Έχετε εντοπίσει καμιά καλή βάση αυτοκινήτου που να κρατάει το iPhone 4 χωρίς να χρειάζεται να βγει το bumper ;
Έψαχνα στο δίκτυο αλλά δεν έβγαλα άκρη …![]()
Έχετε εντοπίσει καμιά καλή βάση αυτοκινήτου που να κρατάει το iPhone 4 χωρίς να χρειάζεται να βγει το bumper ;
Έψαχνα στο δίκτυο αλλά δεν έβγαλα άκρη …![]()
Η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ, αυτή που πιέζεις για να κλείσει η βάση και γαντζώνει την εκάστοτε συσκευή.. Την είδα εχτές σε φίλο και δεν με χάλασε καθόλου..
Εκτός και κάποιος κάποια στιγμή σχεδιάσει μία που θα δέχεται και το pamper...
MacLife.gr
iPhone:_____________________________4S_64GB_iOS.5.1
iPad:________________________________32GB_4G_iOS.5.1
Mac: MacBook Pro 15.4" 2.6 GHz i7 (Retina) / MacBook Pro 13.1" 2.7 GHz i7 / Mac Pro 2.93GHz 12-Core
όλες οι βάσεις αυτοκινήτου είναι χωρίς θήκη..Προφανώς για σταθερότητα...
Νομίζω το καλύτερο είναι να έχεις μια που να κλείνει και να πιάνει το τηλέφωνο..Πρόσεχε μη σου κλείνει τις υποδοχές...Ακόμα και να αλλάξεις τηλέφωνο η βάση μένει...
Υπαρχει βαση για iPhone 4 με ή χωρίς bumper και μάλιστα κανει και για 3GS με ή χωρίς bumper. Εγω την παρήγγειλα πριν λίγες μέρες και την περιμένω απο Αμερική.
Αυτη εδω ειναι
http://www.griffintechnology.com/pro...windowseat-aux
Πολυ ωραια η βαση παραπανω! Κομψη!
Δεν κατάλαβα πως είναι συμβατή η βάση με το 3 και με το 4 ταυτόχρονα. Μήπως έχει δυο βάσεις στο κουτί; Αφού το ένα είναι 3 χιλιοστά πιο στενό απο το αλλο (και αλλα τόσα πιο ρηχό)
Ωραία είναι γενικά αλλά βλέποντας το πιο κάτω video, δεν με χαροποίησε πολύ η εργονομία της.
Δεν μου άρεσε και ο συντονισμός που έκανε η βάση όταν ο τύπος έβαλε την προέκταση.
Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι άλλο ....
Αυτή που είπαν πιο πριν είναι η "WindowSeat AUX" και αν δεις τις φωτογραφίες στο Site τους θα δεις ότι έχει ελατήρια που μεγαλώνουν το μήκος της βάσης.
Και για αυτό δεν είναι μόνο για τα iPhone αλλά και για πολλές άλλες συσκευές.
![]()
Έχετε δίκιο !
Είναι εντελώς άλλος σχεδιασμός από αυτόν που δείχνει το video.
Κάνουμε την παραγγελία κατευθείαν από την Griffin ;
Bookmarks