GR iTunes σαν τη χελώνα !. 
Δημοσιεύθηκε στις: 21 December 2007 08:32 PM   [ Αγνοήστε ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-12-14

-Παιδιά δεν ξέρω εάν είναι ιδέα μου, αλλά το ελληνικό iTunes Store, εδώ και ένα μήνα περίπου, σέρνεται από ταχύτητα.

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 21 December 2007 09:39 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 1 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Δεν είναι η ιδέα σου. Πράγματι σέρνεται και όχι μόνο. Μερικές φορές δεν μπαίνεις και καθόλου. Αυξήθηκε η κίνηση φαίνεται..

Υπογραφή 

“Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!”

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 21 December 2007 10:54 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 2 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-12-14

-A μάλιστα, έχοντας πάντως 1 mbit έχω να δώ τη βιτρίνα του καταστήματος του iTunes εδώ και 3 μέρες.
Τι να πώ ?. Υποθέτω οτι τα καινούργια μηχανάκια της Αpple (βλ. iPod) γεμίζουν νυχθημερόν με “νόμιμη” μουσική ή η Αpple σκοπεύει να μας “πετάξει” έξω από το ελληνικό παραρτημά της ?, μιας και οι πωλήσεις εδώ δεν “τραβάνε”.
Ως πελάτης του iTunes εδώ και 3 χρόνια περίπου ήθελα να επισημάνω ότι σίγουρα η “δισκοθήκη” με ελληνικούς τίτλους έχει εμπλουτιστεί τελευταία, αλλά οι ρυθμοί ανανεώσεις με νέους ελληνικούς τίτλους είναι εξαιρετικά αργοί ή τουλάχιστουν η ανανέωση είναι επιλεκτική. Μία Χάρις Αλεξίου, ένας Χατζηγιάννης, ένας Νταλάρας κ.ά. δεν σώζουν την κατάσταση, φιγουράντας για μήνες τους δίσκους τους, παλαιούς και νέους, όσο καλοί και εάν είναι. Από το GR iTunes περιμένω κάτι καλύτερο.....

Προφίλ