Αγορα iphone απο ebay
Δημοσιεύθηκε στις: 21 October 2007 01:02 PM   [ Αγνοήστε ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-09-13

Σκεφτομαι να αγοραζω το iphone απο ebay ξεκλειδωμενο. Νομιζετε οτι αξιζει να το αγορασω ή θα ειναι καλυτερο να περιμενω την επισημη κυκλοφορια στην Ελλαδα. Το χειροτερο ειναι οτι κανενας δεν γνωριζει ποτε θα κυκλοφορησει εδω.

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 21 October 2007 03:15 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 1 ]  
Jr. MacLifer
RankRank
Εγγράφθηκε  2007-09-19

Εγώ θα περιμένω την επίσημη κυκοφορία του στην Ελλάδα. Και τότε θα δω αν με συμφέρει από πλευράς παγίων, διάρκειας συμβολαίου. Τα κρακαρισμένα iPhone ενέχουν πολλούς κινδύνους, χώρια που δεν μπορείς μετά να αναβαθμίσεις το software τους. Κάτι πολύ σημαντικό αφού η Apple θα προσθέτει συνεχώς νέες λειτουργίες και φυσικά θα έρθουν από Φεβρουάριο 2008 οι εφαρμογές από άλλους προγραμματιστές που για να παίξουν η Apple θα ζητάει και με το δίκιο της το τελευταίο firmware. Τότε εσύ θα κάθεσαι και θα παρακολουθείς τις εξελίξεις ή θα δοκιμάσεις να ξαναχακάρεις το κινητό με πιθανότητες 50-50 να σου μείνει στα χέρια.. Δεν αξίζει τον κόπο. Αν βιάζεσαι να μπεις στο κόλπο μπορείς να πάρεις το iPod Touch και να απολαμβάνεις το 60-70% των δυνατοτήτων του iPhone με τις ευλογίες και τα updates της Apple. Εγώ αυτό έκανα grin

Υπογραφή 

Ιδιαίτερα μαθήματα Mac OS X για wannabe switchers: Gomac.gr

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 21 October 2007 05:57 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 2 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Προφανώς θα συμφωνήσω με τον Αντώνη αφού έχω ήδη ταχθεί από καιρό εναντίον των χακαρισμένων iPhone. Τους περισσότερους λόγους τους περιγράφει πολύ γλαφυρά ο Αντώνης. Αλλωστε είναι τουλάχιστον αφελές να σκάσεις περί τα 450 ευρώ στο ebay χωρίς ακόμη να γνωρίζεις πόσο και πως θα πωλείται στην χώρα μας.

Υπογραφή 

“Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!”

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 21 October 2007 06:22 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 3 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-09-13

Και εγω την ιδια αποψη ειχα μεχρι χτες που το επιασα για κανα μισαωρο στα χερια μου. Το “ατιμο” ειναι σκετος πειρασμος δεν μπορουσα να αντισταθω ξεκινησα να ψαχνω στο ebay αλλα καποια στιγμη λεω ας ρωτησω τα παιδια στο maclife κατι θα ξερουν.
Οποτε λεω να συνεχισω να περιμενω και μαλλον να παρω το ipod touch,αλλα για πειτε μου εχει ολες τις δυνατοτητες του iphone εκτος απο το τηλεφωνο?

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 22 October 2007 08:19 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 4 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Διάβασε το σχετικό review του Αντώνη εδώ. Θα λύσεις όλες σου τις απορίες! teeth

Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 25 October 2007 12:15 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 5 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-09-13

Τρομερη συσκευη το ipod touch αλλα παλι θα πρεπει να κουβαλαω δυο συσκευες. Οποτε καλυτερα να περιμενω για το iphone.
Καποια πληροφορια για ποτε και ποια εταιρειας τηλεφωνιας θα αποκτησει τα δικαιωματα.

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 25 October 2007 09:01 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 6 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Πολλά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς ώς προς ποιός θα είναι ο provider του iPhone στην Ελλάδα αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο για να μπορούμε να δώσουμε μια σαφή απάντηση. Οπότε όλοι είμαστε σε αναμονή.

Υπογραφή 

Προφίλ