+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3
Αποτελέσματα 21 έως 29 από 29

Θέμα: Πρόβλημα με iMac 27''

Hybrid View

1. Top - #1

Προεπιλογή Απάντηση: Πρόβλημα με iMac 27''

Quote Originally Posted by KolliMeno$ View Post
    Παιδια μηπως να ασχοληθουμε κ με το δικο μ θεμα??? Αλλωστε εγω ανοιξα αυτο το ερωτημα!!!

Καταρχήν φιλε osxspot ειχα κατεβασει ολα τα τελευταια drivers αλλα δεν ηξερα οτι χρειαζεται το Mobility driver γτ στον 24'' π εχω ηταν nVdia η καρτα μ!!! Θα δοκιμασω να βρω την λυση παιδες κ θα σας πω!!! Μια άλλη ερωτηση ειναι τι εννοεις οταν λες να κανω τα τελευταια updates για bootcamp???

Το parallels δεν το δοκιμασα φιλε Nik γτ εχω την εντυπωση οτι σ δινει ενα μεγιστο σε μνήμη ram κ επεξεργαστη!!!

Ευχαριστω
    Σιγουρα φιλε μου εσει ανοιξες το θεμα δεν λεω!!αλλα απο το ανοιγει ο καθενας ενα καινουργιο θεμα για τον ιδιο τιτλο!! το φορουμ στο τελος γινει μπαχαλο!!!Για αυτο πιστευω επραξα σωστα που εγραψα στο δικο σου θεμα το προβλημα (αν ειναι προβλημα) που μου παρουσιαζεται!!ευχαριστω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:18 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 19:59 ----------

Παρατηρηστε λιγο την διεργασια που κανει ο δισκος!!!!μηπως ειναι οντως καπιο προβλημα?γιατι καθε λιγο και λιγακι ακουω απο πισω απο τον υπολογιστη αυτο το γουργουρισμα!!ευχαριστω.

2. Top - #2

@ KolliMeno$ για τον 27" δε μιλαμε ?
    Drivers:
    Τι σχεση εχει ο 24?, ο 27αρις εχει την ATI Radeon HD 4850, και πιο συγκεκριμενα την εκδοση Mobility.

Bootcamp update:
    Στα Windows θα σου εχει Software update της Apple, αυτο θα κανει update σε οτι driver εχει να κανει με το bootcamp.
    Αν ειχες βαλει αλλο driver για την καρτα γραφικων και κανεις bootcamp update θα βαλει ξανα τον driver που δινει η Apple.
    Οποτε κανε πρωτα το bootcamp update και μετα αν συνεχισει το προβλημα, δοκιμασε απο το site της ati να κατεβασεις τον driver για την ATI Radeon HD 4850 Mobility για notebook.
    Δοκιμασε τα και ενημερωσε μας για την εξελιξη.

Parallels:
    Το parallels ειναι πολυ καλο και εχω γνωστους που το χρησιμοποιουσαν για autocad και 3ds max χωρις προβληματα, παρελθοντικος χρονος, γιατι πλεον παιζουν με autocad για mac και blender 3d...

@ spartan
    Δε βλεπω προβλημα απο το screenshot σου. Αν το κοκκινο ηταν συνεχομενα ψηλα τοτε ισως να γινοταν κατι υποπτο, αλλα φαινεται μια χαρα...(και αν προσεξεις, αυτο το ψηλα, ηταν 1.7mb/s, τιποτα... μαλλον ηταν η δραστηριοτητα οταν ανοιξες το activity monitor.)
    Το γουργουριτο που λες οτι ακους, ειναι πολυ εντονο ? μπορεις να το ακουσεις ανα πασα στιγμη, η πρεπει να εχει ησυχια για να το διακρινεις?
    Για να σε καθυσηχασω θα σου πω οτι οταν εχει πολυ ησυχια μπορω να ακουσω το γουργουρητο απο το δισκο του macbookpro μου... σχεδον απο τοτε που το αγορασα, καινουργιο δηλαδη, και μιλαμε για δισκο laptop, που απο το σχεδιασμο τους ειναι πιο αθορυβοι απο τους desktop...
    Επισης για το iMac συγκεκριμενα θα σου πω οτι υπαρχει περιπτωση το γραφειο σου να λειτουργει σαν ηχειο και να πολλαπλασιαζει τον συγκεκριμενο ηχο, δοκιμασε να βαλεις τσοχακια στη βαση του iMac και δες αν ακουγεται λιγοτερο (ακουγεται περιεργο αλλα εχω δει αυτη τη λυση να λειτουργει, μπροστα στα ματια μου)

Αυτα, ελπιζω να βοηθησα.

Ειδα και το δευτερο screenshot, επιμενω οτι ειναι φυσιολογικοτατο.
    Τελευταία επεξεργασία: 07-11-2010 στις 19:24. Αιτιολογία: Συμπληρωση

3. Top - #3
    MacLifer
    Όνομα
    Γιώργος

Thumbs up Απάντηση: Πρόβλημα με iMac 27''

[QUOTE=osxspot;104545]@ KolliMeno$ για τον 27" δε μιλαμε ?
    Drivers:

"Bootcamp update:
    Στα Windows θα σου εχει Software update της Apple, αυτο θα κανει update σε οτι driver εχει να κανει με το bootcamp.
    Αν ειχες βαλει αλλο driver για την καρτα γραφικων και κανεις bootcamp update θα βαλει ξανα τον driver που δινει η Apple.
    Οποτε κανε πρωτα το bootcamp update και μετα αν συνεχισει το προβλημα, δοκιμασε απο το site της ati να κατεβασεις τον driver για την ATI Radeon HD 4850 Mobility για notebook."

Πως μπορω να κανω BootCamp Update???

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:21 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 23:54 ----------

Παιδες κατεβασα το Bootcamp 3.1 για win Xp 32 bit απο το site της apple κ η αληθεια ειναι οτι μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα!!! Αυτο εννοουσες φιλε osxspot οταν ελεγες να κανω update??? Το Cd μ ειχε μεσα την εκδοση 3.0 παντως... Θα σας ενημερωσω αν ξαναδω κατι!!! Ευχαριστω πολυ!

4. Top - #4

Φιλε οσχσποτ ο θορυβος απο το γουργουριτο ακουγεται πιο καλα οταν εχω πιο πολυ ησυχια!!αλλα το σπαστικο ειναι οτι ανα διαστηματα το κανει και χωρις π.χ εγω να εχω κανει μια διεργασια!!δηλαδη να ανοιξω ενα προγραμμα για να δουλεψει ο δισκος.
    Τωρα για τα τσοχακια που λες οτι να ειναι?η καπια συγκεκριμενα?μπορεις να μου δειξεις σε καμια φωτο το σημειο που λες?ευχαριστωωωω!!!!

5. Top - #5
    MacLifer iGiorgio's Avatar
    Όνομα
    Γιώργης

@spartan, με κάλυψε ο φίλος osxspot. Όσο αφορά στα τσοχάκια εννοεί αυτά που βάζουμε
    στις καρέκλες για να μην τρίζουν ή να μην γρατζουνάν το ξύλινο πάτωμα. Πάρε της Tesa,
    είναι τα καλύτερα.
    Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !

6. Top - #6

Quote Originally Posted by igiorgio View Post
    @spartan, με κάλυψε ο φίλος osxspot. Όσο αφορά στα τσοχάκια εννοεί αυτά που βάζουμε
    στις καρέκλες για να μην τρίζουν ή να μην γρατζουνάν το ξύλινο πάτωμα. Πάρε της Tesa,
    είναι τα καλύτερα.
    Εγινε φιλε μου σε ευχαριστω για την πληροφορια!!λογικα τα τσοχακια θα τα βαλω κατω απο την βαση του!!! imac απο οτι καταλαβα!!!.

7. Top - #7

Προεπιλογή

Quote Originally Posted by Nik View Post
    Παντελή, είμαστε εντελώς εκτός θέματος, οπότε ας μη το συνεχίσουμε εδω.

Όμως κανε ενα κόπο να ενημερωθείς λίγο.

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet...12&id=13799652
    Ευτυχώς που με ενημερώνεις για τη δουλειά μου.

Αν γνωρίζεις τι πάει να πει BIM τότε δε θα με παρέμεμπες στο Acad architecture.

Τέλος το off topic

Sent from my iPhone using Tapatalk
     "The Computer for the rest of us" 

8. Top - #8
    MacLifer leonine's Avatar
    Όνομα
    Παύλος

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κόλλησες με τα xp.
    βάλε τα 7 όπως δοκίμασες αρχικά κ όταν σου βγάλει την μαύρη οθόνη..
    έχω ήδη δώσει λύση στο φόρουμ. απλά μέσω msdos θα κάνεις διαγραφεί τους driver κ με επανεκκίνηση θα μπεις κανονικά μετά.(ψάξε τις οδηγίες εδώ μέσα κ θα τις βρεις.)

έχω το ίδιο μηχάνημα με την κοπέλα σου κ παίζω παιχνίδια που έχουν τρέλες απαιτήσεις χωρίς κανένα πρόβλημα.

όσο για τα parallel, εφόσον δεν διπλασιάσεις την ram ούτε να το σκέφτεσαι να τα περάσεις.
    Apple iMac MB953GR/A with Core i7 Plus
    MacBook Pro 2.4Ghz
    iPhone 4 16GB Black
    Ipod 160GB

9. Top - #9
    MacLifer
    Όνομα
    Γιώργος

Smile Απάντηση: Πρόβλημα με iMac 27''

Πρώτον μπορεις να μ δωσεις ενα λινκ για τον οδηγο με την μαυρη οθόνη???

Δευτερον κολλησα στα Xp λογω συμβατοτητας αρχιτεκτονικων προγραμματων με win 7 x32, 64, 86!!!

Τρίτον το parallels δεν θελω να το χρησιμοποιησω για τον λογο ακριβως π λες!!!

Ευχαριστω πολυ!

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3

Παρόμοια Θέματα

1. πρόβλημα με imac και hotmail
    By dimaxin70 in forum Η ζωή με τους Mac
    Απαντ: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-10-2010, 08:49
  2. Απαντ: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-08-2010, 15:19
  3. Πρόβλημα με Bootcamp - Δεν βγαίνει το cd από τον iMac
    By klou in forum Windows, Linux, κλπ. στον Mac