Φίλε mpampisal καλημέρα!
σε ευχαριστώ πολύ με την ρύθμιση αυτή δουλεύει μια χαρά!
καλύτερο το κατευθείαν καλώδιο από τους διάφορους αντάπτορες δεν το συζητώ!
Καλημέρα σε όλους τους φίλους!
Φίλε mpampisal καλημέρα!
σε ευχαριστώ πολύ με την ρύθμιση αυτή δουλεύει μια χαρά!
καλύτερο το κατευθείαν καλώδιο από τους διάφορους αντάπτορες δεν το συζητώ!
Καλημέρα σε όλους τους φίλους!
καλημέρα
για σύνδεση macbook 13''early 2011 χρησιμοποιούμε
Micro Mini DisplayPort to HDMI Adapter
ή mini display είναι το ίδιο που βλέπω στους καταλόγους
Mini Displayport λέει η Apple ότι έχουν τα μηχανάκια της. Υπάρχει και micro; Δεν το έχω ακούσει ποτέ. Mini Displayport πήρα εγώ και δουλεύει κανονικά.
ok Δημήτρη πολύ μπέρδεμα με τις θύρες υπάρχει τώρα τελευταία διότι τα eshop πετάνε ένα κειμενάκι και άντε κατάλαβε
σε ευχαριστώ
Παιδιά κάτι αντίστοιχο ήθελα να ρωτήσω κ εγώ γι'αυτό και μπαίνω κ εγώ στο συγκεκριμένο post...
Έχω ενα macbook pro 15' - το έχω αγοράσει εδώ και ένα μήνα - και μεταξύ άλλων έχει και αυτή την thunderbolt θύρα.
Όπως λέει και ο esykas, έχω πάει να πάρω ιντερνετικά κάτι αντίστοιχο και γίνεται μπάχαλο με τις ονομασίες και είπα για καλύτερα να ρίξω ένα ερώτημα στο forum.
Εγώ θέλω να συνδέω το mac στην τηλεόραση με HDMI ώστε να βγάζει 720 & 1080p ποιότητα (η τηλεόραση είναι HD)
Οπότε οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
1. αυτό που θέλω είναι τον αντάπτορα "mini display port to HDMI"??? Αυτό είναι ουσιαστικά που μπαίνει στην thunderbolt θύρα? ή υπάρχει και κάτι άλλο...
2. μέσω αυτού του καλωδίου θα μεταφέρεται και ο ήχος? δηλ. θέλω να ακούω από τα ηχεία της τηλεόρασης κ όχι από του λαπτοπ
3. υπάρχει θέμα συμβατότητας & ασυμβατότητας με συγκεκριμένους τύπους τηλεοράσεων??? ή από τη στιγμή που καταλήγεις σε HDMI αρκεί να έχει η TV, HDMI και όλα καλά...?!?!?
Ευχαριστώ πολύ
MacBook Pro 15', i7 2,2GHz, 4GB Ram, 750G HDD
Χρειάζεσαι ένα καλώδιο mini display port to HDMI. Εφόσον η τηλεόραση σου έχει θύρα HDMI είναι συμβατή.
Ήχο θα περνάει κανονικά μέσω του καλωδίου. Πρόσεξε όμως ο αντάπτορας που θα αγοράσεις να το λέει ότι μεταφέρει και ήχο...
Για εμένα μην πάρεις κάποιον κινέζικο, πάρε κάποιον επώνυμο.
Αν κατάλαβα καλά, θες να συνδέσεις το mac, με μια HDTV... τα mac έχουν hdmi, συνδεσέ τα απ'ευθείας με hdmi.. Εγώ αυτό έχω κάνει και δουλεύει κανονικά.
Και μάλιστα επειδη ήθελα να βαλω και 2η συσκευη με hdmi στην οθόνη, επειδη είχε 1 μονο υποδοχή πήρα ενα σπλιτεράκι και έκανα τη δουλειά μου.
Ένα mac mini του 11 έχω..
Ελπίζω να βοήθησα αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα.
Thanks!!! Κινέζικο με τίποτα...της apple λέω να πάρω
---------- Post added at 14:42 ---------- Previous post was at 14:40 ----------
Το MacBook δεν έχει HDMI, έχει την thunderbolt η οποία με τον κατάλληλο αντάπτορα μπορεί να σου βγάλει HDMI....
Λογικά θέλω αυτό που μου περιέγραψε ο "JimmakoS"
Σας ευχαριστώ και τους δύο για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας
Φίλε μου εγώ εδώ και ένα δίμηνο έχω αυτό Mini DisplayPort DP to HDMI Adapter MacBook Pro Air DA8 τον πήρα απ το ebay με 5$ και δουλεύει μια χαρά και εικόνα και ήχο. Μπαίνει στην θύρα mini display port και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας με την τιβι σου
IMAC 21,5'' Late 2009, Macbook air 1,6 4gb 128gb ssd.
Bookmarks