλείνω με shut down !!!
    Μήπως επειδή τώρα τελευταία τον έχω συνδέσει με ένα UPS , ή μήπως επειδή έχω συνδέσει περιφερειακά ένα EyeTv Hybrid ? το οποίο όμως το έχω απο την πρώτη μέρα που αγόρασα τον υπολογιστή.
    Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με το πιο πάνω πρόβλημα μου , θα το εκτιμούσα πολύ άν μου έλεγε την λύση
    Ευχαριστώ Jomario
    ααα, υπαρχει και αλλη λυση! Οταν το εκανε αυτο το pc του αδερφου μου μεσα στα αγρια χαραματα, μετα τα πρωτα καντηλα, σηκωνοταν και του εριχνε μια κλωτσια με ολη του τη δυναμη! Και εκλεινε!
    Υποψιν, το μηχανημα αντεξε 2-3 μηνες ετσι μεχρι που τις εκοψε τις μαγκιες.. Ηταν τζαναμπετικο βλεπεις..

9. Top - #9

Έχεις συνδέσει το UPS με το Mac μέσω Ethernet ?

10. Top - #10
    MacLifer Nemesis1975's Avatar
    Όνομα
    Χρηστος

Ναι μεσο Ethernet ειναι συνδεδεμενος Χρηστο...
    System preferences > Energy Saver > Wake for network access.Στιγμιότυπο οθόνης 2010-07-17 στις 7.21.40 AM.jpg
    Αυτο ειναι το κουλο οτι ολα ειναι οπως πρεπει αλλα ειναι ανησυχος θελει παρεα και ξυπναει τι να πω

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Άνοιγμα του Mighty Mouse για καθάρισμα.
    By evripidis in forum Πληκτρολόγια, Ποντίκια, Airport Extreme, Time Capsule
    Απαντ: 40
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-02-2010, 00:40
  2. Απαντ: 56
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-2010, 23:06
  3. Άνοιγμα apple store
    By nikexarchakos in forum Η ζωή με τους Mac
    Απαντ: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-12-2009, 23:39
  4. Ερώτηση: Άνοιγμα πολλαπλών αρχείων στο ίδιο application session
    By iPant in forum Mac App Store & Λογισμικό Τρίτων
    Απαντ: 11