+ Απάντηση στο Θέμα
Αποτελέσματα 1 έως 7 από 7

Θέμα: Εντυπώσεις από Apple iPad Case

Hybrid View

1. Top - #1
    MacLifer jackc's Avatar
    Όνομα
    Ζακ

Προεπιλογή Εντυπώσεις από Apple iPad Case

Όπως έχει αναφερθεί και σε άλλα posts, υπάρχουν πάρα πολλές θήκες για iPad. Εγώ όταν πρωτοπήρα τη συσκευή, αγόρασα άμεσα μια οικονομική θήκη που βρήκα στο eBay (περίπου € 15, από ότι θυμάμαι), καθώς δεν ήθελα να μένει το iPad απροστάτευτο. Η συγκεκριμένη θήκη έκανε τη δουλειά της (προστασία) μια χαρά, αλλά σύντομα συνειδητοποίησα ότι υπήρχαν θήκες που ήταν και stand: Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο, καθώς το iPad μπορεί έτσι να χρησιμοποιηθεί για presentations, ταινίες, slideshow φωτογραφιών, κλπ.

Έκατσα λοιπόν και έψαξα αυτή τη φορά διεξοδικά το θέμα, για να βρω τι μου πηγαίνει καλύτερα. Έφτασα πολύ κοντά στο να πάρω την tuff-luv που προτείνει ο φίλος lazkov, αλλά τελικά κατέληξα στην επώνυμη της Apple. Δεν ξέρω αν τελικά έκανα καλά που πήρα αυτή συγκριτικά με άλλες, αλλά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτήν. Οι λόγοι:

1. Βάρος: Είναι πανάλαφρη, καθώς και λεπτή. Έτσι, την φοράς μόνιμα στο iPad χωρίς να το κάνει ογκώδες και βαρύ στη μεταφορά. Κι αυτό χωρίς να υστερεί σε προστασία.
    2. Αίσθηση: Έχει ένα ωραίο "πιάσιμο", και σου δίνει την αίσθηση του ακριβού.
    3. Γωνίες χρήσης: Το iPad μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 4 γωνίες πλέον. Η μια είναι η κλασσικη, κατα την οποία γυρνάς το μπροστινό κάλυμμα σαν σελίδα βιβλίου και χρησιμοποιείς το iPad όπως συνήθως. Η δεύτερη είναι μια θέση κατα την οποία έχεις το iPad ξαπλωτο υπό γωνία, με αποτέλεσμα να γράφεις πολύ άνετα (έτσι κάνω τώρα! ). Τέλος, μπορείς να το έχεις ακουμπισμένο σε portrait ή landscape για να βλέπεις ταινίες, κλπ.

Το ότι έχει και το μηλαράκι φάτσα κάρτα δεν το βάζω επισήμως στα πλεονεκτήματα, παρόλο που δε με χαλάει!

Πέραν πλάκας πάντως, θεωρώ τη θήκη μια επιτυχημένη επιλογή. Το μόνο μείον της είναι ότι είναι κάπως ακριβότερη από τον ανταγωνισμό, αλλά όχι τόσο που να γίνεται απαγορευτική... Επιπλέον, υπάρχει σε ορισμένα καταστήματα στην Ελλάδα, από ότι είδα στο internet, κάτι που κάνει την αγορά της εύκολη. Εγώ προσωπικά την αγόρασα από ένα μαγαζί στην Αγ. Παρασκευή € 65.
    Ζακ
    Συσκευές: MacBook Pro 15'' i7 - iPhone 4 32GB - iPad 2 64GB 3G

2. Top - #2
    MacLifer jig's Avatar
    Όνομα
    Mike

Προεπιλογή Απάντηση: Εντυπώσεις από Apple iPad Case

Συμφωνώ με τον Ζακ αλλά θα πω για μια ακόμη φορά ότι: ΛΕΡΩΝΕΙ ενοχλητικά
    Jig Janus"Think Different"
    ....the Show must gO On...

3. Top - #3
    MacLifer jackc's Avatar
    Όνομα
    Ζακ

Quote Originally Posted by jig View Post
    Αυτό δεν το έχω παρατηρήσει ακόμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για μένα καθώς μόλις χτες αγόρασα τη θήκη... Πάντως το έχω ακούσει και από αλλού αυτό το πρόβλημα, όντως...

Να αναφέρω εδώ και ένα αρνητικό που ξέχασα να πω πριν: Το κουμπί orientation lock προσεγγίζεται ιδιαίτερα δύσκολα με τη θήκη, κάτι το οποίο είναι ομολογουμένως ενοχλητικό...

Πάντως η συνολική εικόνα είναι ξαναλέω πολύ καλή!
    Ζακ

4. Top - #4
    MacLifer Nik's Avatar
    Όνομα
    Νίκος

Ε, δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα πια ! Με ένα βρεγμένο πανάκι καθαρίζει αμέσως και γίνεται σαν καινούργια.

Συμφωνώ με τον Ζακ. Βρίσκω εξαιρετική αυτή τη θήκη και απολύτως εργονομική.

5. Top - #5
    MacLifer jig's Avatar
    Όνομα
    Mike

Ωραία, την καθαρίζεις με το βρεγμενο πανακι κ γίνεται σαν καινούργια όπως λες.
    Μετά πόση ώρα πρέπει να την καθαρίσεις πάλι, γνωριζεις?
    Θα μας πει κ ο Ζακ βέβαια μετά απο 2-3 ημέρες

Sorry για την επιμονή αλλά είχα σαλταρει εντελώς, συνέχεια με ένα βρεγμενο πανακι

Κατα τα αλλά, είναι η καλύτερη απο ότι άλλη θηκη κυκλοφορεί

Jig Janus"Think Different"
    ....the Show must gO On...

6. Top - #6
    MacLifer Nik's Avatar
    Όνομα
    Νίκος

Ωραία, την καθαρίζεις με το βρεγμενο πανακι κ γίνεται σαν καινούργια όπως λες.
    Μετά πόση ώρα πρέπει να την καθαρίσεις πάλι, γνωριζεις? .....
    Μα βρε παιδιά τη θήκη την αγοράζουμε για να προστατευτούμε το μηχάνημα !
    Δεν είναι λογικό να σκάμε και για τη θήκη.
    Στο τέλος θα αγοράζουμε και θήκη για τη … θήκη ! LOL

Για να πω την αλήθεια, είμαι λίγο σκληρός με τα μηχανάκια μου. Όχι πως δεν τα προσέχω, αλλά τα χρησιμοποιώ για το λόγο που τα αγόρασα, χωρίς να νοιάζομαι για τη φθορά τους.
    Για να πάρεις μια ιδέα (ελπίζω να μη σε ταράξω πρωί – πρωί ) το iPad το είχα στις διακοπές μου και εκτελούσε χρέη τουριστικού οδηγού και μηχανής διασκέδασης και πολύ συχνά «σερνόταν» στα πόδια της συνοδηγού μου, μαζί με άμμο, χώματα και σκόνες.
    Το τι κακουχίες τράβηξε δεν περιγράφεται.
    Για να μην πολυλογώ, το αποτέλεσμα είναι πως η θήκη λειτούργησε περίφημα και προστάτευσε 100% το πολύτιμο μηχανάκι μου, δίνοντας μου την άνεση να το χρησιμοποιώ χωρίς να φοβάμαι.

Και το κερασάκι στην τούρτα είναι πως όταν γύρισα, με ένα βρεγμένο πανί και λίγα λεπτά ενασχόλησης, έγινε και η θήκη σαν καινούργια (σχεδόν).

Αυτά είναι τα επιτυχημένα προϊόντα σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια.

7. Top - #7
    MacLifer jackc's Avatar
    Όνομα
    Ζακ

Φίλε Νίκο, δεν μπορείς να φανταστείς πως σε ζηλεύω... Η θεωρία σου για τα αντικείμενα είναι όντως η πιο σωστή: Τα παίρνουμε για να τα χρησιμοποιούμε και να τα χαρούμε. Δυστυχώς όμως, ενώ η λογική μου συμφωνεί απόλυτα με αυτή τη φιλοσοφία, στην πράξη αντιδρώ εντελώς αντιθετα... Προσέχω τα πράγματα μου μέχρι αηδίας, και αν μου γρατζουνιστούν/χαλάσουν/βρωμίσουν κλπ είναι πραγματικά το χειρότερο μου... Με άλλα λόγια, όποιος έχει αγοράσει κάτι από μένα κάνει.. πάρτι, διότι συνήθως η κατάσταση του δεν απέχει πολύ από το καινούριο (πέραν της φυσιολογικής φθοράς του χρόνου)... Αυτό όμως είναι τελικά λάθος (διότι έτσι καταλήγει να το απολαμβάνει αυτός αντί για μένα), και έτσι κάνω φιλότιμες προσπάθειες να αλλάξω λίγο πολιτική.

Τέλος πάντων, μη σας κουράζω με τα δικά μου... Σχετικά με τη θήκη, όντως η πρωταρχική χρησιμότητα της είναι να προστατεύει το iPad, και το αισθητικό κομμάτι έρχεται δεύτερο. Συνεπώς, παρόλο που το ότι το γεγονός ότι πιθανώς λερώνει (λέω "πιθανώς" διότι δεν έχω προσωπική εμπειρία ακόμα) δεν είναι ευχάριστο, σε τελική ανάλυση δεν είναι και τόσο τρομερό καθώς η ουσία είναι να παραμένει η συσκευή μας προστατευμένη.
    Ζακ

+ Απάντηση στο Θέμα

Παρόμοια Θέματα

1. Δοκιμή: Apple iPad Case
    By MihalisGR in forum iPhone, iPod, Περιφερειακά, Αξεσουάρ κλπ.
    Απαντ: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-02-2011, 11:00
  2. Απαντ: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-05-2010, 16:02
  3. Απαντ: 192
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-2010, 19:36
  4. Απαντ: 44
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-01-2010, 11:13

Δικαιώματα Δημοσίευσης