1 of 2
1
iPhone promotion
Δημοσιεύθηκε στις: 13 July 2007 08:45 AM   [ Αγνοήστε ]  
Newbie
Rank
Εγγράφθηκε  2007-02-03

Αν δεν είναι hackιά στο site τους -και γιατί να είναι- θα έχουμε γλέντια!
http://www.wewantapplegreece.com/index.php/comments/plaisio_iphone_promotion/
http://www.plaisio.gr/promoiphone.aspx

Συνημμένα Εικόνας
plaisio_iphone.jpg
Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 13 July 2007 10:18 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 1 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Ωπα… τι είναι αυτό βρε Δημήτρη;

Υπογραφή 

Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 13 July 2007 10:33 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 2 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Δημήτρη, για χακεριά το κόβω…

Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 13 July 2007 11:45 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 3 ]  
Newbie
Rank
Εγγράφθηκε  2007-07-09

Και μένα λίγο αδύνατο μου φένεται.. Για να δούμε…

Υπογραφή 

“You get the feeling that Microsoft’s managers put Mac OS X on an easel and told the programmers, ‘Copy that’.” New York Times

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 13 July 2007 01:02 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 4 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Πάντως η διαφήμιση παραμένει… αν ήταν χακεριά, δεν θα το είχαν κατεβάσει;

Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 13 July 2007 02:12 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 5 ]  
Newbie
Rank
Εγγράφθηκε  2007-07-09

Σε άλλες χώρες της Ευρώπης έχει πάει το iPhone απλά και μόνο για επίδειξη; Δεν έχω ιδέα..
Γιατί αν δεν έχει πάει είναι λίγο παράλογο να έρθει στην Ελλάδα..

Υπογραφή 

“You get the feeling that Microsoft’s managers put Mac OS X on an easel and told the programmers, ‘Copy that’.” New York Times

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 13 July 2007 02:28 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 6 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Δεν ξέρω βρε φίλε… είναι λίγο κουλό το όλο θέμα… δεν έχουμε και κανέναν που να πήγε να μας πεί τι έγινε!  gulp

Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 13 July 2007 03:00 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 7 ]  
Newbie
Rank
Εγγράφθηκε  2007-07-09

Το είδα και εγώ σήμερα αυτό και έμεινα!
Θέλω να περάσω σήμερα να το δω, αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω. Αν τα καταφέρω και πάω πάντως θα τραβήξω ότι μπορώ :D
Κουλό όντως να είναι το iPhone στο Πλαίσιο.

Υπογραφή 

Άσχημο να μην μπορείς να βάλεις εικόνα εδώ >.<
Xbox Life - Ελληνικό Blog Για Το XBox 360

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 13 July 2007 05:40 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 8 ]  
Newbie
Rank
Εγγράφθηκε  2007-07-09

Βασίκα απο ότι βλέπω το wewantapplegreece υποστηρίζει ότι είναι αλήθεια.
Εγώ πάλι ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω. Λέτε να παίξει με το ΠΛΑΙΣΙΟ και κανένα θέμα διαδοχής της Rainbow και με την κατάσταση γενικά σχετικά με την Apple στη χώρα μας; Αν και εγώ έχω αρχίσει να απογοητεύομαι σε αυτό το θέμα, μια ζωή τη rainbow βλέπω να μένει, δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο απο το να ελπίζω.

Update: http://thrilosx.blogspot.com/2007/07/iphone.html

[ Διορθώθηκε: 13 July 2007 06:08 PM by NextStyler]
 Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 13 July 2007 06:26 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 9 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Οχι απλά υποστηρίζει αλλά αναφέρεται ως πραγματικό γεγονός. Ο φίλος thrilos ήταν εκεί και έβγαλε και φωτογραφίες.

Από μια πλευρά είναι λιγάκι κουφό. Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί η Apple να επέτρεψε σε ολόκληρη την Ευρώπη, την παρουσίαση του iPhone αποκλειστικά από ένα μαγαζί που δεν εμπορεύεται κάν Apple… και σε μια χώρα που δεν έχει κάν επίσημη αντιπροσωπεία…

Ε θα τρελαθούμε εντελώς σ’αυτή την χώρα…

Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 13 July 2007 06:36 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 10 ]  
Newbie
Rank
Εγγράφθηκε  2007-02-03

Δεν ξέρω πόσο κουφό είναι, αλλά όπως με ενημέρωσε ο Fabio Zambelli του Setteb.IT -ο γνωστός μας φίλος που είχε πάρει συνέντευξη από τον Pascal Cagni- και στην Ιταλία έχουν καταφθάσει iPhone, για επίδειξη, από μερικούς μεταπωλητές.
Το περίεργο είναι -και αυτό είναι είδηση- ότι άνθρωπος του Έλληνα διανομέα, πήρε πρωί-πρωί το ένα από τα iPhone του Πλαισίου, μάλλον για review rasberry

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 13 July 2007 06:56 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 11 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02
-

Δεν ξέρω πόσο κουφό είναι, αλλά όπως με ενημέρωσε ο Fabio Zambelli του Setteb.IT -ο γνωστός μας φίλος που είχε πάρει συνέντευξη από τον Pascal Cagni- και στην Ιταλία έχουν καταφθάσει iPhone, για επίδειξη, από μερικούς μεταπωλητές.
Το περίεργο είναι -και αυτό είναι είδηση- ότι άνθρωπος του Έλληνα διανομέα, πήρε πρωί-πρωί το ένα από τα iPhone του Πλαισίου, μάλλον για review rasberry

Δηλαδή βρε Δημήτρη, ο Ελλην IMC το παρέλαβε μετά από το Plaisio;;; Αυτό κι αν είναι κουφό…

Στην Ιταλία φθάνουν στους μεταπωλητές μέσω Apple Italy ή πώς; Γιατί κι αυτό έχει σημασία. Εξακολουθώ πάντως να θεωρώ κουφό το γεγονός πως η Apple έδωσε άδεια ή έστειλε συσκευές στο πλαίσιο έτσι. Κάτι παίζεται…

Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 13 July 2007 07:58 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 12 ]  
Newbie
Rank
Εγγράφθηκε  2007-02-03
-

Δηλαδή βρε Δημήτρη, ο Ελλην IMC το παρέλαβε μετά από το Plaisio;;; Αυτό κι αν είναι κουφό…

Δεν το παρέλαβε μετά από το Πλαίσιο, αλλά από το Πλαίσιο! Και μάλιστα περίπου συνωμοτικά - έτσι λένε οι παρευρισκόμενοι.

Εξακολουθώ πάντως να θεωρώ κουφό το γεγονός πως η Apple έδωσε άδεια ή έστειλε συσκευές στο πλαίσιο έτσι. Κάτι παίζεται…

Δεν νομίζω να πήρε άδεια το Πλαίσιο από την Apple. Ίσως και να πιέζουν καταστάσεις ή να παίζονται κόντρες.
Το σίγουρο είναι ότι εκτός των άλλων παίζονται και πολλά λεφτά Μιχάλη μου…
Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 13 July 2007 08:54 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 13 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02
-

Δεν το παρέλαβε μετά από το Πλαίσιο, αλλά από το Πλαίσιο! Και μάλιστα περίπου συνωμοτικά - έτσι λένε οι παρευρισκόμενοι.

Σωστό!

Εξακολουθώ πάντως να θεωρώ κουφό το γεγονός πως η Apple έδωσε άδεια ή έστειλε συσκευές στο πλαίσιο έτσι. Κάτι παίζεται…

Δεν νομίζω να πήρε άδεια το Πλαίσιο από την Apple. Ίσως και να πιέζουν καταστάσεις ή να παίζονται κόντρες.
Το σίγουρο είναι ότι εκτός των άλλων παίζονται και πολλά λεφτά Μιχάλη μου...

Αυτό να λέγεται φίλε Δημήτρη.... “Είναι πολλά τα λεφτά Αρη!”

Απορω πάντως που η Apple δεν έχει πρόβλημα με το όλο θέμα από την στιγμή που έχει επιλέξει να μην κυκλοφορήσει ακόμη την συσκευή στην Ευρώπη. Ειδικά αν όπως εικάζεται η συσκευή για Ευρώπη θα είναι ελαφρώς διαφορετική.... Περίεργα πράγματα αδελφέ!

Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 16 July 2007 03:12 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 14 ]  
Newbie
Rank
Εγγράφθηκε  2007-07-09

Λοιπόν το Σάββατο το μεσημέρι ήμουν στο Mall, κατεύθυνση Πλαίσιο.
Μπαίνοντας 2 τύποι κρατούσαν στα χέρια τους το καλύτερο gadget Που έχω δει ποτέ! (δεν υπερβάλω)
Πήρα και εγώ την σειρά μου με 2 φίλους μου για να πάρουμε και εμείς τις εντυπώσεις μας απο το τόσο συζητημένο και wow iPhone.
Εκεί ήταν και η στιγμή που πέθανα στο γέλιο ακούγοντας τα 2 αυτά τυπάκια να λένε τις ασυναρτησίες.
Αφου αφήσαν το κινητό απο τα χέρια τους 2 άλλοι τύποι 40+ μανουριάσανε πως τους πήραμε την σειρα… (αχ ρε Ελλαδάρα)
Τέλος πάντων καταφέραμε και το πήραμε στα χέρια μας με τα ενοχλητικά βλέμματα όλων στραμμένα πάνω μας -.-”

Ας παραλείψουμε το γεγονός πως το iPhone έκαιγε!
Αφή υπέροχη χωρίς όντως να λαμβάνει υπ όψην του τα καταλάθος πατήματά μας.
Μενού απλό και εύκολο (Apple) δεν χρειάζεται να μπεις σε 32 υποφακέλους για να βρεις τις ρυθμήσεις κτλ.
Δοκίμασα να γράψω στο υπέροχο qwerty keyboard του και έγραψα με ευκολία. Είχα τις φοβίες μου για το πληκτρολόγιο αλλά τελικά δεν είναι έτσι τα πράγματα.Το κακό είναι πως άτομα με χοντρά δάκτυλα ίσως έχουν κάποιο πρόβλημα.
Το zoom με τα 2 δάχτυλα που κάνεις στις φωτό είναι πραγματικά εντυπωσιακό και δουλεύει όπως ακριβώς έχουμε δει στα video.
δυστυχώς δεν υπήρχε wifi για να μπορέσω να μπω και να δω τον safari in action (έλεος).

Overall.
Ίσως μεγαλύτερο απ όσο περίμενα, αλλά πολύ πιο λεπτό απ όσο περίμενα.
Οθόνη τεράστια και ευανάγνωστη.
Βάρος αρκετά καλό εως και πάρα πολύ καλό για ένα τέτοιο κινητό.
Πάρα πολύ γρήγορο το menu του χωρίς κολλήματα και άλλα γνωστά (όσοι έχουν symbian κινητό με καταλαβαίνουν)
Αυτά τα λίγα απο το λίγο που κατάφερα να το δω.
Φωτογραφίες δεν κατάφερα να βγάλω και πως να μπορέσω άλλωστε με τόσα άτομα πάνω απο το κεφάλι μου.
Πραγματικά αξίζει να πάτε μια βόλτα να το δείτε.
Επίσης μπορώ να πω πως το τηλέφωνο προορίζετε για άτομα φιλικά με την τεχνολογία. Δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο για να το λειτουργήσεις αλλά αν το πάρει ο πατέρας μου πχ, θα πει τη μλκια είναι αυτή που μου έφερες εδώ.
Anyway το κινητό αξίζει και τα 500-600 ευρώ που θα κάνει (σκεφτείτε απλά πόσο έχουν τα “καλά” Nokia) και πραγματικά θα είναι η επόμενη μου αγορά.
Το κούρασα λίγο παραπάνω αλλά ελπίζω να σας κατατόπισα (κάπως).

Υπογραφή 

Άσχημο να μην μπορείς να βάλεις εικόνα εδώ >.<
Xbox Life - Ελληνικό Blog Για Το XBox 360

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 16 July 2007 03:55 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 15 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Δεν μας κούρασες καθόλου. Πολύ καλή η περιγραφή σου.

Είναι επόμενο να καίει από την συνεχή φόρτιση και χρήση η συσκευή. Εγώ μια εβδομάδα που το είχα στα χέρια μου πάντως δεν παρατήρησα προβλημα ως προς την θερμότητα της συσκευής. Προσωπικά θα περιμένω την δεύτερη έκδοση του iPhone για να προχωρήσω σε αγορά. Εκτός κι αν εν τω μεταξύ μου την βαρέσει διαφορετικά. Περιμένουμε να δούμε με ποιους όρους αλλά και τι τιμές θα μας έρθει, και βλέπουμε.

Υπογραφή 

Προφίλ

1 of 2
1