+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Θέμα: Θήκες από το iPad 2ης γενιάς;

Editor MihalisGR's Avatar
    Όνομα
    Μιχάλης

Προεπιλογή Θήκες από το iPad 2ης γενιάς;

"Τις τελευταίες ημέρες φωτογραφίες από φερόμενες θήκες για το iPad 2ης γενιάς κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, καταδεικνύοντας πιθανώς τα χαρακτηριστικά του επόμενου μοντέλου για το δημοφιλές gadget."

Οι συγκεκριμένες θήκες των οποίων οι φωτογραφίες έχουν δημοσιευθεί σε αρκετές ιστοσελίδες του διαδικτύου, καταδεικνύουν λίγο πολύ τα αναμενόμενα για το iPad 2ης γενιάς, που πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά. Αν οι συγκεκριμένες θήκες προορίζονται πράγματι για το επερχόμενο iPad, φαίνεται να διαθέτουν τόσο άνοιγμα για κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής, όσο κι ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στο κάτω μέρος , εκεί που βρίσκεται το ηχείο του iPad, με ορισμένους να εικάζουν πως προορίζεται για την υποδοχή κάρτα SD.

Αν και μας προκαλεί εντύπωση η κάμερα στο πίσω μέρος του iPad, αφού αδυνατούμε να κατανοήσουμε την χρήση της, είναι προφανές πως η Apple θα θέλει να συμπεριλάβει την δυνατότητα πραγματοποίησης βιντεοκλήσεων μέσω FaceTime στην δεύτερη έκδοση της συσκευής, για την λειτουργία του όμως απαιτείται μόνο κάμερα στην πρόσοψη που φαντάζει και πιο λογική επιλογή. Από τις εν λόγω θήκες πάντως προκύπτει πως το iPad 2 θα διατηρήσει τις ίδιες διαστάσεις, ενώ φέρεται να είναι και πιο λεπτό στο πάχος του.

Ακόμη οι φήμες θέλουν την οθόνη της συσκευής να παραμένει τεχνολογίας LCD οπίσθιου φωτισμού, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές αν η Apple θα υιοθετήσει την τεχνολογία Retina Display που χρησιμοποιεί στο iPhone για υψηλότερη ανάλυση, και στο iPad 2ης γενιάς. Οι πληροφορίες θέλουν το επόμενο μοντέλο της συσκευής, να κάνει την εμφάνισή του στην αγορά τον Απρίλιο, ολοκληρώνοντας τον συνήθη κύκλο αναβάθμισης ενός έτους, όπως και στο iPhone.

MacLifer gkok's Avatar
    Όνομα
    Γιώργος

Προεπιλογή Απάντηση: Θήκες από το iPad 2ης γενιάς;

Ο Steve Jobs λέει στο twitter :
    I love reading rumor sites just to laugh at how wrong everyone is.

MacLifer jackc's Avatar
    Όνομα
    Ζακ

Εγώ ελπίζω μήπως και η τωρινή μαμίσια θήκη κάνει και στο νέο iPad... Θεωρητικά κάτι τέτοιο είναι εφικτό: Υπάρχει αρκετός κενός χώρος για να φαίνεται η μπροστινή κάμερα (η πίσω δε με νοιάζει που θα είναι κρυμμένη - ΑΝ θα υπάρχει πίσω, άλλωστε...), ενώ ακόμα και λίγο πιο λεπτό σε πάχος να είναι το 2 (όπως φημολογείται), πάλι θα ταιριάζει στη θήκη αυτή.

Δεν το εύχομαι τόσο για λόγους οικονομίας (αν και κακά τα ψέμματα, κανείς δεν έχει € 65 για πέταμα...), αλλά διότι πραγματικά η θήκη αυτή με έχει βολέψει πάρα πολύ. Μου αρέσει το versatility που έχει χάρις στο οποίο μετατρέπεται σε όρθιο ή ξαπλωτό stand με μεγάλη ευκολία, καθώς και το παχος της το οποίο θεωρώ ιδανικό (αρκετά χοντρό για προστασία, και αρκετά λεπτό για να μην κάνει το iPad ογκώδες).
    Ζακ
    Συσκευές: MacBook Pro 15'' i7 - iPhone 4 32GB - iPad 64GB 3G

Editor gostoso's Avatar

Εγώ θα ακολουθήσω την ίδια φιλοσοφία που εδώ και καιρό ασπάζομαι με τις φορητές συσκευές... ούτε στο iPad θήκη... αυτή τη δουλειά θα κάνουμε θα δίνουμε και 65άρια σε κάθε αλλάγή μοντέλου.... ίσως για τη μόνη που θα έκανα εξαίρεση είναι για την μαμίσια της Apple...
    MacLife.gr

MacLifer Spiros P.'s Avatar
    Όνομα
    @Nickname@

Crystal case for ipad 2nd generation?

MacLife.gr
    iPhone_________________________4G_iOS.4.2.1
    Mac User__________________________S.L 10.6.6

MacLifer jackc's Avatar
    Όνομα
    Ζακ

Quote Originally Posted by gostoso View Post
    Εγώ θα ακολουθήσω την ίδια φιλοσοφία που εδώ και καιρό ασπάζομαι με τις φορητές συσκευές... ούτε στο iPad θήκη... αυτή τη δουλειά θα κάνουμε θα δίνουμε και 65άρια σε κάθε αλλάγή μοντέλου.... ίσως για τη μόνη που θα έκανα εξαίρεση είναι για την μαμίσια της Apple...
    Ε μα για αυτή μιλάω... Πίστεψε με, και εγώ δεν ειμαι καθόλου fan των θηκών γενικότερα όπως δεν είσαι κι εσύ, αλλά η συγκεκριμένη εκτός από προστασία δίνει εντελώς άλλη χρηστικότητα στο iPad. Αξίζει πραγματικά.
    Ζακ

MacLifer JP335i's Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by gkok View Post
    Ο Steve Jobs λέει στο twitter :
    I love reading rumor sites just to laugh at how wrong everyone is.

Φίλε μου φαίνεται πως ο steve jobs δεν έχει twitter account. Είναι fake οι όποιοι λογαριασμοί υπάρχουν.

MacLifer jackc's Avatar
    Όνομα
    Ζακ

Quote Originally Posted by JP335i View Post
    Φίλε μου φαίνεται πως ο steve jobs δεν έχει twitter account. Είναι fake οι όποιοι λογαριασμοί υπάρχουν.
    Account σε FB / Twitter / κλπ έχει ο Jobs (και όλοι οι αντίστοιχοι επώνυμοι). Απλά συνήθως έχουν κάποιο account για προσωπική χρήση (το οποίο το χρησιμοποιούν μόνο με τους φίλους / συγγνείς / γνωστούς τους), και κάποιο public account (το οποίο μάλιστα τους το χειρίζονται άλλοι αντί για αυτούς) το οποίο χρησιμοποιείται για προβολή - ενημέρωση.
    Ζακ

Editor gostoso's Avatar

Και πώς ξεχωρίζεις το fake απ το official public?
    MacLife.gr

MacLifer jackc's Avatar
    Όνομα
    Ζακ

Εγώ ανέφερα ότι πάντα υπάρχουν public accounts σε αυτές τις περιπτώσεις για λόγους δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας με το κοινό.... Τα accounts αυτά δεν τα χρησιμοποιούν τα celebrities για προσωπική χρήση, καθώς έχουν private account για αυτό το σκοπό.

Τώρα για το συγκεκριμένο account στο οποίο γράφτηκαν αυτά που αναφέρει ο φίλος gkok, δεν ξέρω ποιο είναι και περί τίνος πρόκειται, αν είναι αληθινό ή fake, κλπ.
    Ζακ

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 3 1 2 3 LastLast

Παρόμοια Θέματα

1. Προτεινόμενες θήκες iphone?
    By macphd in forum Αξεσουάρ (iPhone)
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-2011, 18:48
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-2010, 11:29
  3. θήκες για iPhone 3G / 3Gs
    By Stefanos Daoukopoulos in forum Αξεσουάρ (iPhone)
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-10-2010, 13:27
  4. Πωλούνται θήκες για iPod Touch
    By Katana in forum Αρχείο Αγγελιών
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-06-2010, 00:55
  5. [ Πώληση ] 4 Θήκες Σιλικόνης για iPhone 3G / 3Gs
    By kormos in forum Αρχείο Αγγελιών
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-04-2010, 08:21

Ετικέτες γι΄αυτό το Θέμα