+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 20

Θέμα: Αυθεντική ΜοΒο για Mac

1. Top - #1

Προεπιλογή Αυθεντική ΜοΒο για Mac

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum!
    Σκέφτομαι να φτιάξω τον πύργο μου από την αρχή σε Mac αλλά με αυθεντικά προϊόντα κι όχι με μοντίφες κτλ κτλ....
    Που μπορώ να βρω ΜοΒο που να υποστηρίζει Μαc....; Ξέρετε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα; Κάποιον που να ασχολείται δλδ με mac tower....
    Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

2. Top - #2

Προεπιλογή

Ζητάς να ασχοληθείς με κάτι που ανήκει στις βασικές διαφορές των apple με τα pc. Απλά κάτι τέτοιο που ζητάς είναι αδύνατο.

Sent from my Phone

3. Top - #3

Προεπιλογή Απάντηση: Αυθεντική ΜοΒο για Mac

Ρίξε μια ματιά εδώ

http://www.insanelymac.com/

μπορείς να φτιάξεις 100% συμβατό μηχάνημα, αλλά θέλει αρκετό ψάξιμο. Το έχουν κάνει αρκετοί χρήστες πάντως.

4. Top - #4

Δλδ τα ΜοΒο από τα tower Mac που πωλούνται σε καταστήματα, δεν πωλούνται ξεχωριστά;; Πες ότι είχα σταθερό πύργο κ καιγόταν η ΜοΒο, που θα έβρισκα να αγοράσω; Μνήμες, επεξεργαστές κ γνήσιο λειτουργικό έχω.

5. Top - #5

Τετοια mobo σε μαγαζι δεν θα βρεις (εκτος ισως απο το ebay). Σε περιπτωση βλαβης, θα το αναλαμβανε το service, που προφανως προμηθευονται ανταλλακτικα απο τα καναλια της 'μαμας' apple.

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις εντελως συμβατη μητρικη και να χτισεις εκει το συστημα σου.

6. Top - #6

Κατάλαβα.... Ebay πάλι.........

7. Top - #7
    MacLifer TasosK's Avatar
    Όνομα
    Τάσος

Παιδιά ουσιαστικά μιλάτε για Hackintosh. Η συζήτηση για αυτό απαγορεύεται από τον κανονισμό του φόρουμ. Ευχαριστώ.
    Χημικός - Chemist.gr : Η δικτυακή πύλη των Χημικών

8. Top - #8

Δεν μιλάω για ΤΊΠΟΤΑ πειρατικό. Θέλω να αγοράσω ΓΝΉΣΙΑ ΜοΒο για να βάλω εκεί το ΓΝΉΣΙΟ λειτουργικό. Τόσο δύσκολο είναι;;

9. Top - #9

Προεπιλογή

Νόμιζα οτι αναφεροσουν σε ΓΝΗΣΙΟ προϊόν γι αυτο και απαντησα...και οχι μαϊμού. Στην περίπτωση hackintosh παραβιάζεις σειρά απο όρους της Apple και φυσικα δεν θεωρεισαι mac user.

Edit. Με πρόλαβε ο Τασος.
    Υγ. Νομίζω οτι ήμουν ξεκάθαρος στην πρώτη απαντηση μου. Οποτε δεν είναι τίποτα δύσκολο.
    Sent from my Phone

10. Top - #10

Άρα έρχεστε στα λόγια μου. Θέλω να φτιάξω ένα mac tower από την αρχή ολομόναχος. Δεν γίνεται αυτό;

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα Δημοσίευσης