+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 11 έως 20 από 33

Θέμα: Ελαττώματα στο Imac

Hybrid View

1. Top - #1
    MacLifer iGiorgio's Avatar
    Όνομα
    Γιώργης

Προεπιλογή Απάντηση: Ελαττώματα στο Imac

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Η απορια μου ειναι η εξης!!εγω τωρα τη πρεπει να κανω εκτος απο μπακαπ?χρειαζεται να κανω κατι αλλο με τον υπολογιστη??ευχαριστω.
    Και βέβαια πρέπει να κάνεις, πέρα από το backup. !. Δες εδώ.
    Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !

2. Top - #2

Quote Originally Posted by igiorgio View Post
    Και βέβαια πρέπει να κάνεις, πέρα από το backup. !. Δες εδώ.
    Επειδη ο υπολογιστης θα παει πισω στα κεντρικα στο εξωτερικο στην ολλανδια!!!θα χρειαστει αυτος ο οδηγος?επειδη νομιζω δεν θα ξαναπουληθει το συγκεκριμενο μοντελο?μηπως πρεπει να παραμεινει ετσι ?για λογους εγγυησης πιο πολυ ?ευχαριστω.

3. Top - #3
    MacLifer iGiorgio's Avatar
    Όνομα
    Γιώργης

Φίλε μου εγώ θα έσβηνα τα πάντα τουλάχιστον με Zero Out Data, ενώ δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να επηρεάσει την εγγύηση. Όσο αφορά στο backup, κάνε κι έναν κλώνο, ποτέ δεν ξέρεις.
    Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !

4. Top - #4

Quote Originally Posted by igiorgio View Post
    Φίλε μου εγώ θα έσβηνα τα πάντα τουλάχιστον με Zero Out Data, ενώ δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να επηρεάσει την εγγύηση. Όσο αφορά στο backup, κάνε κι έναν κλώνο, ποτέ δεν ξέρεις.
    Οκ φιλε μου σε ευχαριστω!!!θα κανω ομως μια ερωτηση πρωτα στα κεντρικο σερβις τις απλε να δω τι θα μου πουν.

5. Top - #5

όχι, δεν χρειάζεται παρα μόνο όταν με το καλό παραλάβεις το replacement να ακολουθήσεις τον οδηγό Migrate το Mac με το Time Machine
    MacLife.gr

6. Top - #6

Quote Originally Posted by gostoso View Post
    όχι, δεν χρειάζεται παρα μόνο όταν με το καλό παραλάβεις το replacement να ακολουθήσεις τον οδηγό Migrate το Mac με το Time Machine
    Nα εισαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω!!!μια τελευταια απορια μονο εχω ομως!!!επειδη μπαινω με τον μοζιλλα στο ιντερνετ και τις περισσοτερες ιστοσελιδες της εχω αποθηκευμενες εκει!!με την διαδικασια που θα κανω για επαναφορα των αρχειων στο καινουργιο υπολογιστη!!!οι αποθηκευμενες ιστοσελιδες θα υπαρχουν?η θα χρειαστει αλλην διαδικασια για το θεμα αυτο?ευχαριστω.

7. Top - #7

όχι δεν χρειάζεται, θα είναι όλα εκεί
    αν δεν κρατήσεις το Mac με το πρόβλημα, ακολούθησε και τον οδηγό που σου προτείνει ο igiorgio για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο απ όλες τις απόψεις...
    MacLife.gr

8. Top - #8

Σωστότατος… αν έχεις εύκαιρο κάνα passportaki της WD κάνε ένα κλώνο στα γρήγορα
    MacLife.gr

9. Top - #9

Quote Originally Posted by gostoso View Post
    Σωστότατος… αν έχεις εύκαιρο κάνα passportaki της WD κάνε ένα κλώνο στα γρήγορα
    Εχω !!μια ερωτηση επειδη εχω μεσα περασμενες ταινιες ομως!!!υπαρχει περιπτωση να μου σβηστουν?η κανει σε ξεχωριστο αρχειο κλωνο το προγραμμα?

10. Top - #10

θα σβηστούν… πρέπει να κάνεις partition σύμφωνα με όσα λέει εδώ
    MacLife.gr

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα Δημοσίευσης