Απο χθες ο μακ μου τα χε παιξει.(macbook προ) για την ακριβεια αλλα αφου ειχα γραψει σ αυτο το τοπικ συνεχιζω εδω.
μετα την τελευταια αναβαθμιση συμπεριφεροταν παλι περιεργα. εκανα καμια δεκαρια επανακινησεις και τιποτα. δεν μπορουσα καν να βαλω τον κωδικο μου. μετα απο clean install το προβλημα συνεχιστηκε προς μεγαλη μου απογοητευση...
το προβλημα εγκειται στο οτι το πληκτρολογιο συμπεριφερεται σαν να ειναι συνεχως πατημενο το πληκτρο option.
με πατημενο το συγκεκριμενο πληκρο εμφανιζεται αλλη γραμαμοσειρα και σε εφαρμογες οπως ο σαφαρι η σελιδα κανει download αντι να ανοιξει κλπ κλπ.
ολα αυτα φαινονται και απο το keyboard viewer.
τωρα γραφω κανονικα εχοντας κανει disable τη λειτουργια του εν λογω πληκτρου. ειμαι εντος ετησιας εγγυησης αλλα ετσι κ αλλιως εχω αγορασει και την επεκταση οποτε θα τους το παω να κανουν οτι πρεπεει-φανταζομαι αλλαγη πληκτρολογιου ή του εν λογω πληκτρου στην καλυτερη.
Τα προβληματα μου ειναι 2
α)(δν εχω αποδειξη και ουτε θα χω μεχρι τον ιουνη γιατι ειμαι εξωτερικο-και η αληθεια ειναι οτι φευγοντας απο ελλαδα δεν σκεφτηκα να την παρω μαζ μου μηπως χαλασει ο μακ :/ ) θα παω τωρα να τους ρωτησω τι χρειαζεται για να τους το αφησω...
β)απ οτι διαβασα σ αλλα φορουμς το προβλημα ειναι συχνο αν σου χυθει υγρο και κολλησει το πληκτρο-οποτε κι καμια εγγυηση δεν εχει ισχυ. Μια φορα πριν κανα εξαμηνο μου χει πιτσιληθει καφες αλλα μιλαμε για σταγονα... τωρα απλως ελπιζω και τρεμω παραλληλα οτι δεν προκειται για τη σταγονα γιατι απλα θα βαραω το κεφαλι μου :/
Bookmarks