+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 1 2
Αποτελέσματα 11 έως 15 από 15

Θέμα: Πρόβλημα με οθόνη iMac

1. Top - #11

Προεπιλογή Απάντηση: Πρόβλημα με οθόνη iMac

guzel δε φαινεται τιποτα λαθος στα screenshots... αρα δεν ειναι θεμα software αλλα οθονης.

2. Top - #12

Quote Originally Posted by athinamj View Post
    Λοιπόν επικοινώνησα με την Document το πρωί και της ανέφερα το θέμα!
    Μου είπε οτι επειδή είχα πολλές ώρες τον firefox ανοιχτό χωρίς να κάνω μια εναλλαγή αποτυπώθηκαν αυτά τα γράμματα στο desktop! Μου είπαν επίσης να ενεργοποιήσω το screen saver και να το αφήσω πολλές ώρες ώστε να καθαρίσει το desktop. Το ενεργοποίησα στι 1 το μεσημέρι και άφησα το Mac ανοιχτό! Τώρα που γύρισα απο τη δουλειά είδα οτι τα σημάδια παραμένουν αλλά όχι τόσο έντονα όσο χθες το βράδυ! Μήπως έπρεπε να το αφήσω περισσότερη ώρα; Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!
    Ωραια δικαιολογια σου ειπανε!!!μα καλα δεν ντρεπονται?εγω φιλε μου ειχα το ιδιο προβλημα με εσενα με αποτελεσμα να ειχα αλλαξει 4 φορες την οθονης στο σερβις αλλα το προβλημα να παρεμενει!!!.Πηρα τηλεφωνο την αππλε ελλας!!! τους ανεφερα το προβλημα ειδαν το ιστορικο!!! και μου εκαναν αντικατασταση τον υπολογιστη με καινουργιο!!!.Σου συνηστω να παρεις τηλεφωνο της αππλε ελλας το σερβις!! και θα σε βοηθησουνε!!!εγω απο εκει βρηκα τελικα την λυση με των ελατωματικο ιμακ μου!!![2009 μοντελο]!!

3. Top - #13

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ξέρεις το τηλ της apple hellas; Τώρα πραγματικά τρομοκρατήθηκα....το καλύπτει η επέκταση εγγύησης;

4. Top - #14

Quote Originally Posted by athinamj View Post
    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ξέρεις το τηλ της apple hellas; Τώρα πραγματικά τρομοκρατήθηκα....το καλύπτει η επέκταση εγγύησης;
    Φιλε μου δεν χρειαζεται να τρομοκρατησε!!!απλα επειδη ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα στην οθονη με εσενα!!!σου λεω να κανεις αυτην την διαδικασια για να μην ταλαιπωρηθης οπως και εγω!!!το τηλεφωνο ειναι αυτο!!!{00800441454171}

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:08 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 04:04 ----------

Υ.Γ Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι το καλυπτει το προβλημα!!!η επεκταση εγγυησης που εχεις κανει!!!.

5. Top - #15

Να ενημερώσω για την υπόθεση.
    Το πήγα σήμερα στο πρωί στο service της document, αφού έκανα οτι μου είπαν και δεν είχα αποτέλεσμα!
    Καλώς το πήγα τελικά γιατί διαπιστώθηκε οτι υπάρχει και μια ελαφριά διχρωμία στην οθόνη. Οπότε κατά πάσα πιθανότητα πάω για αλλαγή οθόνης!

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 1 2

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντ: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-10-2010, 12:55
  2. Πρόβλημα: Πρόβλημα με άσπρη οθόνη κατά την εκκίνηση
    By pcn in forum Leopard & Snow Leopard
    Απαντ: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-08-2010, 11:57
  3. Πρόβλημα: Σκιές στην οθόνη imac 27
    By panospirin in forum iMac
    Απαντ: 18