Εχω τον iMac 27" με επεξεργαστη i7 το μοντελο του 2009 απο τον Ιουλιου του 2010. Σημερα αρχισε να κανει εναν ηχο χαμηλης συχνοτητας που αυξανεται και μειωνεται σε ενταση καθε 5-6 δευτερολεπτα. Ο ηχος ειναι ιδιατερα ενοχλητικος οταν καθομαι μπροστα στον iMac και ακουγεται απο αποσταση 2-3 μετρων. Επισης οταν ακουμπαω τον iMac νοιωθω να δονειται (δεν ειχα προσεξει αν το εκανε και παλια αυτο και δεν με ενοχλει απλως το αναφερω γιατι μπορει να σχετιζεται με τον ηχο). Πρεπει να εχει καποιο προβλημα, μιας και οι iMac υποτιθεται οτι ειναι εντελως αθορυβοι οταν δεν εκτελουν "βαριες" εργασιες (και ετσι ηταν απο τοτε που τον αγορασα). Εψαξα σε ξενα sites και ειδα οτι και αλλοι ειχαν το ιδιο προβλημα και η apple αντικατεστησε τον iMac τους και σε καποιους μαλιστα περισσοτερες απο μια φορες! Δεν πιστευω οτι στη Ελλαδα μπορει να γινει κατι τετοιο και δεν ξερω τι κατασταση επικρατει στο service προϊοντων της apple. Ειναι η πρωτη μου επαφη με τα προϊοντα της apple και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αλλα τωρα εχω αγχωθει με αυτο το θεμα. Αν μπορει καποιος ας βοηθησει.
Σημειωση: Το βουητο ακουγεται ακομα και οταν κλεισω ολες τις εφαρμογες και αφησω μονο το finder ανοιχτο και δεν αυξανεται οταν τον "ζορισω".
Bookmarks