Οι μόνες διαφορές που θα έχει είναι το πληκτρολόγιο και η πρίζα. Τίποτα άλλο. Ελληνικά μπορείς να γράψεις το λειτουργικό είναι 1 για όλο τον πλανήτη.
Οι μόνες διαφορές που θα έχει είναι το πληκτρολόγιο και η πρίζα. Τίποτα άλλο. Ελληνικά μπορείς να γράψεις το λειτουργικό είναι 1 για όλο τον πλανήτη.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Άρα θέλει προσοχή γιατί μπορεί να δέχεται και άλλη τροφοδοσία, με το αμερικάνικο ρεύμα.
Όχι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Οι μετασχηματιστές και τα τροφοδοτικά των mac είναι universal. Απλά βάζεις το ελληνικό φις από το iPhone σου ή παίρνεις έναν αντάπτορα και λειτουργεί μιά χαρά.
Ξαναγυρναω λιγο πιο πισω στο θεμα και στην ερωτηση του φιλου για να απαντησω κι εγω με ερωτηση:
Για να αγορασεις υπολογιστη απο αμερικη δεν πρεπει να δηλωνεις πολιτης της αμερικης?Σιγουρα δεν υπαρχει τετοια δικλειδα ασφαλειας?
Γιατί να δηλώνεις πολίτης της Αμερικής για να αγοράσεις υπολογιστή από την Αμερική? Έτσι θα ήταν παράνομο να αγοράζεις και μέσω ίντερνετ. Δεν ισχύει αυτό. Με ποιό σκεπτικό το σκέφτηκες?
Mε το σκεπτικο οτι εαν εισαι τουριστας και πας να παρεις υπολογιστη θα υπαρχει ενας τροπος ωστε να σε υποχρεωσουν να το δηλωσεις στο τελωνειο.
Δεν εννοω οτι αν δεν εισαι πολιτης της αμερικης δεν μπορεις να αγορασεις αλλα οτι δεν μπορεις να αποφυγεις τους φορους.
Δε ξερω απλα μου φαινεται λογικο να υπαρχει μια τετοια προληψη για να αποφευγονται να περναν ετσι προιοντα που δεν εχουν δηλωθει,απλα μου φαινεται λογικο δεν το εχω ακουσει καπου...
Αυτή ακριβώς τη δουλειά κάνει το τελωνείο.
Πάντως αναρωτιέμαι.. Αν σου πας Αμερική και κάποιος σου κάνει δώρο ένα ipad. Τότε τι φταις αν το πάρεις μαζί σου στην Ελλάδα...?
Bookmarks