+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 15

Θέμα: Πρόβλημα με imac27

1. Top - #1

Προεπιλογή Πρόβλημα με imac27

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα σας,

Ν διευκρινήσω ότι χαίρομαι πολύ που μπαίνω στην παρέα σας, και να διευκρινήσω ότι είμαι πρωτάρης και ανίδεος απο MAC.Αφού λοιπόν ερωτεύτηκα έναν 27 imac τον αγόρασα από το Πλαίσιο.Με 2,66 επεξεργαστή, 512 κάρτα γραφικών κλπ.Την τρίτη μέρα λειτουργίας ακουσα ένα ήχο σαν ρολόι πίσω από την οθόνη αριστερά, σερφάροντας σε ορισμένες σελίδες.Υπέθεσα είναι πρόβλημα ασυμβατότητας με τονflash, τον ξανακατέβασα τα ίδια.Αλλαξα από Firefox se Safari kai Opera τα ίδια. Εκανα όλες τις απαραίτητες ενέργειες απο Disk utilities, repair disk, verify disk, hardware test no trouble found.Ο ήχος παραμένει κατά διαστήματα ακόμα, τώρα κάνω επαναγκατάσταση του Snow Leopard ως έσχατη λύση.
    Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, θα είναι καλό, ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

2. Top - #2

Προεπιλογή Απάντηση: Πρόβλημα με imac27

Ξέχασα να σας αναφέρω ότι κάποιες φορές με τον ήχο βγαίνει και το beachball και παγώνουν τα πάντα και επανέρχεται μόνο απο το κουμπί power, και κάποιες άλλες μετά από λίγα δευτερόλεπτα επανέρχεται μόνο του.
    Λέτε να είναι ελαττωματικός δίσκος?

Ευχαριστώ

3. Top - #3

Μήπως είναι ο ήχος του δίσκου? Και στο δικό μου iMac, σε κατάσταση απόλυτης ησυχίας, αν στήσεις αυτί, ακούς το δίσκο να "γουργουρίζει".

Τώρα το ότι βλέπεις και το ball μερικές φορές μήπως απλώς το συνδέεις με αυτό τον ήχο? Δλδ όποτε ακούς αυτό τον ήχο κολλάει κιόλας ο iMac ή μερικές φορές?

Από κει και πέρα είναι ενοχλητικό και δυνατό ή ακούγεται μόνο όπως περιγράφω παραπάνω?
     "The Computer for the rest of us" 

4. Top - #4

Σαν να μην μας τα λέει καλά ο iMac ακόμα δεν βγήκε απο το κουτί. Για τρέξε ένα Apple Hardware Test
    MacLife.gr

5. Top - #5
    MacLifer iGiorgio's Avatar
    Όνομα
    Γιώργης

Καλώς ήλθες στην παρέα !.

Να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες :

Όσο αφορά στα κολήμματα και το beachball, ρίξε μια ματιά στον οδηγό.
    Αν και το μηχάνημα είναι καινούριο, ποτέ δε ξέρεις.
    Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !

6. Top - #6

Ευχαριστώ πολύ όλους σας,

Φίλε ipant ακούω πρώτα τον ήχο σαν ρολόι για μερικά δευτερόλεπτα και μετά εμφανίζεται η beach ball και παγώνουν τα πάντα, ούτε activity monitor ανοίγει, ούτε alt-cmd-esc- για να δώ τι κολλάει,ούτε quit force δουλεύει.
    Σήμερα το πρωί πριν την δουλειά έκανα clean install του Snow Leopard και ανοίγοντας πρώτα τον Safari μετά από 10 'ακούστηκε ο θόρυβος σαν ρολοί και βγήκε η μπαλίτσα.
    Εκανα την Κυριακή Hardware test και μου έβγαλε no trouble found.Ξέχασα να σας αναφέρω ΄οτι κάνοντας αν θυμάμαι καλά verify permissions kai repair permissions από το disk utility μου έβγαλε κάτι σχετικό με το flash plug-in , should be rr32 ή κάτι παρόμοιο, δεν το έχω μαζί μου διότι στη δουλειά και φράφω απο PC.Αυτο έγινε το Σαββάτο το περασμένο

Ευχαριστώ όλους σας

7. Top - #7
    MacLifer iGiorgio's Avatar
    Όνομα
    Γιώργης

Έχω την αίσθηση, ότι κάτι δεν πάει καλά με τον δίσκο. Για δες εδώ.
    Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !

8. Top - #8

Σας ευχαριστώ όλους σας,

Τώρα του κάνω software update από το δίκτυο, σε κανένα δίωρο που θα τελειώσει θα σας ενημερώσω.

Ευχαριστώ

9. Top - #9

Τα ίδια πάλι, αν και λίγο καλύτερα, beach ball κρασάρισμα και ήχος σαν ρολόι πίσω αριστερά...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:28 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 21:14 ----------

SUID FILE/LIBRARY/CORES HAS BEEN MODOFIED AND SHOULDNT BE REPAIRED.

Καλησπέρα σας, σας έχω κουράσει αλλά το παλέυω όσο μπορώ, έκανα verify permissions στο δίσκο και βγάζει το παραπάνω...τι σημαίνει, είναι σοβαρό;

Ευχαριστώ πολύ

10. Top - #10
    Editor leonbis2000's Avatar
    Όνομα
    Λεωνίδας

Εγώ θα δοκίμαζα ένα clean install (χωρίς να ελπίζω σε κάτι), αλλά μάλλον θα πρέπει να πάς για αλλαγή δίσκου.
    Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
    Facebook Group: Greek Mac Community
    Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα Δημοσίευσης