do it, πηγαινε το, μη φοβασαι.
do it, πηγαινε το, μη φοβασαι.
service κατευθειαν. κριμα τα χρηματα σου αν δεν το πας
ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω στο ΜΒ alluminium μετα απο 2 μηνες αγορας...ειχε ενα τετοιο λεκε σαν δαχτυλια και προσπαθουσα να το καθαρισω και μετα καταλαβα οτι ηταν απο μεσα...και μαλιστα σε εκεινο το σημειο φαινονταν τα led απο μεσα...και εγω το καταλαβαινα σε σκουροχρωμο φοντο...κατευθειαν σερβις και μου αλλαξαν ολη την οθονη με ολοκαινουργια...μην το καθυστερεις!!!!
λεκες πανω σε οθονη και ειδικοτερα τετοιων αποχρωσεων πρεπει να απομακρυνεται αμεσα γιατι ορισμενοι εχουν πονηρο μυαλο και μπορει να ερθετε σε δυσκολη θεση..οποτε βουρ στο service
Παιδια εγω θα μου πειτε τη θα κανω?και ο καινουργιος υπολογιστης που μου φερανε λογο αντικαταστασης!!!μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα με του φιλου!!!δηλαδη ελεος!!ποσες φορες να παω πια στο σερβις?4 φορες πηγα τον προηγουμενο!!!και ξανα τωρα παλι τα ιδια!!?.Γιατι ρε μαγκες τετιο προβλημα με αυτες της οθονες? και δεν καπνιζουμε να πεις οτι ειναι απο καπνο!!!αλλα εσεις λετε οτι ειναι απο υγρασια!!!δηλαδη δεν υπαρχει μια μαμημενη λυση στο προβλημα?Και κατι ακομα!!εγω τωρα τι να κανω να τον παω ξανα στο σερβις?και τι θα τους πω ξανα παλι τα ιδια?.
Παιδια πειτε μου καμια λυση γιατι θα τρελαθω!!!5 φορα θα ειναι!!!!!.
---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:03 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 01:21 ----------
Ξεχασα να αναφερω οτι οι λεκεδες που μου παρουσιαστηκανε δεν ειναι σαν δαχτυλια οπως του φιλου!!αλλα σαν γκριζα συννεφακια!!!μαλιστα απο οτι παρατηρησα οι λεκεδες εχουν ταση επεκτασης και στην υπολοιπη οθονη!!!![]()
Ναι φίλε μου να ξαναπάς και μη το σκέφτεσαι καν, είναι πολλά τα λεφτά και οφείλουν να το σεβαστούν.
Happy i2012
Ενταξει ρε παιδια να το ξαναπαω!!αλλα φοβαμαι μηπως στο μελλον και η επομενη οθονη κανει ξανα τα ιδια!!.Τελοπαντων θα δω τι θα κανω και θα σας ξαναενημερωσω!!!α για να μην το ξεχασω κατι τελευταιο θελω να σας ρωτησω!!!κουριερ στελνει το σερβις για να παραλαβει το μηχανημα?πχ αμα θελω να το στειλω στην document!!!εγω μενω αιγαλεω!!θα μπορει να μου στειλει κουριερ να μου παραλαβει το μηχανημα?η δεν γινεται κατι τετιο?ευχαριστω.
Αν έχεις applecare συμπεριλαμβάνεται μεταφορά προς και παραλλαβή από το service με courier
"The Computer for the rest of us"
Bookmarks