+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 14

Θέμα: iMac processor

Hybrid View

1. Top - #1

Προεπιλογή iMac processor

Πριν από αρκετό καιρό πήρα τον iMac 21,5 ιντσες...Ο επεξεργαστής του είναι core 2 duo 3,06Ghz...Τώρα όμως υπάρχει ο i3 και ο i5? Εννοώ τι διαφορά έχουν αυτοί οι επεξεργαστές από αυτόν που έχω εγω και τι διαφορές έχουν μεταξύ τους?ποιον από τουσ δυο προτιμάτε?

2. Top - #2

Προεπιλογή Απάντηση: iMac processor

Νομίζω ότι ο ι5 είναι 4πύρηνος
    Όποιος δε παίρνει apple του λείπουν βιταμίνες :a068 -backboard2011.blogspot.com-

3. Top - #3

i7 είναι τετραπύρηνος με τεχνολογία HT (Στα παραθύρια τον λειτουργείς σαν 8πύρηνο)
    i5 είναι ή διπύρηνος ή τετραπύρινος αλλά ΧΩΡΙΣ HT
    i3 είναι διπύρηνος αλλά πιο γρήγορος από τον core 2 duo
    Ο core 2 duo είναι πολύ παλιός και δεν υπάρχει πλέον σε συνθέσεις.
    HP EliteBook 8540w i7 2.66GHz
    +Μacbook 5,2

4. Top - #4

Quote Originally Posted by spine View Post
    i7 είναι τετραπύρηνος με τεχνολογία HT (Στα παραθύρια τον λειτουργείς σαν 8πύρηνο)
    i5 είναι ή διπύρηνος ή τετραπύρινος αλλά ΧΩΡΙΣ HT
    i3 είναι διπύρηνος αλλά πιο γρήγορος από τον core 2 duo
    Ο core 2 duo είναι πολύ παλιός και δεν υπάρχει πλέον σε συνθέσεις.
    Πρώτον, να βάλεις στο iMac από core 2 duo επεξεργαστή έναν από τους αποπάνω iΧ ξέχνατο, χρειάζεται άλλη μητρική και άλλο chipset.

Επίσης όσοι από τους iX επεξεργαστές της intel που χρησιμοποιούνται στα Apple μηχανήματα και υποστηρίζουν HT τους βλέπεις κανονικά σαν επιπλέον επεξεργαστές και εξσου η υποστήριξη τους από το λειτουργικό με το χαρακτηριστικό CentralStation.

5. Top - #5

Υπάρχει iMac με i7? Άρα εσείς θα μου προτείνατε να πάρω τον i5 η δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά?

6. Top - #6

Ο επεξεργαστής συνήθως είναι συνάρτηση της χρήσης του υπολογιστή. Οπότε, αναλόγως πράττεις. Αν είναι να σερφάρεις και να ακους μουσική ή να βλέπεις ταινίες, και ο C2D καλός είναι...

7. Top - #7
    Editor Economou D.'s Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by johnyboy View Post
    Υπάρχει iMac με i7? Άρα εσείς θα μου προτείνατε να πάρω τον i5 η δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά?
    Έχεις τον C2D και θέλεις να πάρεις το καινούργιο επειδή έχει τον i επεξεργαστή; Τζάμπα λεφτά θα δώσεις...

8. Top - #8

Δεν είναι για εμένα..Ενδιαφέρεται ο ξάδερφος μου να πάρει.! έχει κανένας από εσάς τον i5?γιατί όταν είχε πρωτοβγεί δεν είχα ακούσει και τα καλύτερα!(δεν θυμάμαι αν ήταν ακριβώς για αυτόν ή για τον i3 αλλά για έναν από τους δυο έλεγαν ότι δεν είναι καλός)

9. Top - #9

Quote Originally Posted by johnyboy View Post
    Δεν είναι για εμένα..Ενδιαφέρεται ο ξάδερφος μου να πάρει.! έχει κανένας από εσάς τον i5?γιατί όταν είχε πρωτοβγεί δεν είχα ακούσει και τα καλύτερα!(δεν θυμάμαι αν ήταν ακριβώς για αυτόν ή για τον i3 αλλά για έναν από τους δυο έλεγαν ότι δεν είναι καλός)
    όσα δε φτάνει η αλεπού.... (έτσι λένε στο χωριό μου)

πες του να πάρει τον καλύτερο που μπορεί να πληρώσει. Σε ένα χρόνο από τώρα ένα μηχάνημα θα θεωρείται συμβατικό αν έχει i3 ή i5.
    HP EliteBook 8540w i7 2.66GHz
    +Μacbook 5,2

10. Top - #10

Οκ..αυτή είναι μάλλον και η καλύτερη επιλογή..Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας!

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Macbook with Arrandale Processor?
    By djarte in forum MacBook Pro
    Απαντ: 52
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-02-2010, 22:30
  2. Snow Leopard graphics & processor requirements
    By iGiorgio in forum Leopard & Snow Leopard
    Απαντ: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-06-2009, 07:36

Δικαιώματα Δημοσίευσης