+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 19

Θέμα: Νέος κάτοχος Imac και πρώτη ερώτηση

Hybrid View

1. Top - #1

Προεπιλογή Νέος κάτοχος Imac και πρώτη ερώτηση

καλησπέρα παιδιά. Προχθες έγινα και εγώ κάτοχος ενος Imac 21,5inch i3. Περιττό να πω ότι δεν ξαναγυρίζω πίσω. Προσπαθώ να στήσω το μηχάνημά μου και έχω 2 προβληματάκια προς το παρόν.
    1. εχω ενα εκτυπωτη συνδεδεμενο σε ενα pc-win xp το οποιο ειναι σε ενσυρματη σύνδεση δικτύου με τον imac. και ενώ βλέπω τον υπολογιστή και τον εκτυπωτη, δίνω εντολή για εκτύπωση και δεν γίνεται τίποτα. τί κάνω λάθος?
    2. επίσης δεν μπορώ να ρυθμίσω σωστα το yahho mail μου στην εφαρμογη. εβαλα τα incoming server κτλ, περνα τον λογαριασμό αλλά δεν παίρνει μειλ εχει ένα σηματάκι σαν θαυμαστικό διπλα.
    Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

2. Top - #2

Προεπιλογή Απάντηση: Νέος κάτοχος Imac και πρώτη ερώτηση

Για το Mail για δοκίμασε να το σετάρεις από εδώ
    http://www.apple.com/support/macosx/mailassistant/

Για τον εκτυπωτή καλύτερα να τον συνδέσεις στο mac και να το μοιράσεις από εκεί.
    Έχεις ενεργοποιήσει στα System Preferences > Sharing > File Sharing > Options > Share Files and folders using SMB (Windows)

3. Top - #3

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. το μειλ το κατάφερα, τον εκτυπωτή με τίποτα. με βλέπω για έξτρα εκτυπωτή! θα ήθελα όμως να τον αποφύγω. τελος πάντων ευχαριστώ ξανά

4. Top - #4
    MacLifer iGiorgio's Avatar
    Όνομα
    Γιώργης

Quote Originally Posted by Chris Mendrinos View Post
    Για το Mail για δοκίμασε να το σετάρεις από εδώ
    http://www.apple.com/support/macosx/mailassistant/
    Για την ιστορία, υπάρχει στο forum μας οδηγός στα Ελληνικά για το setup του Apple Mail.
    Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !

5. Top - #5

μη παρεις αλλον εκτυπωτη. παρε ενα print server και καντον δικτυακο, συνδεσε τον στο router και 8α εχεις προσβαση και απο τα 2 μηχανηματα χωρις να χρειαζεται να ειναι καποιο ανοιχτο.

παραδειγματα.
    http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=210000296
    http://www.electroworld.gr/site/prod...catid=10025711

6. Top - #6

ευχαριστώ για την απάντηση.
    Δεύτερη ερώτηση δεν μπορώ να συνδέσω την κάμερα μου canon 400d. την συνέδεσα με usb και ενώ ανοίγει το iphoto δεν μπορώ να δω ούτε τις φώτο ούτε και την κάρτα που δεν είναι SD πουθενά. τι μπορεί να συμβαίνει? καμία ιδέα?

7. Top - #7

Quote Originally Posted by Teo74 View Post
    ευχαριστώ για την απάντηση.
    Δεύτερη ερώτηση δεν μπορώ να συνδέσω την κάμερα μου canon 400d. την συνέδεσα με usb και ενώ ανοίγει το iphoto δεν μπορώ να δω ούτε τις φώτο ούτε και την κάρτα που δεν είναι SD πουθενά. τι μπορεί να συμβαίνει? καμία ιδέα?
    Σε macbook pro 17, την δικη μου canon 400d την βλεπει μια χαρα και μεταφερει μια χαρα τις φωτογραφιες.

8. Top - #8

Για να μην κανω νεα αναρτηση και μαζευονται απειρα , καλυτερα να συνεχισω απο το thread του φιλου! Λοιπον παιδες ολα καλα μεχρι στιγμης, απλα ειναι θεμα συνηθειας να μαθω ολα τα shortcuts κτλ κτλ.. Χαιρομαι ιδιαιτερα που δεν θα ξανακουσω το entry sound των windows "Του ρου ρου ρου"

Ξεκιναω λοιπον με μια απλη ερωτηση, ετυχε να περασω απο stick καποια τραγουδια τα οποια ηταν ελληνικα, το itunes τα μετεφρασε σε μια γλωσσα που ουτε οι σεξογηινοι την καταλαβαινουν !! Πως λοιπον θα τα κανω ελληνικα; Μη μου πειτε μετονομασια καλυτερα να αυτοκτονησω! :Ρ

Ευχαριστω για τον χρονο σαςςς

9. Top - #9
    MacLifer dimpapas's Avatar
    Όνομα
    Δήμος

Quote Originally Posted by aNIMa View Post
    Για να μην κανω νεα αναρτηση και μαζευονται απειρα , καλυτερα να συνεχισω απο το thread του φιλου! Λοιπον παιδες ολα καλα μεχρι στιγμης, απλα ειναι θεμα συνηθειας να μαθω ολα τα shortcuts κτλ κτλ.. Χαιρομαι ιδιαιτερα που δεν θα ξανακουσω το entry sound των windows "Του ρου ρου ρου"

Ξεκιναω λοιπον με μια απλη ερωτηση, ετυχε να περασω απο stick καποια τραγουδια τα οποια ηταν ελληνικα, το itunes τα μετεφρασε σε μια γλωσσα που ουτε οι σεξογηινοι την καταλαβαινουν !! Πως λοιπον θα τα κανω ελληνικα; Μη μου πειτε μετονομασια καλυτερα να αυτοκτονησω! :Ρ

Ευχαριστω για τον χρονο σαςςς
    Για τσέκαρε το οδηγό εδώ για να μην έχουμε αυτοκτονίες

10. Top - #10

Αν και εχω canon δεν εχω την 400d, βεβαιωσου οτι εχεις latest firmware στην camera και latest update στο λειτουργικο σου. Κανε ενα repair permissions απο το Applications/Utilities/Disk Utility
    Και FYI, το sd ή το cf δε θα το κανει mount οταν συνδεεις τη φωτογραφικη με το mac (δε θα το βλεπεις σα ξεχωριστο drive) και ο λογος ειναι οτι χρησιμοποιουν το προτοκολο PTP. Αν βαλεις το software που συνοδευει τη μηχανη σου (μπορεις να το κατεβασεις απο την canon για να εχεις την τελευταια εκδοση) θα εχει και καποιο file explorer εργαλειο για να βλεπεις μεσα στη καρτα, εκτος αν αγορασεις ενα card reader.

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ενας ακόμα κάτοχος....
    By LeicaR9 in forum Συσκευές (iPad)
    Απαντ: 78
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-07-2010, 10:54
  2. Ερώτηση για πρώτη χρήση του iPad.
    By MilitaryRaiden in forum Συσκευές (iPad)
    Απαντ: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-2010, 14:01
  3. Γιώργος ... άλλος ένας νέος χρήστης imac ....
    By george263 in forum Καλώς Ήλθατε
    Απαντ: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-11-2009, 01:18
  4. Ερώτηση: Πρώτη Εγγραφή σε Leopard
    By Carpe_Diem_Rj in forum Leopard & Snow Leopard
    Απαντ: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-2009, 15:19

Δικαιώματα Δημοσίευσης