+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 3 1 2 3 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 25

Θέμα: Office 2011

1. Top - #1

Προεπιλογή Office 2011

Να ρωτήσω κάτι; Μου φαίνται έκανα κάτι και θέλω να το διορθώσω.
    Εγκατέστησα την καινούργια σουίτα του office (2011). Όλα οκ ως εδώ. Συνδέθηκα και με το MSN αντάλλαξα αρχείο και έκανα και βίντεο κλήση. Το μάτιασα μάλλον και όταν γύρισα βρήκα το msn να μη μπορεί να συνδεθεί πλέον. Μου αφαίρεσαν από τον υπολογιστή το όφις με τις οδηγίες τις microsoft. Το εγκαταστήσαμε ξανά και δε δουλεύει. μου βγάζει συνέχεια σφάλμα. Το απεγκατέστησα και με το appzapper το ξαναέβαλα και τίποτα. Πως μπορώ να επαναφέρω το μηχάνημα στο χθες; έχω το time machine.
    Μπορώ να κάνω κάτι;
    HP EliteBook 8540w i7 2.66GHz
    +Μacbook 5,2

2. Top - #2
    Editor leonbis2000's Avatar
    Όνομα
    Λεωνίδας

Προεπιλογή Απάντηση: Office 2011

Τί εννοείς όταν λές ότι σου αφαίρεσαν από τον υπολογιστή το Office? Ποιός σου το αφαίρεσε και πώς?
    Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
    Facebook Group: Greek Mac Community
    Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com

3. Top - #3

με team viewer αυτός που μου έχει δώσει τον φορητό σύμφωνα με αυτήν την σελίδα.

http://mac2.microsoft.com/help/offic...a-196a22eaf824
    +Μacbook 5,2

4. Top - #4
    Editor leonbis2000's Avatar
    Όνομα
    Λεωνίδας

Συγνώμη είχες πρόβλημα στο login του Msn, και αφαίρεσες όλη την σουίτα του Office επειδή τυχαίνει να περιλαμβάνεται και εκεί σαν ξεχωριστό πρόγραμμα το Msn??
    Μόνο το Msn έπρεπε να βγάλεις και να ξαναβάλεις, αν και νομίζω ότι είναι από τα γνωστά προβλήματα. Παλιότερα μου το έκανε και εμένα χωρίς λόγο. Χωρίς να ασχοληθώ πήγε στον κάδο. Η Microsoft φαίνεται ότι μας κοροϊδεύει με αυτό το προγραμμα. Καλύτερα χρησιμοποίησε το Adium.
    Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
    Facebook Group: Greek Mac Community
    Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com

5. Top - #5

Εγώ πάλι όταν έχω ως γλώσσα τα ελληνικα δεν μου δουλεύουν τα customize keyboard (cmd+c, v ) στο word. Όταν επιλεγμένη γλώσσα είναι τα αγγλικα τότε όλα οκ.
    Συμβαίνει σε κανένα άλλο αυτό; 'Ελεος αυτή η ms πλέον......

6. Top - #6

Προεπιλογή Απάντηση: Office 2011 [ΛΥΘΗΚΕ]

τελικά προσπάθησα να εγκαταστήσω το office 2004 αλλά δε γινόταν ούτε το installer να ανοίξει. Προσπάθησα χειροκίνητα να εγκαταστήσω τις εφαρμογές αλλά π.χ. το εικονίδιο του Word μόνο χοροπηδούσε. Τότε ως δια μαγείας θυμήθηκα αυτό που μου είχε πει ο φίλος μου.

"Το office δεν ανοίγει αν έχεις πρώτη γλώσσα τα Ελληνικά στο Mac σου και χοροπηδάει έτσι συνέχεια."

Μα τελείως ηλίθια; Αφού είχε δουλέψει τέλεια η σουίτα του Office και μετά εγκατέστησα και τον ελληνικό ορθογράφο και το grupdate για τις γραμματοσειρές. Έτσι πήγα και είδα ότι το πρόγραμμα άλλαξε την γλώσσα από Αγγλικά σε Ελληνικά. Την επανέφερα στα αγγλικά.

Logout
    Login

Εγκατέστησα ξανά την σουίτα Office 2011. Εμφανώς πιο γρήγορα τώρα ( με τα Αγγλικά). Άνοιξα Word οκ. Άνοιξα Excel οκ. Άνοιξα PowerPoint οκ. Άνοιξα MSN οκ. Το Outlook τραβάει ζόρι με λογαριασμό σε Yahoo όπως επίσης και το Mail του Mac. (αν ξέρει κανείς πως το λύνουμε αυτό με το Yahoo mail θα είμαι υπόχρεη)

Να σημειώσω ότι στο MSN μπορείς πλέον απροβλημάτιστα να στείλεις αρχεία και να λάβεις, να δεις άβαταρ και να βάλεις δικό σου αλλά και να κάνεις και βίντεο κλήση κανονικά. Δηλαδή για μένα μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την σουίτα και ειδικά από το MSN.

Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για την αναστάτωση παιδιά.
    Sani

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:18 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 02:06 ----------

να σημειώσω ότι το office 2004 αν προσπαθεί να ανοίξει σε περιβάλλον με πρώτη γλώσσα Ελληνικά χοροπηδάει επ' άπειρον.

Ενώ το office 2011 αν προσπαθεί να ανοίξει σε περιβάλλον με πρώτη γλώσσα Ελληνικά δε χοροπηδάει αλλά crushάρει και βγάζει αναφορά log. Ούτε το MSN μπαίνει όταν βλέπει Ελληνικά.

Εκεί την πάτησα εγώ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:27 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 02:18 ----------

Quote Originally Posted by atheo View Post
    Εγώ πάλι όταν έχω ως γλώσσα τα ελληνικα δεν μου δουλεύουν τα customize keyboard (cmd+c, v ) στο word. Όταν επιλεγμένη γλώσσα είναι τα αγγλικα τότε όλα οκ.
    Συμβαίνει σε κανένα άλλο αυτό; 'Ελεος αυτή η ms πλέον......

Και στα ελληνικά και στα Αγγλικά θα το δεις αυτό επειδή δεν έχουν βάλει συντόμευση για αυτό. Ή μάλλον δε φαντάζεσαι αυτήν που έχουν.

Πήγαινε

Tools ---> Customize Keyboard

και μετά εκεί θα βρεις στην κατηγορία Edit το αντίστοιχο Command

Edit ---> EditCopy
    Edit ---> EditCut
    Edit ---> EditPaste

στο καθένα θα πατάς στο πλαίσιο

Press new keyboard shortcut ένα κλικ για να πάει ο κέρσορας και θα πατάς αυτήν που θες.
    π.χ. cmd+c για το copy και θα πατάς Assign.

Το ίδιο για όποια άλλη εντολή θες. Και δε χρειάζεται να καταργείς την default. Μπορείς να βάλεις και δεύτερη και τρίτη...
    Τελευταία επεξεργασία: 05-11-2010 στις 01:11.
    +Μacbook 5,2

7. Top - #7
    MacLifer iGiorgio's Avatar
    Όνομα
    Γιώργης

@spine·

Παρακαλώ, μελλοντικά, κάνε μια προσπάθεια για άνοιγμα θέματος στην σωστή κατηγορία.
    Το θέμα σου λοιπόν μεταφέρθηκε από την κατηγορία «Leopard και Snow leopard», εδώ
    όπου και ανήκει.

Ενώ, αν δεν το έχεις ήδη κάνει, ρίξε μια ματιά στο νήμα οδηγίες σε νέα μέλη. Θα βρεις
    πολλά και ενδιαφέροντα, που θα διευκολύνουν την παρουσία σου στο forum, την
    ενασχόληση σου με το Mac.
    Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !

8. Top - #8
    MacLifer Thou74's Avatar
    Όνομα
    Θοδωρής

To office έχει πρόβλημα όταν η πρώτη γλώσσα είναι τα Ελληνικά μόνο αν έχεις εγκατεστημένο το GR Update. Εγώ το είχα, κράσαρε το Office και έτσι έκανα επανεγκατάσταση του Snow Leopard χωρίς το GR Update. Τώρα όλα λειτουργούν ρολόι είτε είναι Ελληνικά είτε Αγγλικά ως πρώτη γλώσσα. Από όσο ξέρω δεν υπάρχει τρόπος αφαίρεσής του χωρίς επανεγκατάσταση του λειτουργικού.

9. Top - #9
    MacLifer iGiorgio's Avatar
    Όνομα
    Γιώργης

Πάντως, στα γενικότερα πλαίσια εύρυθμης λειτουργίας των εφαρμογών, συνιστάται η επιλογή
    των Αγγλικών σαν πρώτη γλώσσα.

Όσο αφορά στο GRupdate, που να το φαντασθεί ο νέος χρήστης ότι ένα λογισμικό της iSquare
    μπορεί να προκαλέσει τέτοιο μπάχαλο.

Κατά την άποψη μου η iSquare είναι απαράδεκτη που διατηρεί ακόμη το κληροδότημα της Rainbow.

Και πάλι
    Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !

10. Top - #10

to GR update εγκαθιστάται αυτόματα; έχει σχέση με τον ορθογράφο της isquare;
    οι υπολοιποι τι κάνατε με αυτό το πρόβλημα στο word γιατί είναι πολύ σπαστικό.
    επίσης ελάχιστες φορές κάνει κάτι τρελά στο word (δεν μου κράσαρε ποτέ) όταν έχω τα ελληνικα κύρια γλώσσα, συμβαίνει και σε σας αυτό;

ευχαριστώ

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 3 1 2 3 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ελληνικό πληκτρολόγιο στο Office 2011
    By Thou74 in forum Mac App Store & Λογισμικό Τρίτων
    Απαντ: 38
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-07-2011, 21:41
  2. Διαθέσιμο το MS Office 2011 για Mac
    By MihalisGR in forum Ενημέρωση
    Απαντ: 30
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-11-2010, 17:35
  3. Ελληνικά στο office 2011 (neurolingo)
    By nvlass in forum Mac App Store & Λογισμικό Τρίτων
    Απαντ: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-2010, 21:07
  4. Μόνο στα 32-bit το επερχόμενο MS Office 2011
    By MihalisGR in forum Ενημέρωση
    Απαντ: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-06-2010, 15:58
  5. Microsoft Office for Mac 2011
    By CarpeNoctem in forum Mac App Store & Λογισμικό Τρίτων
    Απαντ: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-02-2010, 20:54

Δικαιώματα Δημοσίευσης