+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 3 1 2 3 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 25

Θέμα: Thomson TG585 v8 update program?

1. Top - #1

Cool Thomson TG585 v8 update program?

Καλησπέρα! Παιδιά έχω την έκδοση 8 του ρούτερ της forthnet και χρειάζεται αναβάθμμιση.
    Ξέρει κανείς αν μπορω να βρώ κάπου την έκδοση για Μακ?

2. Top - #2

Προεπιλογή Απάντηση: Thomson TG585 v8 update program?

Το firmware update δεν μπορέις να το κάνεις μέσα απο το interface του router σου?
    Συνήθως έτσι γίνεται...
    Το πολύ πολύ κατέβασε το zip αχείο και μέσω του Interface του router επλέξε manual update ...
    Στο manual update θα πρέπει να εισάγεις εσύ αυτό το αρχείο (είτε zip-αρισμένο είτε όχι) απο το "Choose File"..
    Πατάς update και τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους... (εγκατάσταση και restart).

Αν έχεις κάνει κάποια port forward ή κάποιες individual ρυθμίσεις καλό θα είναι να αποθηκευσεις αυτές τις ρυθμίσεις (συνήθως υπάρχει οδηγός στο εκάστοτε manual του router) ώστε μετά την αναβάθμιση του router να μην χρειαστεί να τα περάσεις ξανά...
    Τα router έχουν την ιδιομορφία μετά απο update να μην κρατάνε τις προηγούμενες ρυθμισεις.. (Τουλάχιστον μέχρι το τελευταίο μοντέλο που έιχα στα χέρια μου)
    MacLife.gr

3. Top - #3

Cool Απάντηση: Thomson TG585 v8 update program?

απλά αυτο που έχει στο site της forthnet είναι μόνο για win7...
    αν υπάρχει κάποιος τρόπος για λίγη περεταιρω βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη!

4. Top - #4

Αυτό TG585v8_r8278.7z ψάχνεις?
    MacLife.gr

5. Top - #5

βασικά αυτο το κατέβασα πριν απο το adsl.gr όμως δεν ήξερα πως να το χρησιμοποιήσω γιατί είναι μορφή που δεν έχει deafult ανοιγμα από το μακ.
    αυτο που δίνει στο site της η forthnet είναι για win 7.
    εκεί δίνει οδηγό κλπ αλλα, για windows.
    είμαι μέσα στο router και επιλογή interface δεν βρίσκω κάπου.
    Σορρυ που γίνομαι αρκετά κουραστικος....

6. Top - #6

μα δεν θα το ανοίξει ο Mac αλλα ο ρουτερ....
    Κλεινεις το ρουτερ και το συνδεεις στο Mac με καλωδιο.
    Ανοιγεις το ρουτερ κρατωντας πατημενο το κουμπι reset μεχρι το λαμπακι power να γινει πορτοκαλι και να αναβοσβηνει το λαμπακι ethernet.
    Κανεις το upgrade μεσα απ τον Wizard μπάινοντας στο Interface του ρουτερ (ξέρεις πώς φαντάζομαι)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:10 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 16:07 ----------

* Interface εννοώ τη σελίδα του router που έχεις πρόσβαση μέσω του Web Browser στην συγκεκριμένη περίπτωση μέσω Safari αν δεν χρησιμοποιείς άλλο browser π.χ Firefox
    MacLife.gr

7. Top - #7
    MacLifer nicos00's Avatar
    Όνομα
    Νίκος

Magkas, το ίδιο router έχουμε. Δυστυχώς δεν υπάρχει έκδοση για mac. Κι εγώ κατέβασα το αρχείο για win, και το εγκατέστησα μέσω bootcamp σε Windows (δεν γίνεται καν μέσω virtual machine). Αν δεν χρησιμοποιείς windows, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο laptop φίλου σου, ή να το πας στη Forthnet και να τους ζητήσεις να σου κάνουν το firmware update αφού δεν υποστηρίζουν Mac.
    :: About me - www.nikos-hon.gr ::

8. Top - #8

Cool Απάντηση: Thomson TG585 v8 update program?

..... δυστυχώς δε ξερω πως...
    βάσει αυτού του οδηγού http://www.maclife.gr/forum/showthre...ighlight=tg585 δεν τα κατάφερα. κάτι λείπει...
    Και τις δύο τις επιλογές τις βλέπω στις εικόνες όμως επιλογή για "firmware update" δε βλέπω κάπου...

α! καλώς τοτε!

9. Top - #9
    MacLifer Economou D.'s Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Προεπιλογή

Τσαπατσουλιές στα custom firmware των εταιρειών... Όλα τα router αναβαθμίζονται μέσα από το web interface κανονικά.

10. Top - #10
    MacLifer nicos00's Avatar
    Όνομα
    Νίκος

Ακριβώς έτσι είναι Δημήτρη. Και το συγκεκριμένο είναι "τσαπατσουλιά" από πολλές απόψεις. Το v7 που είχα τα έπαιξε, το v8 μου βγάζει προβλήματα με την ασύρματη επικοινωνία μεταξύ των συσκευών, το panel τους είναι χάλια, δεν έχουν mac address filter, δεν υποστηρίζουν firmware update μέσω του interface... Υποθέτω δεν μπορείς να περιμένεις ένα καλό router όταν στο δίνουν δωρεάν με τη σύνδεσή σου. Το μόνο σχετικά καλό που μου είχαν δώσει ήταν της Forthnet πριν 4-5 χρόνια, ένα D-Link. Όταν όμως μετά από καιρό κάηκε μου το αντικατέστησαν με αυτή τη σαβούρα το Thomson v7 που κράτησε κανα χρόνο.
    :: About me - www.nikos-hon.gr ::

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 3 1 2 3 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. iPhone Dev Program Enrollment ID
    By MihalisGR in forum Αρχείο
    Απαντ: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-2011, 18:53
  2. Thomson TG585v7 με Time Capsule/Airport Extreme Base Station?
    By EvangelosP in forum Πληκτρολόγια, Ποντίκια, Airport Extreme, Time Capsule
    Απαντ: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-2010, 11:01
  3. thomson tg585 upgrade wizard
    By snooby13 in forum Mac App Store & Λογισμικό Τρίτων
    Απαντ: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-12-2010, 20:04
  4. Ερώτηση: MFI Program
    By BGrifindor in forum Λειτουργικό
    Απαντ: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-2010, 11:10
  5. Apple TV 2.4 Update και Remote App Update
    By MihalisGR in forum Apple TV