Εδώ και 2 ημέρες είμαι και εγώ κάτοχος ενώς IMAC 27' και έχω αρκετές απορίες μιας και μέχρι τώρα την έβγαζα με τα Windows.
1ον:Στο Photoshop CS4 όταν το ανοίγω φένεται και η επιφάνεια εργασίας από πίσω και ότι άλλοι φάκελοι είναι ανοιχτοί και αυτό με ενοχλεί αρκετά.Υπάρχει επιλογή να ανοίγω το Photoshop και να καλύπτει όλη την οθόνη όπως στα Windows???
2ον:Έχω ρυθμίσει όταν πάω τέρμα αριστερά κάτω τον δείκτη του ποντικιού να μου εμφανίζει όλα τα ανοιχτά παράθυρα.Όταν όμως επιλέξω ένα από αυτά μου το εμφανίζει πρώτο και όλα τα άλλα από πίσω του.Δεν υπάρχει τρόπος να ανοίγει μόνο αυτό που επιλέγω και όλα τα άλλα να παραμένουν κάτω???
3ον:Υπάρχει πουθενά επιλογή CUT όπως στα Windows copy,paste,cut?
4ον:Ασχολούμαι με την φωτογραφία και έχω ένα θέμα με τον τρόπο που ανοίγουν τα παράθυρα όταν ανοίγω φάκελο με φωτογραφίες.Όταν ανοίγω τον φάκελο ανοίγει ένα πολύ μικρό παράθυρο και όταν πατάω το + να ανοίξει και άλλο ανοίγει ακόμα λίγο.Δεν γίνετε να ανοίγει με την μία και να πιάνει όλη την οθόνη?Καταντάει σπαστικό κάθε φορά να τραβάω με το ποντίκι από κάτω δεξιά για να ανοίξει όλη η οθόνη.
Να πώ ότι το εργαλείο δεν παίζεται και ότι είναι χρόνια μπροστά σε σχέση με τα υπόλοιπα PC και λειτουργικά!!!
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Bookmarks