sarantos - 27 December 2007 07:24 PM
Έχω περάσει το Parallels λες να επηρεάζει?? βοήθεια παιδιά κολλήσαμε ....
Λογικά δεν θα έπρεπε να δημιουργεί πρόβλημα το Parallels. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την εγκατάσταση των Windows μέσω Boot Camp από το Parallels αλλά θα έπρεπε η εγκατάσταση των Windows να έχει προηγηθεί. Επειδή έχω διαβάσει αρκετά προβλήματα στο διαδίκτυο τα οποία δημιουργεί ο συνδυασμός και των δύο, δεν αποκλείεται το κόλλημα που τρώτε να προέρχεται κι από εκεί.
Ο χώρος που χρησιμοποιείτε για το partition είναι αρκετός για την εγκατάσταση των Windows.
Επειδή εξ αποστάσεως δεν μπορώ να ξέρω τι έχετε πειράξει στο Mac OS X και τι όχι δεν μπορώ να προτείνω και πολλά. Προσωπικά η δοκιμαστική εγκατάσταση των Vista που έκανα στο δικό μου MacBook με Mac OS X Leopard έτρεξε απροβλημάτιστα. Το μόνο που θα μπορούσα να προτείνω είναι μια φρέσκια εγκατάσταση του Mac OS X Leopard και φυσικά εγκατάσταση των Windows μέσω Boot Camp πρίν κάνετε οτιδήποτε άλλο.
Αλήθεια… όταν προσπαθείτε να ξανακάνετε εγκατάσταση των Windows μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια, έχετε διαγράψει το προηγούμενο partition;