Γνωριζει μηπως καποιος γιατι το iPad μου που πηρα μολις χθες, δεν φορτιζει την μπαταρια του οταν συνδεεται με τον υπολογιστη μου!!
Γνωριζει μηπως καποιος γιατι το iPad μου που πηρα μολις χθες, δεν φορτιζει την μπαταρια του οταν συνδεεται με τον υπολογιστη μου!!
Φορτίζει αλλά πάρα πολύ αργά και μόνο όταν είναι στην αναμονή. Δεν φτάνει το ρεύμα που δίνει η USB καθώς είναι 500mAh
Το βαζεις πάνω σε πισι η σε Mac; Θέλει USB 2 και όχι USB 1σε USB 2 φορτιζει κανονικά
Το βάζω καιωσε Mac και σε pc..
Χρησιμοποιώ το καλώδιο της συσκευασίας, αυτό με το οποίο κάνω και το συγχρονισμό.
Είναι το ίδιο που έχω για το iphone
Ρε παιδιά στα mac, κάποιες από τις θύρες όταν αναγνωρίσουν ότι η συσκευή είναι της apple δίνουν ρεύμα 1Α, οπότε φορτίζει κανονικά και γρήγορα!
Το ίδιο γίνεται στο mbp (2010) μου, φορτίζει γρήγορα ακόμα και με κλειστό το καπάκι του υπολογιστή!
k εμενα φορτιζει στον iMac(κ σε sleep) απλα θελει σχεδον διπλασιο χρονο
Καλό Ταξίδι, Καλέ μου Φίλε!!!
εχουν δικιο τα παιδια βαλτο στην μπριζα να φορτισει γρηγορα, αλλιως υπομονη μεσω του υπολογιστη σου
Στο ipad 2 πάντως, όταν το συνδέω απευθείας στο imac μου βγάζει μήνυμα πως δεν γινεται φόρτιση. Οπότε μόνο απο μπρίζα.
Στην αρχή νόμιζα πως έχει πρόβλημα το ipad
Bookmarks