Γεια σας παιδιά,
Πήρα σήμερα από το eshop το remote control της apple το δεύτερο το αλουμινένιο! Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν συνδέεται όσο και αν έκανα κατα γράμμα τις οδηγίες για να το συνδέσω. Συγκεκριμένα λέει ότι περίπου 10 πόντους από τις υπερηθρες από το mac να το κρατήσουμε, να πατήσουμε το δεξί πλήκτρο στο wheel του και το κουμπί menu ταυτόχρονα και να τα κρατήσουμε για 5 δευτερόλεπτα και θα συνδεθεί... το θέμα είναι οτι αυτά τα έχω κάνει πολλές φορές και το έχω κρατήσει και παραπάνω από 1 λεπτό μέχρι να κουραστώ. Βιντεάκια δε, που έχω δει στο youtube τους συνδέεται χωρίς πρόβλημα αλλά σε εμένα τίποτα. Την μεγαλύτερη εντύπωση μου έχει κάνει το εξής: Διάβασα στο internet ότι την στιγμή που ξεκινάς τον mac μπορείς να πατήσεις και να κρατήσεις το menu button στο χειριστηριο και να διαλεξεις partition να μπουταρεις, μαντέψτε, αυτό δουλεύει μια χαρά. Αλλά μέσα στο λειτουργικο τίποτα. Έχω Leopard και όχι Snow Leopard μήπως φταίει αυτό ή μήπως είναι τίποτα άλλο καμια διεργασία κτλ που το εμποδίζουν να συνδεθεί?
---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:43 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 16:25 ----------
οκ... λύθηκε... System preferences -> Security -> "Ξετικάρουμε" το "Disable remote control infrared receiver"![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks