Παρέλαβα! iPod touch! 
Δημοσιεύθηκε στις: 18 October 2007 09:31 AM   [ Αγνοήστε ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Παρέλαβα κι εγώ εχθές επιτέλους, (παραγγελία από 7/9) το iPod touch μου. Πράγματι εκπληκτικό το μηχανάκι, δηλ. όπως ακριβώς τα περιγράφει κι ο Αντώνης στο review του.

Εγώ προτίμησα το 8GB μοντέλο, αφού θα είναι αρκετά για την χρήση που το προορίζω. Ριπάρισα και μια ταινία με το handbrake για να δώ τις βίντεο δυνατότητές του σε ταινίες εκτός των μουσικών κλίπ και τα πάει μια χαρά.

Μια χαρά gadgetάκι είναι, εξυπνότατο και ότι πρέπει για να σβήσεις την touch κάψα σου μέχρι το iPhone να ωριμάσει για να αποφασίσω να το αγοράσω και φυσικά να κυκλοφορεί κανονικά στην Ελλάδα γιατί δεν είμαι διατεθειμένος να κάτσω να κάνω αλχημίες.

Το τελευταίο μου PDA ήταν ένα Palm Tungsten/E και η αλήθεια είναι πως έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Τώρα δε με το άνοιγμα του Στήβ με την διάθεση SDK για το iPhone/iPod αυτές οι συσκευές θα γίνουν ανάρπαστες.

Αν θέλετε να παίξετε στον κόσμο της αφής, προτιμήστε το iPod touch!

Υπογραφή 

Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 18 October 2007 01:13 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 1 ]  
Newbie
Rank
Εγγράφθηκε  2007-09-19

Με γειες, με γειες! Περιμένουμε κι άλλες εντυπώσεις. Το YouTube είναι αργό σε σένα ή έφταιγε ο ISP μου (Forthnet); Ποιά βδομάδα κατασκευάστηκε; Κανένα κολλημένο πέθαμένο πίξελ; Να φανταστώ αφού το δικό μου πέθανε πριν προλάβει να γίνει ήρωας, ο κλήρος πέφτει σε σένα για να κάνεις Jailbreak και να μας μεταφέρεις εντυπώσεις! χεχε

Υπογραφή 

Ιδιαίτερα μαθήματα Mac OS X για wannabe switchers: Gomac.gr

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 18 October 2007 01:30 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 2 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Μερσί!! clap

Το YouTube δεν το βλέπω αργό, μια χαρά πάει είτε με 1 είτε με 4 mbps. Πως βρίσκουμε την εβδομάδα δεν θυμάμαι… Dead pixels όχι κανένα! Μην νομίζεις ότι έχω προλάβει να ασχοληθώ και πολύ μαζί του, κανά μισάωρο μόνο.

Σιγά μην κάνω τον ήρωα και αρχίσω να παίζω με το λογισμικό του. Μακριά από μένα αυτά. Ασε όταν έρθουν με το καλό οι πρώτες εφαρμογές από το SDK της Apple τον Φλεβάρη. Εξάλου δεν σκοπεύω να το κάψω στην χρήση όπως εσύ το δικό σου! tongue laugh

Το MacBook και ο iMac παραμένει αναντικατάστατος!! Τώρα για φορητή συσκευή καλή είναι αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θεωρώ πως μπορεί να αντικαταστήσει την χρήση ενός πραγματικού safari. Καλό για ώρα ανάγκης. Μου άρεσε πολύ το mobile store. Πολύ βολικό. Σπαστικό μόνο όπως είχε πεί κι εσύ η επιπλέον λίστα που δημιουργεί στο iTunes.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος έμεινα τελικά από την εταιρεία που το ψώνισα. Μέσα σε δυο ημέρες ήταν στα χέρια μου (αφού το είχαν διαθέσιμο φυσικά μετά από ένα και πλέον μήνα)! πάντως τώρα έχει ετοιμοπαράδοτα. Και φυσικά μαζί και το iPod Classic 80 GB που είναι εκπληκτικό! Περισσότερα για το Classic όμως στο review που ετοιμάζω! yes

Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 18 October 2007 01:40 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 3 ]  
Newbie
Rank
Εγγράφθηκε  2007-09-19
-

Πως βρίσκουμε την εβδομάδα δεν θυμάμαι…

Βλέπεις το S/N του που πρέπει να ξεκινάει κάπως έτσι 9AC738.... Το 38 είναι η βδομάδα.
Περιμένουμε την κριτική του Classic! Εγώ την έχω καταβρεί τώρα με το ασπρόμαυρο iPod 20GB τέταρτης γενιάς που ξέθαψα από το νεκροταφείο των gadgets μου. Love at second sight! Γιατί αλλάξαν την γραμματοσειρά βρε γμτ, η Chicago των παλιών iPod ήτο μούρλια. Η Podium sans είναι λίγο plain.

Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 18 October 2007 01:50 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 4 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

To δικό μου αρχίζει από 9C738, τουτέστιν 38ης εβδομάδας.... Πές μου πως έχουμε την ίδια εβδομάδα να αρχίσω να ανησυχώ! blink

Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 18 October 2007 01:54 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 5 ]  
Newbie
Rank
Εγγράφθηκε  2007-09-19

Την ίδια έχουμε αλλά δε σημαίνει τίποτα αυτό - don’t worry tongue laugh

Υπογραφή 

Προφίλ