+ Απάντηση στο Θέμα
Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5

Θέμα: imac αγορα

1. Top - #1

Προεπιλογή imac αγορα

Γεια σας! ειχα κανει πριν 20 μερες μια παραγγελια για εναν imac 27' με δοσεις απο e-shop αλλα τελικα κατι στραβωσε. τωρα σκεφτομαι να τον παρω μετρητης απο ενα απο αυτα τα καταστηματα:
    pcstation.eu/apple-imac-core-i5-2-8-ghz-27-tft-mc511gr.html
    bmac.gr/product_info.php?products_id=4776
    e-mac.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypag e.tpl&product_id=44&category_id=7&manufacturer_id= 0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=29

Καταρχας θελω να ρωτησω αν προκειτε να βγαλει αμεσα η apple καινουργια μοντελα και αν συμφερει η αγορα του τωρα.

Επισης αν ξερει κανεις αν ειναι αξιοποιστα αυτα τα καταστηματα και τι παιζει με την εγυηηση. η εγυηση θα ειναι μεσω αυτης της σελιδας η με τον επισημο της apple. (Η διαφορα στη τιμη σε σχεση με αλλα καταστηματα γιατι?)

Και κατι ακομα, μεχρι ποσο καιρο μετα μπορω να ενεργοποιησω το apple care? (θελω να το παρω αργοτερα)
    Ευχαριστω!

2. Top - #2

Προεπιλογή Απάντηση: imac αγορα

Και εγώ σε ένα από τα καταστήματα που έγραψες το πήρα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν λέω από ποιό για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.
    Πρόβλημα κανένα επίσημο από isquare είναι το μηχανάκι(έχει οδηγίες μέσα από isquare στα Ελληνικά και το πήρα ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ).
    Απλά όπως έχω ξαναγράψει κάποια καταστήματα είτε με φυσική παρουσία είτε μόνο eshop απλά δεν κρατάνε το καρτέλ τιμών των μεγάλων καταστημάτων, βλέποντας μπροστά στην αύξηση τις πελατείας τους και τις φήμης τους.
    Τώρα για καινούργια μοντέλα νομίζω πως θα ανακοινωθούν τουλάχιστον 6 μήνες μετά από ότι πιστεύω. Αν κάνεις αναζήτηση εδώ στο φόρουμ θα βρεις και site που λένε πιθανές ημερομηνίες νέων μοντέλων.
    Για το apllecare και εγώ ψάχνομαι ακόμα αν και μπορείς και ένα μήνα πριν λήξει η εγγύηση του 1 χρόνου από την ημέρα αγοράς του.

3. Top - #3

Η εγγυηση μετα απο που θα ειναι?

4. Top - #4

Επίσημη από isquare. Είναι Ελληνικό δεν είναι παρεισαγωγή.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:04 ---------- Το προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 18:57 ----------

Να διευκρινίσω πώς σίγουρος είμαι για το ένα από τα 3 μαγαζιά που αναφέρεις.
    Από εκεί που το πήρα και εγώ δηλαδή οπότε έχω ιδία πείρα.

5. Top - #5

+ Απάντηση στο Θέμα

Παρόμοια Θέματα

1. Ερώτηση: Αγορα imac απο σμερικη?
    By gekoz in forum iMac
    Απαντ: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-2010, 16:59
  2. Απαντ: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-2010, 08:35
  3. Ερώτηση: αγορα imac απο πού?
    By cmad in forum iMac
    Απαντ: 29