Γεια σας παιδιά! Καινούριο μέλος σε ότι αφορά την apple! Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό topic! Χρησιμοποιώ ένα acer 5672 (του 2004,με φορτωμένα win7) χωρίς κάποιο πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια!(μόνο μια φορά που χάλασε ένα μαραφέτι που στέλνει φως στην οθόνη!) Επειδή θα το "πλασάρω" στον πατέρα και λογικά θα πάρω εγώ κάποιο καινούριο σκεφτόμουν τη λύση ενός macbook air 13,3! Επειδή είμαι άσχετος όμως στο τομέα αυτό (ασχολήθηκα κυριως με windows και ελάχιστα με ubuntu) θα ήθελα τα φώτα σας! Λοιπόν η κύρια χρήση θα είναι internet, ταινίες (κυρίως ξένες σειρές) και σπανίως (γιατί τα έχω κόψει(!)) κάποιο παιχνιδάκι (football manager/pes) τα οποία μέχρι πέρυσι τα σήκωνε και το acer! Θα μπορώ να έχω τα παραπάνω; Εξτρα ερωτήσεις:
1) Απο θέμα θορύβου τι ισχύει;
2) Θα πρέπει να πάρω εξτρα ποντίκι (ή κάνει αυτό που έχω)
3) dvdr/w εξωτερικό;
4 Απο θέμα ταχύτητας ο επεξεργαστής core 2 duo 1,86 τι λέει;
5) Αξίζει να βάλεις άλλα 2 gb μνήμης; Μπορώ να τα βάλω αργότερα ή να ψάξω να βρω που το έχει με 4gb;
6) Υπάρχει συμβατότητα μεταξύ windoslive (mail,msn) ή υπάρχουν άλλα προγράμματα;
7)Χρειάζεται αγορά νέου microsoft office για τα mac ή μπορώ να χρησιμοποιήσω το υπάρχων;
8) Τώρα έχω 120 gb εκ των οποίων τα μισά είναι ελεύθερα! Φαντάζομαι ότι τα 128 gb (flash) αρκούν και για dual boot; Να μπαίνω καμιά φορά στα windows να τα λησμονώ(!) και να βοηθάω κάποιους συγγενείς με teamviewer κτλ
9)Έχει κάνει κανείς laser sign που λένε στα public; Δεν είναι ριψοκίνδυνο;
10) Είναι στα ελληνικά το περιβάλλον; Υπάρχει καμία ασυμβατότητα στα κείμενα ή κάπου αλλού;
11)Στο acer όπως είπα έβλεπα αρκετές σειρές (15,4') στο 13,3 είναι βολικό; Μπορώ να το συνδέσω και με τηλεόραση με hdmi για καλύτερη ανάλυση;
12) Αυτά νομίζω φτάνουν! Sorry αν κούρασα!
P.S.: Ελπιζω σύντομα να μπω για τα καλά στην παρέα σας!!![]()
Bookmarks