+ Απάντηση στο Θέμα
Results 1 to 5 of 5

Θέμα: apple remote aluminum προβλημα με σύνδεση σε macbook pro unibody

MacLifer staurosm's Avatar
    Όνομα
    Σταύρος

Προεπιλογή apple remote aluminum προβλημα με σύνδεση σε macbook pro unibody

Γεια σας παιδιά,
    Πήρα σήμερα από το eshop το remote control της apple το δεύτερο το αλουμινένιο! Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν συνδέεται όσο και αν έκανα κατα γράμμα τις οδηγίες για να το συνδέσω. Συγκεκριμένα λέει ότι περίπου 10 πόντους από τις υπερηθρες από το mac να το κρατήσουμε, να πατήσουμε το δεξί πλήκτρο στο wheel του και το κουμπί menu ταυτόχρονα και να τα κρατήσουμε για 5 δευτερόλεπτα και θα συνδεθεί... το θέμα είναι οτι αυτά τα έχω κάνει πολλές φορές και το έχω κρατήσει και παραπάνω από 1 λεπτό μέχρι να κουραστώ. Βιντεάκια δε, που έχω δει στο youtube τους συνδέεται χωρίς πρόβλημα αλλά σε εμένα τίποτα. Την μεγαλύτερη εντύπωση μου έχει κάνει το εξής: Διάβασα στο internet ότι την στιγμή που ξεκινάς τον mac μπορείς να πατήσεις και να κρατήσεις το menu button στο χειριστηριο και να διαλεξεις partition να μπουταρεις, μαντέψτε, αυτό δουλεύει μια χαρά. Αλλά μέσα στο λειτουργικο τίποτα. Έχω Leopard και όχι Snow Leopard μήπως φταίει αυτό ή μήπως είναι τίποτα άλλο καμια διεργασία κτλ που το εμποδίζουν να συνδεθεί?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:43 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 16:25 ----------

οκ... λύθηκε... System preferences -> Security -> "Ξετικάρουμε" το "Disable remote control infrared receiver"

MacLifer KoStAsMaC's Avatar
    Όνομα
    Κωνσταντίνος

Προεπιλογή Απάντηση: apple remote aluminum προβλημα με σύνδεση σε macbook pro unibody

Για να μην ανοίγω νέο θέμα θα ρωτήσω εδώ...εγώ το έχω κάνει pair αλλά όταν "ξυπνήσει" το mbp μετά από ολόκληρο βράδυ δεν δουλεύει...και επανέρχεται μόνο μετά από restart...οι ρυθμίσεις είναι όπως θα έπρεπε (όπως δείχνει και το screenshot)...τι μπορεί να συμβαίνει?

MacLifer staurosm's Avatar
    Όνομα
    Σταύρος

Προεπιλογή Απάντηση: apple remote aluminum προβλημα με σύνδεση σε macbook pro unibody

Να σου πω την αλήθεια δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς φταίει, αλλά γενικά έχω παρατηρήσει ότι έχει ένα θέμα με το αν το χρησιμοποιήσεις για κάποια άλλη ενέργεια και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Το remote είναι ρυθμισμένο από default να ανοίγει το Front Row, ωστότο μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο media center όπως το xbmc που έχω εγώ και να σου ανοίγει εκείνο από εκεί και πέρα. Έτσι το έχω κάνει. Αλλά, κάπως σπάνια, μου κάνει κάτι τέτοια περίεργα, σαν και εσένα, και όταν το γυρίσω να βλέπει το Front Row λύνονται αυτά τα προβλήματα. Δες λοιπόν σαν πρώτα αν το επηρεάζει κάτι άλλο, κάποιο πρόγραμμα που ίσως να το έχεις συνδέσει. Αν αυτό δεν δουλέψει κάνε μία επανεκκίνηση ακόμα και όταν ανοίξει κάνε του unpair και μετά pair ξανά και παρατήρα αν συνεχίζεται το πρόβλημα. Ελπίζω να βρεις λύση...

MacLifer KoStAsMaC's Avatar
    Όνομα
    Κωνσταντίνος

δεν το έχω χρησιμοποιήσει σε άλλο πρόγραμμα...και αυτά που μου λες τα έχω ήδη δοκιμάσει αρκετές φορές...ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου.. θα περιμένω μήπως κάποιος άλλος ξέρει κάτι παραπάνω να μου πει..

MacLifer

ακυρο.....

+ Απάντηση στο Θέμα

Παρόμοια Θέματα

1. *MacBook Pro 15 Aluminum Unibody
    By macgeorge in forum Αρχείο Αγγελιών
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-09-2010, 20:00
  2. windows 7 on macbook 2.4 aluminum
    By marios264 in forum MacBook
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-03-2010, 14:52
  3. Σύνδεση iPhone με Remote Desktop με τον υπολογιστή σε Sleep Mode.
    By morfeas-dsl- in forum Λειτουργικό iOS, Εφαρμογές & AppStore
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-02-2010, 12:44
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-2009, 13:20
  5. προβλημα με wireless keyboard aluminum help!!
    By makeliaso in forum Πληκτρολόγια, Ποντίκια, Airport Extreme, Time Capsule
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-01-2009, 18:18