Σχετικά με αξεσουάρ και πιο συγκεκριμένα για θήκες? Έχω παραγγείλει απο iSkin την iSkin touch και μου ζητάνε γύρω στα 30ευρώ + 20ευρώ για UPS. Θα πλήρώσω τίποτε τελωνείο; Αν γνωρίζει κανείς ας απαντήσει.
Χρόνια Πολλά!!! Καλή Χρονιά. Σήμερα παρέλαβα τη θήκη iSkin touch Oxygen. Η θήκη είναι αρκετά καλή αφου προστατεύει όλες της θύρες του ipod χωρίς να το παχαίνει ή να το φωρτώνει γενικότερα. Το μόνο αρνητικό σημείο είναι το Film protector ,το οποίο αναγκάστηκα να το πετάξω επειδή δε καλύπτει όλο το εμπρός μέρος της συσκευής και δεν είχε καλύ εφαρμογή.
Καλημερα παιδια και καλως σας βρηκα.αγορασα πριν μια βδομαδα περιπου το ipod touch στα 16G (απιστευτο ) και εψαχνα για θηκη στο πλαισιο και στο public και μου ειπαν οτι δεν εχουν ερθει ακομα θηκες.τεσπα για να μην σας ζαλιζω βρηκα ενα site με μια απιστευτη θηκη αλλα επειδη ειμαι ασχετος απο on-line αγορες μπορει καποιος να μου πει αν απο το συγκεκριμενο στελνουν στην Ελλαδα;το site ειναι αυτο (http://www.switcheasy-europe.eu/inde...tpage&Itemid;=1)please χρειαζομαι .Συγνωμη που σας ζαλισα και καλως σας βρηκα παλι.περιμενω απαντησεις.....
Καλημερα παιδια και καλως σας βρηκα.αγορασα πριν μια βδομαδα περιπου το ipod touch στα 16G (απιστευτο ) και εψαχνα για θηκη στο πλαισιο και στο public και μου ειπαν οτι δεν εχουν ερθει ακομα θηκες.τεσπα για να μην σας ζαλιζω βρηκα ενα site με μια απιστευτη θηκη αλλα επειδη ειμαι ασχετος απο on-line αγορες μπορει καποιος να μου πει αν απο το συγκεκριμενο στελνουν στην Ελλαδα;το site ειναι αυτο (http://www.switcheasy-europe.eu/inde...tpage&Itemid;=1)please χρειαζομαι .Συγνωμη που σας ζαλισα και καλως σας βρηκα παλι.περιμενω απαντησεις.....
για να πατε στο λινκ θα πρεπει να αφαιρεθει το ελληνικο ερωτηματικο που εχει προς το τελος διπλα απο το Itemid.sorry για την ταλαιπορια ρε παιδια αλλα πηγα να το διορθωσω και δεν μου το διορθωνει.
για να πατε στο λινκ θα πρεπει να αφαιρεθει το ελληνικο ερωτηματικο που εχει προς το τελος διπλα απο το Itemid.sorry για την ταλαιπορια ρε παιδια αλλα πηγα να το διορθωσω και δεν μου το διορθωνει.
με ενα copy paste στο google ομως οπως το εχω το βγαζει κανονικα......
Καλημερα!Τελικα την εκανα την παραγγελια για την θηκη που ελεγα ποιο πανω...Ωστοσο εχω αγχος γιατι δεν ξερω αν θα μου την στειλουν η με κοροιδεψαν… υπαρχει τετοια περιπτωση;Μου εστειλαν κανονικα και αποδειξη, αλλα και παλι αγχωνομαι και αν μου την στειλουν ποσο καιρο θα κανουν;Συνηθως ποσο διαστημα χρειαζεται για να φτασει στα χερια σου ενα προιον που αγορασες on-line;
Δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα. Προσωπικά έχω παραλάβει όλα τα ήδη που έχω αγοράσει online εντός και εκτός συνόρων. Τώρα ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του προϊόντος και τον τρόπο αποστολής (απλό ή με κούριερ).