+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Θέμα: Φήμες: Mac OS X 10.7 με γεύση iOS

Hybrid View

Editor MihalisGR's Avatar
    Όνομα
    Μιχάλης

Προεπιλογή Φήμες: Mac OS X 10.7 με γεύση iOS

"Το αυριανό special event από την Apple με τον χαρακτηριστικό τίτλο Back to my Mac και το γραφικό που καταδεικνύει προεπισκόπηση της επόμενης έκδοσης του Mac OS X, πυροδοτεί φήμες για τα καινούργια χαρακτηριστικά του λειτουργικού."

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα MacStories που αναφέρει τις πληροφορίες να προέρχοναι από "έγκυρες πηγές", υποστηρίζει πως λεπτομέρειες που διέρρευσαν για την επερχόμενη έκδοση του Mac OS X 10.7, θέλουν την επόμενη έκδοση του λειτουργικού να την χαρακτηρίζουν εμφανείς επιρροές από το iOS.

Αν και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν έχει ιστορικό δημοσίευσης ανάλογων πληροφοριών στο παρελθόν, το άρθρο επισημαίνει πως η Apple πήρε κάποια στοιχεία του iOS και τα έχει ενσωματώσει στο γραφικό περιβάλλον του Mac OS X. Η μεγαλύτερη αλλαγή φέρεται να είναι η αφαίρεση των Aqua "scroll bars", προκειμένου να διαθέτει το γραφικό περιβάλλον μια πιο μινιμαλιστική εμφάνιση, υιοθετώντας τον σχεδιασμό στις μπάρες από το iOS καθώς και παρόμοια συμπεριφορά.

Δεύτερο στοιχείο που αναφέρει η ιστοσελίδα είναι ο ανανεωμένος σχεδιασμός της τεχνολογίας QuickLook, η οποία αντί του μαύρου διάφανου background που έχει στην έκδοση 10.6, θα διαθέτει λευκό background και θα περιλαμβάνει υποστήριξη για popovers στο μενού του Spotlight.

Η επόμενη έκδοση του Mac OS X 10.7 που φέρεται να υιοθετεί την ονομασία "Lion", αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αρκετοί είναι εκείνοι που εκτιμούν πως το λειτουργικό θα διαθέτει ένα επιπλέον "επίπεδο" touch, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα μελλοντικά μοντέλα Mac που ενδεχομένως να παρέχουν και λειτουργίες αφής. Τον περασμένο Ιούλιο η Apple είχε δημοσιεύσει μια αγγελία στην ιστοσελίδα της, προκειμένου να καλύψει θέση εργασίας για την δημιουργία ενός επαναστατικού νέου χαρακτηριστικού, για την επόμενη έκδοση του λειτουργικού.

MacLifer

Προεπιλογή Απάντηση: Φήμες: Mac OS X 10.7 με γεύση iOS

Επειδή είμαι καινούργιος στο MAC OS, έχω το 10.6, θα μπορώ να αναβαθμιστώ δωρεάν στο 10.7 ή θα πρέπει να το αγοράσω σαν upgrade;

Banned
    Όνομα
    Πέτρος

Quote Originally Posted by marba1065 View Post
    Επειδή είμαι καινούργιος στο MAC OS, έχω το 10.6, θα μπορώ να αναβαθμιστώ δωρεάν στο 10.7 ή θα πρέπει να το αγοράσω σαν upgrade;
    Το upgrade απο το leopard (10.5) σε snow leopard κοστιζει 30 ευρω
    Λογικα καπου εκει θα κυμαινεται και το upgrade απο snow leopard (10.6) σε lion (10.7)

MacLifer guzel's Avatar

με το λιονταρι αραγε τι θελουν να συμβολισουν ? μηπως και καλα (εφοσον δουμε οθονες αφης στα επομενα mac) οτι πλεον μας δινεται η δυνατοτητα να βρεθουμε πολυ κοντα με ενα λιονταρι και να το χαιδεψουμε αφοβα?

Μιχαλη αυριο θελουμε live chat στο φορουμ

MacLifer Mirdin's Avatar
    Όνομα
    Ηλίας

Quote Originally Posted by sneferu View Post
    Το upgrade απο το leopard (10.5) σε snow leopard κοστιζει 30 ευρω
    Λογικα καπου εκει θα κυμαινεται και το upgrade απο snow leopard (10.6) σε lion (10.7)
    Αυτό δεν το νομίζω να γίνει και τώρα.
    Ό λόγος που έγινε ήταν ότι το 10.6 δεν είχε πολλές νέες δυνατότητες ή αλλαγές κατί που μάλλον θα γίνει στο 10.7 οπότε η τιμή του μάλλον θα κυμανθεί στην κλασική τιμή για την Apple, δηλαδή $129 για upgrade...

MacLifer
    Όνομα
    Σπύρος

Wink Απάντηση: Φήμες: Mac OS X 10.7 με γεύση iOS

Quote Originally Posted by marba1065 View Post
    Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση... Αύριο απλά θα γίνει παρουσίαση του λειτουργικού. Σε κανένα χρόνο θα κυκλοφορήσει. Οπότε να αναβαθμίσεις δωρεάν λειτουργικό που αγόρασες πριν ένα χρόνο δε νομίζω να έχει γίνει ποτέ... Ίσως να προσφέρουν δωρεάν αναβάθμιση σε όσους αγοράσουν υπολογιστή κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του 10.7...

Editor gostoso's Avatar
    Όνομα
    Αλέξανδρος

Καλως ήρθες,
    μία μέρα έμεινε, άυριο θα γνωρίζουμε...
    μίας και είσαι νέο μέλος συστήσου αν θέλεις εδώ
    MacLife.gr

Editor gostoso's Avatar
    Όνομα
    Αλέξανδρος

Από παλιά, συμβολίζει μια πνευματική μορφή που δηλώνει παράλληλα την ιδιότητα του ηγεμονικού,με υψηλή νόηση και ανοδική πορεία χωρίς ίχνη (καθώς ο λέων δεν αφήνει ίχνη κατά την πορεία του), που εξασφαλίζει την επιτυχία.

Λίγο αλλαζονικό ή μου φαίνεται(?!)

Πιο απλά ότι είναι ο βασιλιάς των θηρίων!
    MacLife.gr

MacLifer spiross34's Avatar
    Όνομα
    Σπύρος

Το αυριανό special event θα ειναι live ή οχι?

Editor gostoso's Avatar
    Όνομα
    Αλέξανδρος

Live θα είναι σίγουρα, το θέμα είναι απο πoiο site θα έχουμε live ανταπόκριση γιατί απο τα Ελληνικά MME δε νομίζω...
    MacLife.gr

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 3 1 2 3 LastLast

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-10-2010, 14:35
  2. Το iPhone SDK beta 4 δίνει μια γεύση από "Retina"
    By MihalisGR in forum Σύντομη Ενημέρωση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-06-2010, 16:01
  3. Φήμες: iPhone HD
    By MihalisGR in forum Ειδήσεις