πολυ ωραια παρουσιαση μπραβο!
πολυ ωραια παρουσιαση μπραβο!
Mac mini early 2009::Mac mini mid 2010::macbook pro 13' mid 2010::Iphone 4 16GB::
Γιάννη δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σου. Η πιστότητα του λευκού/μαύρου έχει άμεση σχέση με την αντίθεση, κι όπως διάβασες η αντίθεση στην Retina είναι πολύ καλή κι αποδίδει εξαιρετικό μαύρο, με ότι αυτό συνεπάγεται στις διαβαθμίσεις του γκρι και προφανώς στην χρωματική παλέτα. Το gamma δεν είναι ακριβές αλλά εκτιμώ πως η χρωματική απόδοση είναι ικανοποιητική γι' αυτές τις διαστάσεις.
Τελευταία επεξεργασία: 05-08-2010 στις 11:28. Αιτιολογία: Συμπλήρωμα
"Αποφασίζομεν και Διατάσσομεν"
Δυστυχώς δεν έχω απάντηση σε αυτό που με ρωτάς, γιατί δεν έχω δει άσπρο iPhone 4 ακόμη, (και σχεδόν κανένας δηλαδή αφού δεν έχει διατεθεί ακόμη). Η οθόνη είναι τόσο φωτεινή πάντως που εκτιμώ πως δεν θα παίζει σημαντικό ρόλο το χρώμα του πλαισίου.
παρα πολυ καλη παρουσιαση....
Παιδιά καλησπέρα. Είμαι νεο μέλος και κάτοχος εδώ και μια εβδομάδα ενός iPhone 4 16gb black όπου το πήρα από την Αγγλία.
Μετά από μια εβδομάδα χρήσης έχω να πω το εξής: Τα προβλήματα με γυμνο το 4αρι χωρίς θήκη είναι ελάχιστα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με πτώση κλήσεων. Το μόνο που παρατηρώ είναι ότι κατά το σερφάρισμα με 3g και όταν κρατάω με συγκεκριμένο τρόπο το κινητό, πέφτει 1-2 μπάρες το σήμα 3g. Όταν λοιπόν το σήμα 3g είναι χαμηλό τότε ναι μπορεί το σήμα να γυρίσει σε GPRS και να αργεί το browsing. Απλά λοιπόν όταν δεν έχεις θήκη και θες να σερφάρεις πρέπει να προσέχεις λίγο πως το κρατάς. Δεν είναι δύσκολο, συνήθεια απλή είναι...
Επίσης, μετά την εισαγωγή της θήκης τα προβλήματα εκμηδενίζονται...
Το κινητό είναι απιστευτο...
Κατ' αρχήν παιδιά ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα ενδιαφέροντα topics και τα reviews που μας προσφέρετε κάθε μέρα, θα ήθελα όμως να διατυπώσω τις παρατηρήσεις μου μετά από 5 εβδομάδες συμβίωσης με το iPhone 4(το χρησιμοποιώ από τις 25 Ιουνίου).
Όντος η τεχνολογία που κρύβει αυτό το τόσο δα πραγματάκι είναι εκπληκτική.Η Retina Display είναι από άλλο πλανήτη και η ανάλυση των pixel της δεν υπάρχει σε καμία ηλεκτρονική συσκευή (όχι μόνο smartphones) που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή παγκοσμίως.Η ταχύτητα, η απόκριση , η κάμερα , το HD video, είναι 50% καλύτερα από το προηγούμενο 3gs.Ο εκπληκτικός τρόπος που έχει τοποθετηθεί ο αισθητήρας cmos πίσω από τον φακό(πρώτη φορά σε κάμερα)είναι ασύληπτο. Το έξτρα γυροσκόπιο τριών αξόνων είναι πραγματικά ένα θαύμα της τεχνολογίας.(Δείτε τα όλα αυτά στο iFix it και θα καταλάβετε για τι μιλάω......)Θα μπορούσα να γράφω ώρες γαι τον Α4 για την διπλάσια ram του τηλεφώνου και το κυριότερο για τα πόσο 'μικρές΄είναι όλες αυτές οι νέες τεχνολογίες που χωράνε στο 1/4 της συσκευής αφού τα άλλα 3/4 τα καταλαμβάνει η μεγαλύτερη από τα 3g-3gs μπαταρία, και όλα αυτά σε μία συσκευή 25% μικρότερη από τον προκάτοχο της.Χωρίς πολλά λόγια το iPhone 4 είναι ότι πίο εξελιγμένο έχει να μας προσφέρει η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικών καταναλωτικών προιόντων σήμερα.
Αλλά......
Δεν θα αναφερθώ στο πρόβλημα με την κεραία η οποία πράγματι έχει φανταστική λήψη παντού ....αρκεί φυσικά να μάθετε να το κρατάτε!!!!!
Αυτό που με στεναχωρεί και με εξοργίζει πιο πολύ από όλα είναι η πολυδιαφημισμένη ποιότητα των υλικών. Τι να την κάνω την επίστρωση της γύαλινης οθόνης με υλικό που χρησιμοποιείται στις πτέρυγες των ελικοπτέρων όταν με το παραμικρό χαράζει??? Τι να την κάνω την πραγματικά πανέμορφη γυαλινη πίσω όψη όταν φοβάμαι να το ακουμπήσω οπουδήποτε για να μην γεμίσει γρατζουνιές??? Τι να πώ για την πανέμορφη αλουμινένια πλάγια όψη (κεραίες) όταν κάθε φορά που το βάζω στην τσέπη μου ψάχνω έντρομος μην έχω ξεχάσει κάποιο κέρμα η κλειδί μέσα γιατι θα γεμίσει σημάδια??? Και Φυσικά να προσπαθώ να μην πατήσω το Home Button με το νύχι μου γιατί γρατζουνίζεται αμέσως??? Πράγματι το iPhone είναι πανέμορφο Αλλά γιατί να το έχεις κλεισμένο σε μία κακόγουστη θήκη αφού το θέλεις, το ποθείς, στήνεσαι στις ουρές για να το αγοράσεις όχι μόνο γιατί όντος ειναι Το Καλύτερο, Αλλά γιατί τέλος πάντων Το Γουστάρεις όταν το κοιτάζεις!!!
Η μήπως η Apple θέλει να το έχω πάνω στο τραπέζι μου μόνιμα για να το χαίρομαι? Αρνούμαι να το κλείσω μέσα σε ένα προφυλακτικό κύριοι της Apple επειδή αφού επενδύσατε τόσα λέφτα στην τεχνολογία αποφασίσατε να κρατήσετε το κόστος κατασκευής τόσο χαμηλά για να έχετε 300% κέρδος σε κάθε συσκευή!!!!
(κόστος κατασκευής iPhone 4 160 Δολλάρια.....τιμή πώλησης στην ευρώπη 610 ευρώ τα 16 gb) Που πήγε η ικανοποίηση του χρήστη κύριοι (συγνώμη για τα αγγλικά μου, το Customer Satisfaction όταν πρέπει να ζω μέσα στο αγχος μην και πάθει κάτι αυτό το πραγματικά υπέροχο αισθητικά δημιούργημα??? Η μήπως νομίζετε ότι όλοι το αγοράζουμε για να το αφήνουμε επιδεικτικά πάνω στο τραπέζι για να προσελκύουμε τα βλέμματα ή γιατί σύμφωνα με τiς έρευνες οι κάτοχοι iPhone είναι πιό ελκυστικοί στο γυναικείο φύλο?? Όχι οι πιό πολλοί από εμάς αγοράζουμε τα προιόντα σας γιατί είναι πανέμορφα, εύκολα στη χρήση , έχουν τεράστιες δυνατότητες κτλ κτλ Και φυσικά γιατί η ποιότητα κατασκευής τους είναι(?) κορυφαία. Κύριε Jonathan Ive σε όλες τις παρουσιάσεις σας λέτε οτι φτιάχνετε προιόντα (σε ελεύθερα ελληνικά) που ταιρίαζουν στον πελάτη και όχι ο πελάτης να ταιριάζει σε αυτά.(we try to make products to fit the customer and not the customer fit to them).
Τι γίνεται λοιπόν με το iPhone 4??? Παίρνουμε ηλίθια bumpers, κακάσχημες θήκες μόνο και μόνο για να μπορούμε να κάνουμε το αυτονόητο να μιλάμε στο τηλεφωνο δηλαδή και κρύβουμε αυτήν την πανεμορφη συσκευή (που κοστίζει όσο ο κατώτερος μισθός στη χώρα μας για να μην την γρατζουνίσουμε και μετά να έχουμε τύψεις επειδή δεν της φορέσαμε προφυλακτικό??? Έλεος πια κ.Jobs τα καταφέρατε, ξεπεράσατε σε χρηματιστηριακή αξία την Microsoft τι άλλο θέλετε πιά? Μπράβο σας κάνατε τους αναλυτές της Wall Street να σκίζουν τα πτυχία τους αφού είναι παγκόσμιο φαινόμενο μία εταιρία να μεγαλώνει τόσο ραγδαία να έχει 75% αύξηση κερδοφορίας κάθε χρόνο και παράλληλα τα λειτουργικά κόστη να παρουσιάζουν κάθετη πτώση.(το ξαναλέω κόστος Iphone 4 160 Δολλαρια).Ξυπνήστε επιτέλους και δώστε στους αφοσιωμένους σας πελάτες αυτό που πληρώνουν, γιατί δεν είναι όλοι Ψώνια και όπως τόσο εύκολα σας ανέβασαν στην κορυφή από τα πέτρινα χρονια αφόυ εκτίμησαν τις προσπάθειες και τα υπέροχα προίοντα που προσφέρατε(τα οποία βέβαια χρυσοπληρώνουν) άλλο τόσο εύκολα μπορούν να σας γυρίσουν την πλάτη ,όταν κατηγορείται τα Blackberry , Nokia κτλ, τους λέτε ότι κρατάνε τα τηλέφωνα λάθος και τους μοιράζεται αυτά τα κακόγουστα προφυλακτικά(κόστους μισού δολλαρίου).
Ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα και ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία.....
Ένας απογοητευμένος χρήστης Iphone 4 που μεγάλωσε στο σπίτι με Macintosh II se κοιτώντας αποσβολωμένος τα παράθυρα και το mouse όταν οι άλλοι ακόμα γράφαν σε Dos και ακούγαν για ποντίκια και ψάχναν Φάκες!!!
Bookmarks