Πουλάει Κανένας Wireless Mighty Mouse;
Δημοσιεύθηκε στις: 29 November 2007 11:13 PM   [ Αγνοήστε ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-11-23

Έχω ένα ενσύρματο ποντίκι της ακατανόμαστης εταιρείας και ο λόγος που το αγόρασα είναι πως ήταν πολύ φθηνό και μικρό.Το φθηνό με βόλεψε το μικρό όμως καθόλου.Μετά από αρκετή ώρα χρήσης είναι κουραστικό και καταντάει εκνευριστικό. Σκέφτομαι να αγοράσω το Ασύρματο Mighty Mouse αλλά με εμποδίζει η τιμή του. Οπότε σκέφτηκα να θέσω εδώ το ερώτημα μήπως το έχει βαρεθεί κάποιος και σκέφτεται να το πουλήσει.

Υπογραφή 

my site

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 03 December 2007 06:41 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 1 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-11-23

Παιδιά άκυρο!!Δεν μπόρεσα να περιμένω και το αγόρασα!!
jrg113d53bttl5dnsmqp_thumb.jpg
Τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν απάντησε κανένας!!!!

Υπογραφή 

my site

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 03 December 2007 10:35 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 2 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Μην χαίρεσαι και τόσο πολύ! Μέχρι να σου κολλήσει η μπίλια θα χαίρεσαι, μετά θα βρίζεις!  look

Ελα σε πειράζω! Αντε καλορίζικο και καλοδούλευτο! clap

Υπογραφή 

“Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!”

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 07 February 2008 10:15 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 3 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-11-23
Μιχάλης Σ. - 03 December 2007 10:35 PM

Μην χαίρεσαι και τόσο πολύ! Μέχρι να σου κολλήσει η μπίλια θα χαίρεσαι, μετά θα βρίζεις!  look

Ελα σε πειράζω! Αντε καλορίζικο και καλοδούλευτο! clap

Όπως προβλέψατε αλλά και όπως με είχαν/είχατε ενημερώσει και πριν την αγορά για το πρόβλημα με την μπίλια, άρχισε ήδη να κολλάει σε εκνευριστικό βαθμό. Κολλάει κυρίως όταν κάνω scroll down ενώ προς τις άλλες κατευθύνσεις δεν έχει πρόβλημα λογικά επειδή στον αντίστοιχο αισθητήρα έχει μάσει την περισσότερη σκόνη. Καλύπτει η εγγύηση των multirama τέτοια προβλήματα ή θα πρέπει να το εγχειρίσω; Οι άλλες μέθοδοι καθαρισμού που είδα σε βιντεάκια (γυρνάς ανάποδα το ποντίκι κ.τ.λ) δεν απέδωσαν. Αν βέβαια το εγχειρίσω λογικά θα χάσω την εγγύηση.Εσείς τι λέτε. Θα μου το διορθώσουν στο κατάστημα ή να το ανοίξω και να το καθαρίσω; Το έχει επιχειρήσει κανείς πέραν αυτών στο youtube;

Υπογραφή 

my site

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 09 February 2008 08:48 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 4 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Εγώ θα σου πώ την μεθοδολογία που ακολουθώ για το δικό μου και μέχρι τώρα δεν με έχει προδώσει. Κατ’ αρχήν μην δοκιμάσεις να το ανοίξεις γιατί δεν ανοίγει χωρίς να σπάσεις το πλαίσιο στο κάτω μέρος. Δοκιμασμένο!

Πάρε μια μπατονέτα (από αυτές για τ’ αυτιά) και βάλε ελάχιστο οινόπνευμα. Μετά τρίψε την μπίλια κρατώντας το ανάποδα. Επιπλέον να το κάνεις πριν σου κολήσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 09 February 2008 08:59 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 5 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-11-23

Μιχάλη να σου πω ότι μου έχει κολλήσει ήδη και δεν κάνει καθόλου scroll down.Το πήγα στα multirama από που και το αγόρασα και έπρεπε να επικοινωνήσουν με την Rainbow για να μου πουν τι θα κάνουν.Το πήρα πίσω επειδή δεν μπορώ να μείνω χωρίς ποντίκι και τους είπα ότι θα ξαναπάω αργότερα μιας και έχει ένα χρόνο εγγύηση και εγώ το έχω μόλις δύο μήνες.

btw επιτέλους έφεραν τα Leopard στα mutirama Πάτρας και τα έβαλα σήμερα.Τα λόγια είναι περιττά

[ Διορθώθηκε: 09 February 2008 09:01 PM by ioannis_macbook]
 Υπογραφή 

my site

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 09 February 2008 09:08 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 6 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Κάνε αυτό που σου είπα με προσοχή. Επιπλέον μετά το οινόπνευμα τρίψτο και σε κανά χαρτάκι κρατώντας το ανάποδα με μεγάλες κινήσεις πάνω κάτω… ελπίζω πως θα συ ξεκολήσει…

Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 09 February 2008 09:09 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 7 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02
ioannis_macbook - 09 February 2008 08:59 PM

btw επιτέλους έφεραν τα Leopard στα mutirama Πάτρας και τα έβαλα σήμερα.Τα λόγια είναι περιττά

Βρε σύ στην Πάτρα μένεις;

Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 09 February 2008 09:40 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 8 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-11-23

Ναι Πάτρα μένω...Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί δοκίμασα αυτό με το οινόπνευμα και έπιασε. Από κει που δεν λειτουργούσε καθόλου τώρα δουλεύει κανονικά. Κι όσο σκέφτομαι ότι θα είχα μπλέξει με την Rainbow και θα έμενα χωρίς ποντίκι...smile

Υπογραφή 

my site

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 09 February 2008 10:01 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 9 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Γιου αρ γουέλκαμ! cheese

Υπογραφή 

Προφίλ