Καλησπερα,
Στο εικονιδιο του iphoto ετσι ξαφνικα εμφανιστηκε πανω του ενα ερωτηματικο.Μετα απο restart το iphoto εξαφανιστηκε . Δεν υπαρχει πουθενα ουτε στα applications.Τι γινεται??
Ευχαριστω
Καλησπερα,
Στο εικονιδιο του iphoto ετσι ξαφνικα εμφανιστηκε πανω του ενα ερωτηματικο.Μετα απο restart το iphoto εξαφανιστηκε . Δεν υπαρχει πουθενα ουτε στα applications.Τι γινεται??
Ευχαριστω
Δες εδώ.
Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !
igiorgo ευχαριστω αν καταλαβα καλα μου λες οτι εσβησα το iphoto?
Αν δεν υπάρχει το iPhoto στο σύστημα τότε έχει σβηστεί, είτε από σένα είτε έγινε καμία στραβή. Μπορεί να είναι και bad sector του δίσκου. Ακολούθα το παραπάνω και βλέπεις..
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
λοιπον εβαλα το ilife cd και το ξαναεκανα install οποτε ολα οκ ευχαριστω
Καλησπέρα.
Έκανα προχθές format το Macbook Pro μου χωρις να εχω κανει back up με time machine αλλά απλά αποθηκευση των αρχειων μου σε εναν σκληρο.
Το πρόβλημα που παρουσιαστηκε λοιπόν ειναι οτι μετα το format δεν υπαρχει πουθενά το iphoto.Δυστυχως cd του ilife δεν εχω καθως ήταν εγκατεστημενο το ilife στον Mac οταν τον αγορασα.
Πως μπορω λοιπον να ανακτήσω ξανα το iphoto?
Δυστυχως δεν ειχε ουτε 1 DVD (γεγονος παραξενο).
Τα μονα που είχε ήταν ενα CD της Rainbow για γραμματοσειρες ενα πανακι καθαρισμου και ενα βιβλιαρακι (everything Mac).
To μονο DVD που εχω ειναι το install του snow Leopard.
Εμενα παντώς απο τα τελευταία της rainbow είχε 2 δες μήπως μέσα στο sleeve εει ξεμείνει κανενα
Mensagem.....Mens Agitat molem
οχι,τίποτα άλλο.Δεν το εχω παρει απο την Rainbow, απλα είχε αθτο το cd μεσα...
Bookmarks