+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 21 έως 30 από 33

Θέμα: Ελαττώματα στο Imac

1. Top - #21

Προεπιλογή Απάντηση: Ελαττώματα στο Imac

Καλησπερα παιδια!!εχθες το μεσημερι με πηρανε τηλεφωνο απο τα κεντρικο σουπορτ της αππλε στην ιρλανδια!!!ευτυχως που ξερω καπια αγγλικα αλλιως δεν θα μπορουσα να συνενοηθω με την κοπελια.Τις επιβεβαιωσα τα στοιχεια μου!! και της ανεφερα το προβλημα για τις αλλαγες των 4 οθονων που εχω αλλαξει εως τωρα!! Επειτα η ιδια μου ανεφερε τα χαρακτιριστικα του νεου μηχανηματος που θα σταλθει σε εμενα για την αποκατασταση.Πηρα και ενα τηλεφωνο πριν και στο ελληνικο σερβις και τους ρωτησα αμα χρειαζεται να κανω καπιο φορματ στο μηχανημα πριν το παραδοσω!!!αλλα μου ειπανε οτι δεν χρειαζεται!!! γιατι ο υπολογιστης θα σταλθει για ανακυκλωση.Για οτι νεοτερο θα σας ξανα ενημερωσω.
    Τελευταία επεξεργασία: 28-10-2010 στις 17:13.

2. Top - #22
    MacLifer imacilias's Avatar
    Όνομα
    Ηλιας

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Καλησπερα παιδια!!εχθες το μεσημερι με πηρανε τηλεφωνο απο τα κεντρικο σουπορτ της αππλε στην ιρλανδια!!!ευτυχως που ξερω καπια αγγλικα αλλιως δεν θα μπορουσα να συνενοηθω με την κοπελια.Τις επιβεβαιωσα τα στοιχεια μου!! και της ανεφερα το προβλημα για τις αλλαγες των 4 οθονων που εχω αλλαξει εως τωρα!! Επειτα η ιδια μου ανεφερε τα χαρακτιριστικα του νεου μηχανηματος που θα σταλθει σε εμενα για την αποκατασταση.Πηρα και ενα τηλεφωνο πριν και στο ελληνικο σερβις και τους ρωτησα αμα χρειαζεται να κανω καπιο φορματ στο μηχανημα πριν το παραδοσω!!!αλλα μου ειπανε οτι δεν χρειαζεται!!! γιατι ο υπολογιστης θα σταλθει για ανακυκλωση.Για οτι νεοτερο θα σας ξανα ενημερωσω.
    Μεγαλε κοντευει μηνας ακομα η αλλαγη του Μακ.????
    Οι νομοι στην Ελλαδα ειναι σαν τον ιστο της αραχνης πιανουν μονο τα μικρα εντομα.
    Τα μεγαλα μπορουν και διαφευγουν.

3. Top - #23

Quote Originally Posted by imacilias View Post
    Μεγαλε κοντευει μηνας ακομα η αλλαγη του Μακ.????
    Ωχ χιλλια συγνωμη ξεχαστηκα τελιως με το προβλημα που ειχα αναφερει σε αυτο το ποστ!!!
    Τελος καλο ολα καλα φιλε μου!!μου ηρθε καινουργιος μετα απο μια εβδομαδα απο ολλανδια!!και το φοβερο ηταν οτι μου αντικατασταθηκε ο προηγουμενος 24αρις που ειχα με καινουργιο 27αρι!!! μοντελο παραγωγης!!! καλοκαιρι 2010!!!.

4. Top - #24
    MacLifer
    Όνομα
    Βαγγέλης Ζ.

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Ωχ χιλλια συγνωμη ξεχαστηκα τελιως με το προβλημα που ειχα αναφερει σε αυτο το ποστ!!!
    Τελος καλο ολα καλα φιλε μου!!μου ηρθε καινουργιος μετα απο μια εβδομαδα απο ολλανδια!!και το φοβερο ηταν οτι μου αντικατασταθηκε ο προηγουμενος 24αρις που ειχα με καινουργιο 27αρι!!! μοντελο παραγωγης!!! καλοκαιρι 2010!!!.
    Πω πω ....

Και γω θέλω .....

5. Top - #25

offtopic: fidemporas εχεις καμια σχεση με τον τυπο που παιρνει τηλεφωνα στο σκαι στην ελληνοφρενια ? :-p

6. Top - #26

η ατυχια σου γυρισε σε τυχη. μπραβο τους

7. Top - #27

Κι εγώ περέλαβα το iMac μου χθες απο το service της document! Αντικατάσταση οθόνης και η καινούργια είναι μια χαρά! Ομως τα προβλήματά μου δεν τελείωσαν εδώ! Το πήγα σπίτι και μόλις το άνοιξα ήθελε να κατεβάσει το OsX Update 10.6.5 Το άφησα κι εγώ να κάνει τη δουλειά του, το εγκατέστησε και μου ζήτησε restart! Το έκανα και τι να δω! Μου φόρτωνε το μισό λειτουργικό! Ελειπαν τα προφίλ χρηστών στην εκκίνηση, trash, system preferences, utilities, και οτι είχε σχέση με το λειτουργικό δεν υπήρχε! Κατευθείαν υπέθεσα οτι δεν είχε κάτσει καλά το update! Εκανα full restore μέσω time machine! Ολα καλά αλλά όταν κατέβασε πάλι το update μια απο τα ίδια! Εβαλα κι εγώ το snow disk έκανα repair disk & permissions, αλλά μάταια! Ετσι κατέφυγα στην τελευταία λύση κατόπιν οδηγίας του τεχνικού της υποστήριξης! Snow εγκατάσταση απο πάνω! Το έκανα και ευτυχώς κατέβασε και το update σωστά! Κανένα μηχάνημα δεν μπορεί να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα αλλά όλα διορθώνονται τελικά!
    Καλορίζικο το iMac!

8. Top - #28

Kαλησπέρα.

Ευτυχώς το iMac δεν έχει πάθει τίποτα το σοβαρό, αλλά έχω ένα μικρό θεματάκι. Μερικές φορές έχει σβήσει η οθόνη για 1-3 sec και μετά επανέρχεται χωρίς κανένα πρόβλημα. ´Εχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι; Κάρτα γραφικών ή οθόνη πιθανότατα... Το γκοογκλαρα αλλά δε βρήκα κάτι αντίστοιχο

Thanks

9. Top - #29
    MacLifer imacilias's Avatar
    Όνομα
    Ηλιας

Quote Originally Posted by sb-er View Post
    Kαλησπέρα.

Ευτυχώς το iMac δεν έχει πάθει τίποτα το σοβαρό, αλλά έχω ένα μικρό θεματάκι. Μερικές φορές έχει σβήσει η οθόνη για 1-3 sec και μετά επανέρχεται χωρίς κανένα πρόβλημα. ´Εχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι; Κάρτα γραφικών ή οθόνη πιθανότατα... Το γκοογκλαρα αλλά δε βρήκα κάτι αντίστοιχο

Thanks
    Εχεις U.P.S, στη γραμμη ρευματος.?????
    Οι νομοι στην Ελλαδα ειναι σαν τον ιστο της αραχνης πιανουν μονο τα μικρα εντομα.
    Τα μεγαλα μπορουν και διαφευγουν.

10. Top - #30

Quote Originally Posted by imacilias View Post
    Εχεις U.P.S, στη γραμμη ρευματος.?????
    Δεν έχω τίποτα... και έχει φάει κάτι διακοπούλες... Λες να βάλω να μην το κάψω...; Τι υποψιάζεσαι;

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα Δημοσίευσης