+ Απάντηση στο Θέμα
Results 1 to 3 of 3

Θέμα: Mac Book Pro ή το νέο Air?

Hybrid View

MacLifer

Προεπιλογή Mac Book Pro ή το νέο Air?

Καλησπέρα,
    Είμαι καίνουργιο μέλος στο maclife. H μόνη σχέση που έχω με την apple τα τελευταία χρόνια είναι μέσω iphone 3GS και τώρα το 4. Βέβαια ο πρώτος υπολογιστής που είχα ήταν ένας apple IIc (αν θυμάμαι καλά) με δισκέτα 5 και 1/4. Έφτασε η στιγμή να ασχοληθώ ξανά με υπολογιστή με σήμα το μήλο. Θέλω να αγοράσω φορητό και είμαι μεταξυ MBP 13 και το καινούργιο Air. Γενικά επέιδή δουλεύω επαρχία έχω σταθερό στο εργοτάξιο, και φορητό Vaio 15,4 για προσωπική χρήση (ταινίες, φωτογραφίες,skype κ.α.) και για δουλεία στο σπίτι. Σίγουρα θα χρειαστώ windows για ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε στην δουλεία που δεν τρέχει σε άλλο περιβάλλον. Από την εμπειρία σας και όσα έχετε διαβάσει ποίον από τους 2 θα διαλέγαται? Το νέο Air έχει προβλήματα με την οθόνη?

Σας ευχαριστώ και αναμένω τις γνώμες σας.

MacLifer maxsto's Avatar
    Όνομα
    Makis

Προεπιλογή Απάντηση: Mac Book Pro ή το νέο Air?

Αν πρέπει να αποφασίσεις αμεσα,εγω θα επαιρνα και πάλι τον ΜBP.
    Ωραία είναι ...δεν λέω τα νεα air , και θα σε καλύψουν και για τις εργασίες ,που τον θέλεις ,αλλά ποτέ δεν παίρνω κάτι που πρωτοκυκλοφορεί.
    Επειδή και η δουλειά μου έχει να κάνει με καινούργια μοντέλα και παιδικές ασθένειες(αυτοκίνητα), το θεωρό απαραίτητο να "τρεξει" ένα μοντέλο στην αγορα ένα ευλογο χρονικό διάστημα ,και μετά αποφασίζω τι θα κάνω.
    Macbook Pro i5 2.4 GHz - Iphone 4 16GB- iPad 16 Gb 3G

Προεπιλογή Απάντηση: Mac Book Pro ή το νέο Air?

και εγω σε mbpro θα πηγαινα, παιρνεις περισσοτερο μηχανημα για αυτα που πληρωνεις...
    με το air παιρνεις περισσοτερη φορητοτητα... αλλα να σου πω κατι, μετα το vaio 15 το mbpro 13 θα σου φανει υπερφορητο...
    Οσο για αυτο που λες για το air και τα προβληματα με την οθονη, ναι, σποραδικα παρουσιαστηκαν καποια προβληματακια, αλλα δεν ειναι θεμα hardware, θα το λυσουν συντομα (οπως κανουν καθε φορα) με ενα firmware update.

+ Απάντηση στο Θέμα

Παρόμοια Θέματα

1. Mac book Pro i5 ή Imac i5
    By wizofoz in forum Η ζωή με τους Mac
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-06-2010, 18:59
  2. E-Book
    By neke in forum Η ζωή με τους Mac
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-01-2010, 18:44
  3. Mac Book Pro 2,66 procesor
    By Tsakal in forum Καλώς Ήλθατε