+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 13

Θέμα: Θήκες για Macbook Air

Hybrid View

1. Top - #1
    MacLifer skous's Avatar

Προεπιλογή Θήκες για Macbook Air

Επειδή ψάχνω πολύ για μια θήκη, ας πεί ο καθένας τι θήκη έχει μπάς και πάρω και εγώ μια ιδέα, αλλά και μελλονιτκοί αγοραστές αλλά και κάτοχοι που ψήνονται για αλλα΄γες.

Εμένα θα με ενδιέφερε κάτι σε sleeve.
    Ερώτηση: Υπάρχει κανένα sleeve που να έχει και θήκες για το magsafe και ίσως για κανένα mouse?
    Γενικά υπάρχουν κάτι θήκες που μπορείς να τα "στριμώξεις", όμως αυτό ίσως δημιουργήσει πρόβλημα λόγω πίεσης σε καμιά οθόνη σε βάθος χρόνου, σωστά; Ή δεν υπάρχει πρόβλημα λόγω aluminium case?
    111s

2. Top - #2

Προεπιλογή Απάντηση: Θήκες για Macbook Air

Σε γενικές γραμμές φίλε τα sleeves για τα MacBook Air είναι θήκες για το laptop μόνο και ίσως και για το superdrive (πιθανόν να μπορείς να βάλεις εκεί τον φορτιστή)Καλύτερα να μήν στριμώξεις πάντως κάτι άλλο μέσα στο sleeve γιατί το πιό πιθανό είναι να μήν χωράει (τα sleeve είναι σφιχτά πάνω στο μηχάνημα) και μπορεί να γρατσουνίσεις κάτι απο όλα αυτα. Επίσης θα σου πρότεινα θήκες απο be.ez γιατί είναι σκληρές και προστατεύουν πολύ καλά το μηχάνημα όταν είναι σε τσάντα.

3. Top - #3
    MacLifer
    Όνομα
    Ηλίας

Και εγώ ψάχνω μία, προς το παρόν κάνω τη δουλειά μου με μια polycarbonate της Tucano που είχα πάρει για το 13άρι το MacBook πριν κάμποσα χρόνια, δεν είναι ότι καλύτερο παίζει αλλά κάτι κάνει!

Αν και το φοβάμαι κάπως το Air με θήκη μαλακή γιατί αυτό με το πάτημα της οθόνης και τα αποτυπώματα του πληκτρολογίου επάνω της το διάβασα σε αρκετά ξένα φόρα!

Καμιά πρόταση για Screen Protectors έχουμε; Πρώτη φορά τα πέτυχα και κανένα απόσα είδα στο eBay δε μου γέμισε το μάτι!

4. Top - #4
    MacLifer skous's Avatar

Quote Originally Posted by iliasp View Post
    Αν και το φοβάμαι κάπως το Air με θήκη μαλακή γιατί αυτό με το πάτημα της οθόνης και τα αποτυπώματα του πληκτρολογίου επάνω της το διάβασα σε αρκετά ξένα φόρα!

Ώχ για πές λίγο για αυτό!!!
    Εγώ χρησιμοποιώ πάντως εδώ και καιρό ώς πρακτική στα φορητά μου, το να βάζω μια λευκή κόλλα Α4 ανάμεσα στην οθόνη και το πληκτρολόγιο.
    111s

5. Top - #5
    MacLifer iGiorgio's Avatar
    Όνομα
    Γιώργης

Πάντως, νομίζω ότι αυτή της Tucano, πρέπει να είναι κορυφαία.
    Να δούμε αν κάποια στιγμή θα είναι διαθέσιμη και εδώ.
    Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !

6. Top - #6
    MacLifer
    Όνομα
    Ηλίας

Quote Originally Posted by skous View Post
    Ώχ για πές λίγο για αυτό!!!
    Εγώ χρησιμοποιώ πάντως εδώ και καιρό ώς πρακτική στα φορητά μου, το να βάζω μια λευκή κόλλα Α4 ανάμεσα στην οθόνη και το πληκτρολόγιο.
    Νταξ και έλεγα μην το πω για να μη βγω ψείρας , εγώ έχω ακόμα το διαχωριστικό που ήρθε μαζί με το mac και κάθε φορά που κλείνω οθόνη το βάζω ενδιάμεσα!

Στα γρήγορα βρήκα αυτό και επειδή είχα το ίδιο θέμα με το MacBook (White) παλιότερα λέω να το αποφύγω εάν μπορώ τώρα!

Πχ κάτι σε Sleeve αλλά με σκληρό περίβλημα θα ήταν ότι πρέπει!

7. Top - #7
    MacLifer lagoudakis's Avatar
    Όνομα
    Γιαννης

Quote Originally Posted by iliasp View Post
    Νταξ και έλεγα μην το πω για να μη βγω ψείρας , εγώ έχω ακόμα το διαχωριστικό που ήρθε μαζί με το mac και κάθε φορά που κλείνω οθόνη το βάζω ενδιάμεσα!

Στα γρήγορα βρήκα αυτό και επειδή είχα το ίδιο θέμα με το MacBook (White) παλιότερα λέω να το αποφύγω εάν μπορώ τώρα!

Πχ κάτι σε Sleeve αλλά με σκληρό περίβλημα θα ήταν ότι πρέπει!
    Το ιδιο κανω και εγω,ειμαι υπερβολικος το ξερω αλλα δεν θελω να δω το παραμικρο στα μηχανηματα μου

8. Top - #8
    MacLifer
    Όνομα
    Ηλίας

Αργά ή γρήγορα όλο και κάτι θα μείνει απλά για τώρα εάν ανοίξω καμιά μέρα την οθόνη και δω σημάδια από το πληκτρολόγιο επάνω της θα αρχίζω να κράζω την Apple και δε λέει, 3 χρόνια ήμουν χωρίς Mac

Θήκη με σκληρό περίβλημα αν βρει κάποιος ας σφυρίξει από εδώ
    Δε με νοιάζει να προσθέτει βάρος, με νοιάζει να προστατεύει γιατί ναι μεν η φορητότητα έχει το καλό ότι κουβαλάμε ένα φτερό που κάνει τα πάντα, αλλά παρα είναι ευαίσθητα αυτά τα μηχανήματα και όπως και να τα φτιάξουν θα έχουν τέτοιες ατέλειες ( αλουμινένιος σκελετός αλλά bending να φάν και οι κότες! Δε τα φτιάχνουν αυτά τα σασιά skous όπως παλιά

9. Top - #9

Αυτή την είδα απο κοντά.Είναι πραγματικά πολύ καλή και ο υπέυθυνος του καταστήματος είχε την ευγένεια να δοκιμάσει το MBA 11.6" που έχει ως demo (να το βάλει στη θήκη για να δώ ότι χωράει).
    Μάλιστα δεν είναι σφιχτή..
    MacLife.gr

10. Top - #10
    MacLifer skous's Avatar

Τελικά πήρα την SMT Small Jacket.

Για να δούμε και απο κοντά πώς είναι.. ΑΠοφάσισα να μην πάρω απλό sleeve γιατί θα με δυσκόλευε στις πολλές μετακινήσεις που κάνω.
    111s

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ερώτηση: Προτεινόμενες θήκες iphone?
    By macphd in forum Αξεσουάρ (iPhone)
    Απαντ: 106
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-05-2012, 08:27
  2. Θήκες από το iPad 2ης γενιάς;
    By MihalisGR in forum iPhone + iPad
    Απαντ: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-12-2010, 14:55
  3. θήκες για iPhone 3G / 3Gs
    By Stefanos Daoukopoulos in forum Αξεσουάρ (iPhone)
    Απαντ: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-10-2010, 12:27
  4. Απαντ: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-06-2010, 12:58
  5. [ Πώληση ] 4 Θήκες Σιλικόνης για iPhone 3G / 3Gs
    By kormos in forum Αρχείο Αγγελιών
    Απαντ: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-04-2010, 07:21

Δικαιώματα Δημοσίευσης