Ερώτηση για Wired Apple Keyboard. 
Δημοσιεύθηκε στις: 05 December 2007 10:06 PM   [ Αγνοήστε ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-12-05

Καλησπέρα,

Αυτόν τον καιρό σκέφτομαι να αλλάξω keyboard.Το ενδιαφέρον μου έπεσε κατευθείαν πάνω στο Aluminum Apple(Wired) Keyboard για το οποίο έχω ακούσει καλά λόγια.
Όμως δεν μπορώ να το βρω πουθενά.
Και ερωτώ,ξέρει κάποιος απο που μπορώ να το βρω;Και επίσης,είναι compatible με Windows XP; καθώς δεν έχω apple pc.

Ευχαριστώ,
Z

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 06 December 2007 04:35 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 1 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Zenor καλώς ήλθες στο φόρουμ!

Το πληκτρολόγιο της Apple είναι πράγματι ένα ενδιαφέρον κομμάτι. Προσωπικά δεν τρελαίνομαι. Συμβατότητα υπάρχει για windows αλλά μήν ξεχνάς πως τα πλήκτρα του είναι περισσότερο λειτουργικά για Macintosh υπολογιστές και το Mac OS X. Αφού δεν έχεις Apple θα σου πρότεινα να πάρεις ένα πληκτρολόγιο αποκλειστικά για Windows αφού θα σε εξυπηρετήσει περισσότερο.

Υπογραφή 

“Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!”

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 06 December 2007 05:33 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 2 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-12-05

Μα,το θέμα είναι ότι κόλλησα με το design του apple.Έχω βαρεθεί τα κλασσικά keyboards,όμως δεν θέλω να το αγοράσω και να δημιουργηθούν προβλήματα.

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 06 December 2007 05:56 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 3 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Φίλε μου, περί ορέξεως.. κολοκυθόπιτα. Απλά να έχεις υπ’ όψιν σου αυτό που σου είπα ήδη, δηλ. πως το πληκτρολόγιο είναι περισσότερο προσανατολισμένο σε Mac OS X περιβάλλον. Από κεί και πέρα εσύ επιλέγεις.

Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 11 September 2008 09:14 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 4 ]  
Jr. MacLifer
RankRank
Εγγράφθηκε  2007-05-26

γεια σας,επειδή βρήκα το ποντίκι με σκασμένη μπαταρία,και άχρηστο,είμαι για αλλαγή όλου του συνόλου σε apple από logitech και μάλιστα μόνο σύνδεση με usb.
υπάρχει ακόμη το παλιό σε πληκτρολόγιο; και δεύτερο το ποντίκι έχει αλλάξει προς το καλύτερο;
αν έχει κάποιος διεύθυνση από μαγαζί στο εξωτερικό θα το έβλεπα διότι από μια ματιά στο multirama το βρήκα 59 ευρώ το πληκτρολόγιο μόνο.

Υπογραφή 

http://www.citroenfanclub.gr

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 11 September 2008 09:53 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 5 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

To παλιό πληκτρολόγιο δύσκολα θα το βρείς πλέον. Το mighty mouse δεν έχει αλλάξει. Ενα δικό μου ασύρματο, τρώει τον τελευταίο καιρό τις μπαταρίες με την σέσουλα. Αν θέλεις στείλε μου ΠΜ για να σου πώ που μπορείς να απευθυνθείς.

Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 11 September 2008 10:12 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 6 ]  
Moderator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2008-05-26

Εχω ένα άσπρο πληκτρολόγο, σε άριστη κατάσταση.  Το δίνω για 25 €.

Υπογραφή 

Οταν όλα αποτύχουν..., δοκίμασε το manual

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 11 September 2008 01:59 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 7 ]  
Jr. MacLifer
RankRank
Εγγράφθηκε  2007-05-26
igiorgio - 11 September 2008 10:12 AM

Εχω ένα άσπρο πληκτρολόγο, σε άριστη κατάσταση.  Το δίνω για 25 €.

βασικά όλα ξεκινάνε από το ποντίκι και από ότι λέει και ο Μιχάλης ποιο πάνω δεν έχουν κάνει κάτι πάνω σε αυτό οπότε είμαι επιφυλακτικός ακόμη διότι είδα ότι όσο πουλάει το πληκτρολόγιο πουλάει και το ποντίκι η apple
ευχαριστώ για την προσφορά την κρατάω σε περίπτωση που πάρω το ποντίκι σκέτο άμεσα και μου πουλάς και το πληκτρολόγιο.

Υπογραφή 

http://www.citroenfanclub.gr

Προφίλ