Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας για το Leopard! 
Δημοσιεύθηκε στις: 26 October 2007 08:43 PM   [ Αγνοήστε ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Είστε από τους τυχερούς που απέκτησαν σήμερα το Mac OS X Leopard; Μόλις το εγκαταστήσατε και ξεκινήσατε να ψάχνετε τις λειτουργίες του; Κάντε την καρδιά σας πέτρα για λίγα λεπτά και μπείτε στον κόπο να μας γράψετε τις εντυπώσεις σας από το νέο λειτουργικό. Δυόμισι χρόνια από την κυκλοφορία του Tiger ήταν αρκετά για τους Mac Users και σίγουρα οι πρώτες εντυπώσεις είναι ιδιαίτερα χρήσιμες.

Αν αποκτήσετε το Mac OS X Leopard μέσα στις επόμενες ημέρες (αφού πολλοί από εσάς φαντάζομαι το έχετε προπαραγγείλει), μην διστάσετε κι εσείς να μοιραστείτε μαζί μας την γνώμη σας. Είτε στην παρούσα δημοσίευση είτε στο φόρουμ, η γνώμη των αναγνωστών μας είναι αυτή που μετράει.

Υπογραφή 

“Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!”

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 04 November 2007 09:23 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 1 ]  
Jr. MacLifer
RankRank
Εγγράφθηκε  2007-09-08

ερωτηση...!

μεσα στην συσκευασια του υπολογιστη μου υπηρχε ενα cd το οποιο εγραφε software update.. δεν το δοκιμασα στο pc γιατι τωρα το μαθαινω, και δεν ηθελα να κανω καμια βλακεια.... επισης το cd ηταν copiarismeno οχι αυθεντικο… υπαρχει περιπτωση να ειναι τα macos leopard?

Υπογραφή 

So give me sothing to believe, cause I am living just to breath....

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 05 November 2007 09:22 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 2 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Οχι δεν είναι το Leopard. Πιθανώς να είναι το GR Update από τον IMC, δηλ. ο εξελληνισμός του Mac OS X. Πέταξέ το σε μια άκρη και ξέχνα το αν είναι αυτό.

Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 07 January 2008 08:20 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 3 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2008-01-05

Εγώ έχω το Leopard! Θέλω να βγω, να το φωνάξω να το πω!!!!!!!!!! Ναι, ναι, εγω! Είναι θεσπέσιο, πανέμορφο, καταπληκτικό! Στην δουλειά χρησιμοποιώ το panther, επομένως οι διαφορές που βρήκα ήταν πολύ περισσότερες από τους περισσότερους απο εσάς υποθέτω που θα έχετε περάσει και απο την τίγρη. Νιώθω πως δεν είναι μια απλή ανακαίνιση όπως αυτές που κάνουν τα παράθυρα του καραγκιόζη, όπου ρίχνουμε ένα σφουγγάρισμα να γυαλίζει, πετάμε κανα σκουπιδάκι κάτω απο το χαλί για να μην φαίνεται (τι κι αν θα το βρούμε μπροστά μας αργότερα;;;) αλλάζουμε και θέση στα μπιμπελό (ποτέ όμως τα μπιμπελό τα ίδια) και αγοράζουμε καινούργιες κουρτίνες (γιατί είναι απλά όμορφες, όχι χρήσιμες) και… ορίστε το καινούργιο μας λογισμικό, του κουτιού, πανέμορφο και πιο σύνθετο απο ποτέ! Η λεοπάρδαλη είναι ΕΞΥΠΝΗ! Καταλαβαίνει τις ανάγκες μου! Αυτό το μαγικό με τα πλαινά κουμπάκια που μου δείχνει όλα τα παράθυρα είναι ότι πιο ΛΟΓΙΚΟ και ΧΡΗΣΙΜΟ θα μπορούσα να περιμένω! ΦΤΟΥ να μην το ματιάσω!

Μόνο ένα κακό έχει.

Άχρηστο λογισμικό.

Το Time Machine, έχει φτιαχτεί για άλλους υπολογιστές, οι Mac τι να το κάνουν;

Δηλαδή το επόμενο τι θα έχει; Αntivirus?

Eίμαι ερωτευμένος με το Leopard! Το λέω ξανά και ξανά και ξανά…
grin

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 07 January 2008 09:43 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 4 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02
fantasmamore - 07 January 2008 08:20 PM

Μόνο ένα κακό έχει.

Άχρηστο λογισμικό.

Το Time Machine, έχει φτιαχτεί για άλλους υπολογιστές, οι Mac τι να το κάνουν;

Δεν θέλω να σε ματιάσω αλλά το Time Machine θα σου φανεί χρησιμότατο σε περίπτωση (φτού μακρυά από μάς) που θα σου χτυπήσει ο σκληρός. Ναί χτυπάει και σε Mac ο σκληρός, κι αν ο γράφων δεν έκανε backup πρό εποχής Time Machine με άλλες μεθόδους, θα χτύπαγε το κεφάλι του στον τοίχο από το υλικό που θα είχε χάσει. bang 

Η συμβουλή που δίνω σε όλους: Κάντε πάντα συχνά (καθημερινά) BackUp! Τώρα δέ με το Time Machine, ακόμη πιο εύκολα!

Υπογραφή 

Προφίλ