+ Απάντηση στο Θέμα
Αποτελέσματα 1 έως 3 από 3

Θέμα: IPod Touch και Itunes

1. Top - #1

Προεπιλογή IPod Touch και Itunes

Παιδιά καλησπέρα και συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά σας θα ήθελα να υποβάλλω το εξής ερώτημα:Εδώ και λίγο καιρό είχα πάει ένα ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες και μόλις γύρισα αντιμετωπίζω τα παρακάτω:Πάω να ανοίξω τα iTunes και δίχως να πατήσω τίποτα με πετάει στο app store.Και δεν φτάνει όλο αυτό με πετάει σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή που έχει το όνομα Touch Hockey:FS5.Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι ότι την εφαρμογή την είχα κατεβάσει στο παρελθόν (συγκεκριμένα ήταν free) και τώρα μου ζητάει χρήματα τι πρέπει να κάνω;

2. Top - #2

Προεπιλογή Απάντηση: IPod Touch και Itunes

Μάλλον είχες πάρει την εφαρμογή με κάποιο promo code και για να κάνεις update σε νέα έκδοση θα πρέπει να πληρώσεις ή αν την είχες πάρει όταν μπορεί να είχαν χαμηλώσει την τιμή να την είχες κατεβάσει με iTunes account για το US iTunes Store και κάνεις τώρα έλεγχο για νέες εκδόσεις και είσαι με τον Ελληνικό λογαριασμό και για αυτό σου ζητάει να πληρώσεις.

Δοκίμασε να μπεις με τον US account που μπορεί να έχεις και κάνε πάλι έλεγχο για νέες εκδόσεις, κανονικά δεν θα σου ζητήσει να πληρώσεις.

3. Top - #3

Προεπιλογή Απάντηση: IPod Touch και Itunes

Φιλε Mirdin το συγκεκριμένο προγράμμα το είχα κατεβάσει όταν η κατασκευάστρια εταιρία το είχε βγάλει για λίγες μόνο ημέρες free.Ακόμα να σε πληροφορήσω ότι δεν έχω κάνει κανένα us account και δεν ξέρω απο τι έχει δημιουργηθεί αυτο το πρόβλημα και με πετάει στο app store

+ Απάντηση στο Θέμα

Παρόμοια Θέματα

1. iPod touch (2nd gen.) και iOS 4
    By greatst in forum iPod
    Απαντ: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-09-2010, 09:22
  2. Σέρβις ipod touch
    By dimsire in forum iPod
    Απαντ: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-2010, 16:49
  3. Θήκη για ipod touch
    By Lydioz in forum iPod