Καλησπέρα.Η απορία που είχα σχετικά με το sleep mode( όταν το έβαζα στο sleep mode (με συντόμευση) μετά από 2-3 δευτερόλεπτα άνοιγε από μόνο του!Τώρα ακολουθώντας τις οδηγίες απο αυτό το θέμα http://www.maclife.gr/forum/showthre...?p=184#post184
(θέματα αφύπνισης) έκανα μόνο τα παρακάτω βήματα:
Σύρετε στο κάδο τα παρακάτω .plist files·
/Macintosh HD/Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.PowerManagement.plist
/Macintosh HD/Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.AutoWake.plist
/User/Library/Preferences/com.apple.systemuiserver.plist
Πηγαίνετε στο /System Preferences/Energy saver//Sleep/ , σύρατε το slider του "Put computer to sleep when it is inactive for:" στο "Never."
Πηγαίνετε /Energy saver/Options ξετικάρετε τα παρακάτω·
Wake when the modem detects a ring
Wake for Ethernet Network administrator access
Restart automatically after a power failure
Το πρόβλημά μου όμως είναι:
Αρχικά δεν βρήκα αυτό το αρχείο:/Macintosh HD/Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.AutoWake.plist
Επίσης όταν έκανα αυτό το βήμα :Πηγαίνετε στο /System Preferences/Energy saver//Sleep/ , σύρατε το slider του "Put computer to sleep when it is inactive for:" στο "Never μου έβγαλε και μια ειδοποίηση όταν το έβαλα στο never ότι μπορεί να μικρύνει τη ζωή του μηχανήματός μου!!Τι κάνω με αυτό??Δεν γίνεται να το αφήσω έτσι δηλαδή να το έχω στο never..Μπορώ να πατήσω restore to default και να μην έχει πρόβλημα?
Τέλος δεν βρήκα τα παρακάτω:
Wake when the modem detects a ring
Wake for Ethernet Network administrator access
Restart automatically after a power failure
Μόνο κάτι παρόμοιο σαν το Wake when the modem detects a ring βρήκα και το ξετίκαρα!
Τα παρακάτω βήματα δεν χρειάστηκαν...Ακόμα δεν πείραξα και τίποτα απο τις συσκευές bluetooth αφού με βόλευε να το ξυπνάω με το πληκτρολόγιο ή με το ποντίκι!
Bookmarks